Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakoracjaaaxx

Koszt dekoracji

Polecane posty

Gość dakoracjaaaxx

Dziewczyny mam pytanie odnośnie dekoracji samochodu sali, kościoła i wiązanek. Ile Was to wszystko wyniosło? Nie wiem na jaką sumę się nastawiać, ale raczej chciałabym sama, własnoręcznie to ogarnąć.

Gość klainer
Wszystko zależy... nas dekoracja kościoła wyniosła 700 zł (niestety, byliśmy jedyną parą), a koszt przystrojenia samochodu, mój bukiet, mały bukiet dla świadkowej, pojedynczy przystrojony słonecznik i dwie butonierki kosztowało razem 400 zł, więc to bardzo malutko, a wszystko było przepiękne. Musisz chodzi i pytać, bo naprawdę różnie to jest.

Gość amelandra78
To wszystko zależy od tego jakie sobie kwiatki wybierzesz i w jakich ilościach wszystko ma być przygotowane. Mi dekoracje robiła koleżanka florystka - sala, kościół, samochód, bukiety ślubne, dla świadkowej i druhen. Trochę jej pomagałam ale i tak to były bite dwa dni roboty. Nigdy w życiu nie odwazyłabym się zrobic tego sama, to pochłania zbyt dużo czasu a przygotowań innych w tych ostatnich dniach jest przeciez całe mnóstwo!

Gość a do ciebie pytanie mma
Jak ktoś ma zdolności platyczne i troche wyobraźni to jest w stanie sam to zrobić wyłącznie za koszt kwiatow zakupionych na giełdzie. A jakie niby sa przygotowania przez te ostatnie dni?