Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibiza200

Jak usidlić typa niepokornego

Polecane posty

Gość ibiza200

Moi drodzy! Pytanie brzmi: jak usidlić mężczyznę, który nie przywiązuje się zbytnio do kobiet? Korzysta z bycia singlem - NA MAKSA (sypia z innymi, nie widzi w tym nic złego). Wiem że ma do mnie słabość, ale czy to wystarczy? Trzeba czegoś więcej, no więc?

Gość ftgyhujhyg
No wiec daj sobie spokoj poki czas. Ale wiem ze i tak nie posluchasz bo nie to chcesz przeczytac.. :) Jesli facet nie przywiazuje sie do kobiet,sypia z kim popadnie i dobrze sie czuje bedac singlem to naprawde musisz miec wielkie klapki na oczach sadzac ze pod Twoim wplywem zmieni sie o 180 stopni. Niejedna probowala faceta zmieniac, zazwyczaj nie konczy sie to dobrze. Pociaga Cie to ze facet jest niedostepny i niepewny ale wierz mi ze nic dobrego Cie nie czeka z taka osoba. Ale jesli chcesz cierpiec to pakuj sie w to dalej, Twoj wybor. Czesto na takie osoby dziala to jesli dana osoba jest przeciwienstwem tych ktore spotykal do tej pory. Czyli jesli do tej pory spotykal latwe laski ktorym wiele nie trzeba zeby je zbajerowac i ktore lubia imprezowac to zadziala na niego dziewczyna ktora potrafi sie kontrolowac i zna swoja wartosc. Ale nie zawsze to tak dziala wiec nie ma co sobie robic nadziei. Najlepiej znajdz sobie obiekt ktory jest normalny i ma normalne podejscie do zwiazkow a nie baw sie w oduczanie palacza palic jesli wiesz o co mi chodzi ;)

Gość wkurzona złotowłosa
Zasmucasz mnie, kretynko.

jesli wie ze panienki na niego leca i spokojnie moze dupczyc to pomysl jak mu sie znudzisz to co zrobi jezeli wie ze jesli tylko bedzie chciał to zamoczy w innej

Gość wkurzona złotowłosa
Oczywiście to było do autorki.

Gość sdadfad
tacy goście zmieniają się z wiekiem, tracą zainteresowanie, nie ma już tylu okazji do ruchania, przychodzi czas na założenie rodziny, postanawiają się z kimś związać na dłużej... chyba pozostaje ci czekać az się ustatkuje...

Gość hcghx
dokładnie. dlatego takich lepiej unikać.

Gość no ma slabosc do ciebie
jak do wszystkich innych :D