Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkaaaa z lasu

co jest potrzebne przy podpisywaniu umowy MIX PLUS?????????

Polecane posty

Gość elkaaaa z lasu

wystarczy dowod czy cos jeszcze??

Gość ptasiek nastroszony
drugi dokument np. wynik badania moczu moze byc wazne by byl z ostatnich 3 miesiecy

Gość papużkafalista900
Słuchaj, zapomnij o tych umowach. Tu masz prawdziwy problem. Matka mojego chłopaka nachalnie wchodzi nam do pokoju jak się kochamy. Kompletnie ją to nie żenuje. Wczoraj jej nie zauważyliśmy jak uprawialiśmy seks na fotelu. Mariusz już dochodził jak usłyszeliśmy czyjeś jęknięcie z rozkoszy. Odwracam się a tam jego matka stoi w kącie, oblizuje swoje lubieżne wargi, upaja się naszym widokiem i jakoś dziwnie gmera sie lewą ręką po udach. Od razu podskoczyłam jak oparzona a Mariusz nie zeragował jakoś szczególnie. Zaczęłam wrzeszeć na niego, o co mu chodzi, o co jego matce chodzi o on na to, że jego matka czasami lubi sobie popatrzeć i nie ma w tym nic złego. Ja pierdziele. I ona jeszcze mi zaproponowała, że będzie mi pomagać podczas seksu, że bedzie dopychac moją pupe, żeby pyton jego syna wszedł we mnie głębiej, To jakas posrana rodzina :(

Gość elkaaaa z lasu
Jesteście porąbani, zajebiste forum :/

Gość lalllalallksmdklnm
jak jak podpisywałam umowę to potrzebny był dowód,drugi dok tożsamości i jeszcze zaświadczenie o zameldowaniu z U.Gminy. Ale to było jakieś 5 lat temu czy coś sie teraz zmieniło to nie wiem.

Gość elkaaaa z lasu
Dzieki, w koncu jakas NORMALNA osoba, a co za tym idzie, NORMALNA odpowiedź... Przez 5 lat, wiele mogło się zmienić. Może jest ktoś kto podpisywał umowe jakoś teraz niedawno?

Gość M.a.g.d.a.1111.:)
Ok rok temu - legitymacja studencka i nie pamietam ale dowod chyba tez

Gość nie podpisuje sie umowy
z MIXem bo to nieoplacalne lepiej co innego

Gość elkaaaa z lasu
dla mnie to najlepiej oplacalne. Nie chce telefonu na abonament, wole miec na karte, ale potrzebuje tez nowy telefon, bo mój jest już na ostatnich nogach, więc mix najlepsze rozwiązanie... a plus dlatego, ze u mnie na wsi ma dobry zasięg, orange, era nie działa... Play nie chce w ogole bo polaczenia do Play sa tak drogie ze nikt do mnie nie zadzwoni tylko beda sygnaly puszczac zebym ja oddzwonila...

Gość do kasamutra
napisała dziewczyna przecież: "dla mnie to najlepiej oplacalne. Nie chce telefonu na abonament, wole miec na karte, ale potrzebuje tez nowy telefon, bo mój jest już na ostatnich nogach, więc mix najlepsze rozwiązanie... " :o🖐️

Gość Pauloxi
Mi się coś kojarzy że zaświadczenie o zarobkach? Zatrudnieniu?