Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lm;lmlm

gdzie sie schowac w sylwestra?zeby rodzice mysleli ze jestem na imprezie

Polecane posty

Gość ;lm;lmlm

i nie przegrywam z nimi zycia:o wiek uwaga 24:o :((( wiem wiem

Gość ;lm;lmlm
daj spokoj :o to nie prowo:o niestety sa tacy ludzie jak ja znajomych brak ech tak myslalam zeby wynajac sobie gdzies domek na 2 dni i przesiedziec tam

Gość ;lm;lmlm
to juz 3 sylwester z nimi bylby moze juz dosc co? nie nie mam znajomych :o raczej aspoleczna jestem

Gość ;lm;lmlm
mieszkam na wsi

Gość ;lm;lmlm
otulona a ty co robisz w sylwka?:P

Gość ;lm;lmlm
niestety kuleje finansowo:o

Gość ;lm;lmlm
ale samej to tak glupio troche co nie??szkoda ze chlopa nie mam:o we dwoje zawsze latwiej cos wymyslec:/

Gość ;lm;lmlm
wiesz oni wiedziec o tym ze sie schowalam nie beda;P i nigdy sie nie dowiedza moja reputacja zostanie zachowana-nie bede w tym roku przegrancem siedzacym w domu

Gość ;lm;lmlm
no dobrze:o spedzimy sylwestra z jedynką jak co roku:o mam jeszcze 1,5 miesiaca ale watpie zebym gdzies sie wkrecila:o przy mojej aspolecznosci i umilowaniu samotnosci to jeden jedyny dzien w roku ktorego nie lubie:o

Gość ;lm;lmlm
aspoleczna moze nie ale ludzie mnie mecza trzeba z nimi gadac i wogole:o nudzi mnie to zasadnoczo ale raz do roku chcialabym gdzies isc a nie siedziec w domu:o kiedys mialam faceta i spedzilismy sylwka razem i bylo znosnie a z rodzicami zawsze sylwestra z jedynka ogladamy:o

Wynajmij w sowim mieście pokój na jedną noc w motelu, lub hotelu, spędzisz spokojny wieczór przy telewizorze i w wannie i nikt ci nie będzie nad uchem truł, że jak to nikogo nie masz, na co ty czekasz, aż się zestarzejesz?"

Gość ;lm;lmlm
wiem bylam tez rok temu na kafeterii brzydula 30 moze potwierdzic bo tez wpadala:o ech

Gość ;lm;lmlm
ja mysle ze jak ktos w wieku 24 lat jest przegrany to jako 30 latek mu sie nie polepszy;/

Gość ;lm;lmlm
przypuszczam ze bede tutaj nawet wczesniej:o pewnie kolo 18 i do 1 bede wpadac trzymam za slowo ze bedziesz bo ja bede na 100% :o

Gość ;lm;lmlm
ja tez mam w telefonie jakby cos

Gość otulona fajna jesteś
:)🖐️

Otulona snem, zaintrygowala mnie Twoja stopka:9 Pozdrawiam tez z De:)

zgadzam sie z przedmowca :) fajnie sie Ciebie czyta otulona:) Moge zapytac z jakiego rejonu De jestes?

Gość Mam czas
;lm;lmlm- mam lokum-dom,też bede sam razem zorganizujemy u mnie imprezke na 102 przy świecach i jak bedzie nam wygodnie nawet do wiosny.

Gość balbinaaaa, czo robisz?
Sylwestrowy maraton filmowy Sylwester 2011/2012 :D

Gość Trampkaa
U mnie tez co roku to samo:) ale mimo wszystko sie cieszę. Ja to dopiero jestem aspoleczna:d nie chodzę na imprezy, nie lubię ludzi. A w sylwestra to zawsze idziemy z mężem do centrum bo mieszkam w Wiedniu i niestety trzeba szybko uciekac bo synkowi( 3lata) zimno i sie boi petard. Ale mimo wszystko cieszę sie ze mogę spędzić ten dzien z moimi najbliższymi mimo ze co roku jest jedno i to samo. Wiec moim zdaniem spedz je z rodzicami a nie gdzieś sie chować będziesz. To co ze ciagle to samo, ale masz przy sobie ludzi którzy cię kochają.

Gość Sekkkkku
A myślałaś może żeby wybrać się do teatru Buffo w Warszawie. Tam będzie impreza na poziomie.. można się nieźle zabawić :) Odbędzie się prapremiera spektaklu I Love You. Ja idę będzie super! Więcej info uzyskasz na stronie: http://iloveyou.art.pl/sylwester-w-teatrze.html