Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makeupkit

dlaczego ludzie są wredni?

Polecane posty

ostatnio natknęłam się na takie "charakterki", że zaczęłam sie zastanawiać, dlaczego ludzie tacy sa... Myślę,że może jedni są nieszczęśliwi, a drudzy po prostu tak maja... A Wy jak myślicie? I jak się strzec przed takimi ludźmi?

Gość cotomabyc
a moze opowiesz cos więcej o tych "charakterkach" ?

Gość Zdzisiek od kuz
a może to nie wina ludzi tylko twoja że inni są tacy w stosunku do ciebie

tak, niektórzy tak mają jestem wredna ułatwia mi to bardzo życie jest też wyrazem głeboko zakorzenionego poczucia sprawiedliwości jak ktoś mi zrobi krzywdę, to nie omieszkam zrobić mu tak samo wredna jestem i dobrze mi z tym

babki przynajmniej czują w związku z tym jakieś emocje faceci są wredni z natury i nawet tego nie zauważają

jak pracowałam to niedość, że miałam mobbing w pracy (wyzywanie, ośmieszanie , aby szefostwo mogło się dowartościować kosztem pracowników) to klienci, którzy wyzywali, traktowali nas jak szmaty do podłóg i wiecznie wściekli, jak musieli pół minuty dłużej postać w kolejce... W końcu zwolniłam się, obecnie szukam pracy, wiec postanowiłam wziąść wszystko w swoje ręce i zaczęłam roznosić cv po sklepach, jednni byli milsi, drudzy gorsi, ale natknęłam się na pania, która powiedziała mi "po co pani chce zostawic tu swoje cv? i tak tu pani pracy nie dostanie" i powiedzcie, skad to sie bierze? ta zawisc u ludzi?

Zdzisiek od kuz Ja tych ludzi w ogóle nie znam. A zawsze do wszystkich byłam miła i uśmiechnięta i to chyba był bląd.

Ja uwazam ze to zazdrosc, kompleksy i zawisc. Jak tylko sfora kaffe podchwycila ze sama wychowuje dziecko- tak nadano mi -od puszczalskich, pazernych, pasozytow... ;)

Gość Zdzisiek od kuz
ludzie nie lubią miłych ludzi którzy są przesłodzeni

Gość SamotnyLat27
trzeba ich uszczęśliwić :D

rzeczywiście może to jakis wyraz inteligencji... fakt takiej "zlej inteligencji" ale jednak...

Gość efewe
ewa, ty jestes msciwa po prostu, bo odpowiadasz tym samym jak Ciebie potraktowano. wredny to ten, ktory jest chamski, niemily itp z natury, bez konkretnej orzyczyny.

Gość efewe
inteligencji/jak ktos ci powie, z ei tak nie dostaniesz tu pracy?ale inteligencja:classic_cool:

Gość gość
Im bardziej jesteś miła/miły dla innych, tym bardziej cię zmiażdżą i będą traktować jak śmiecia. Najgorsze jest to, ze tak postępuje nie tylko młodzież, ale nawet osoby dorosłe i starsze wiekiem, od których z racji wieku wymaga się dojrzałości.

Gość gość
zgadza sie jak ktos jest mily grzeczny to jeszcze mu nasraja na leb i pzykleja. zuwazylam to jak pracowalam w biurze,same baby bylo to dosyc dawno. jak czegos nie mialy a ty mialas to dokuczaly,a od plot to im sie geby nie zamykaly, jak kkos mily to roboty dadza za dziesieciu bo wiedza ze sie wstydzi odmowic. teraz jestem sama sobie szefem.a jak pracuje to z osoba ktora mnie szanuje .a jak nawet cos spiernicze to wiem nie mnie nie skrzywdzi,.a tak wogole to mam obecnie w glebokim powazaniu opinie innych na moj temat.odszczekuje sie