Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobyjetaaSzczesliwaa

We wtorek zobacze sie z moim 'na razie' kochankiem...

Polecane posty

Ktos usunal moj temat!!! A wiec... Jestem podekscytowana..Poznalam kogos. Pierwszy raz ktos za mna teskni i czeka... Oczywiscie na razie jest to uklad tylko dla sexu. Druga rzecz ktora mnie nurtuje...wiedzialam ze nie bylam jedyna w jego zyciu.. Gdy ocenial pewne osoby ktore znam...jaki z nimi jest sex... taka jedna i mnie ocenil zle w lozku...mimo ze ja jedyna potem sie z nim spotykalam. Troche bylam zawiedziona ta jego opinia Ale teraz ciagle dzwonil...wrocil wczoraj ze swojego kraju i widzimy sie we wtorek. Zostanie u mnie pewnie kilka dni. Potem zobaczymy co dalej. Nie moge sie doczekac...bo on w lozku jest naprawde swietny. Chcialabym mu sie tak odwdzieczyc zeby sobie zapamietal te chwile do konca zycia. Tylko nie mam pomyslu. Tzn mam pomysl...ale nie wiem czy dobry. Nie wiem co o tym wszystkim myslec. Pomozcie

Gość Zdzisiek od kuz
pierdol się z moderatorem to ci nie będzie usuwał a kochankiem zostanie i tak na nic więcej nie licz kurewko

Gość osinowy kołek
mam receptę :classic_cool: przepuść czosnek przez praskę, wymieszaj z solą, pieprzem i ostra papryką przed seksem wysmaruj wam obojgu genitalia Żadne z was nie zapomni tego seksu do końca życia, gwarantuję :P

nie obrazaj mnie zazdroscisz buraku czy co?

osinowykolek - taaa jasne,nie zartuj sobie ;p myslalam zeby go wyciagnac na dach wiezowca i tam to robic przy swietle ksiezyca,ale jest za zimno na takie cos

Gość Zdzisiek od kuz
jesteś naiwna albo po prostu szczęśliwa bo ci płaci

Gość osinowy kołek
ja zupełnie poważznie. No w końcu panu brakowało pikanterii. To jest sposób na ostro :P

Za nic mi nie placi! Pytanie do panow : o jakim sexie wy marzycie??