Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegosieboje

Boje sie zblizyc do chlopaka, mam blokade.

Polecane posty

Gość dlaczegosieboje

Spotykam sie z nim ok 2 miesiace. On chcial zebysmy juz zaczeli uprawiac sex, ale ja nie bylam gotowa, nie moge nie potrafie i najgorsze jest to ze sie wstydze. Po prostu wstydze sie bo mam bardzo maly biust ( prawie wcale) wydaje mi sie ze przez to nasza relacja sie rozwali. Nie wiem co robic. Chyba nie moge byc w zwiazku i bede na zawsze dziewica, a mam 21 lat.

Gość Zdzisiek od kuz
nie musisz się przecież z nim pieprzyć żeby być z nim jak kocha to poczeka po prostu jesteś nie gotowa

Gość ???????????a
spotykasz sie z nim dopiero 2 miesiace i on juz chce seksu? :o

Gość dlaczegosieboje
no tak, jak pierwszy raz byl u mnie, bo mnie odprowadzil, to zaproponowalam kawe, to wtedy juz "sie dobieral" troche

Gość dlaczegosieboje
nie wiem beznadzieja troche, on nie wie ze jestem dziewica a ja sie wstydze powiedziec

Dziewczyno... jestes z nim tylko 2 miesiace a on juz nalega na seks wiec wazniejszy jest dla niego owy seks a nie ty wiec zastanow sie nad tym Ciebie boli to ze masz 21 lat i jestes dziewica i chcialabys sie tego "pozbyc" i sie przelamac i przez to pozwalasz mu na takie traktowanie... I nie przejmuj sie ze masz male piersi bo nie kazdy facet jest zwolennikiem tych wiekszych :) a tym bardziej nie masz sie czego wstydzic wiec spokojnie ... Ja osobiscie wole te mniejsze ladniejsze jedrniejsze wiec jestem przykladem takiego faceta