Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaPotulanka

Wspólne spanie

Polecane posty

Lodziek oczywiście, że tak. Nikt absolutnie nikogo nie krytykuje, przecież nie o to chodzi, ja chciałam poznać Waszą opinię, Dziękuję :)

no właśnie chyba grunt żeby wszyscy byli zadowoleni. Mój syn od początku bezproblemowo zasypiał jak kładłam go do łóżeczka. Szybko zaczał przesypiać noce, więc nie braliśmy go bo i po co ?Tak się przyzyczailiśmy. Kłopoty ze snem przejawia odkąd zaczął ząbkować, ale dalej wole wstać w nocy 30 razy niż spać poł snem ( nie umiem śię totalnie wyłączyć jak mały jest w łóżku ) i martwić się czy nic mu się nie stanie. Zwłaszcza że wstanie i przeskoczenie mnie zajeło by mu 15 sekund :P

a mój syn przychodzi w nocy do nas do łózka i nie ukrywam że się cieszę tak szybko dzieci dorastają już niedługo przestanie przychodzić bo sam już pewno nie będzie chciał fajnie że taki maluch chce koło nas spać jeszcze

Gość msdolkfjosdhfkn
mój syn spi z męzem a ja wdrugim pokoju sama

Gość Moja corka Zaś
Od pierwszego dnia w domu miala swoje osobne lozeczko w swoim pokoju. Kolezanki synek spal z nimi do 2 rż, zawsze go wpuszczali do sypialni no i raz wszedl o 12 w nocy kiedy uprawiali seks

Gość msdolkfjosdhfkn
no i co z tego? równie dobrze dziecko, które nigdy nie spało z rodzicami moze przyjść w nocy , bo sie czegos wystraszy i to zobaczyć

jak dzieci chcą a wam to nie przeszkadza pozwalajcie im spać koło was fajnie jak taki maluszek się przytula do was dzieci tak szybko rosną przecież i nie wrócą już potem te chwile

Gość msdolkfjosdhfkn
no własnie ;)