Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsze jutro_

koleżanka namówiła mnie by jechać z nią do Londynu

Polecane posty

Gość UK to miod dla kurestwa
Anglicy tolerancyjni dobre sobie, to chyba wy nie znacie angielskiego i nie rozumiecie co mowia wokol was albo w debatach w TV Oni sa poprawni politycznie, bo tak narzuca im prawo, bo wiedza ze latwo mozena ich podac do sadu za dyskryminacje albo obrazanie. Dodajac, czesc z nich zdaje sobie dobrze sprawe dlaczego cala masa cudzoziemcow u nich siedzi, jak sie niszczy inne kraje, to co sie dziwic, ze ma sie ten burdel potem u siebie...

Gość lepsze jutro_
to ta samo jak Polacy :) do ciebie się uśmiechają a za plecami mówią co na prawde o tobie myślą kto by się tym przejmował :)

Pracowalam w Londynie ale bylo to 7 lat temu. Myslalam, ze znam jezyk ale na miejscu przekonalam sie, ze moje myslenie bylo bledne. Niestety nawet najlepszy kurs nie da Ci tego co kontakt z prawdziwym brytyjczykiem. Spotkalam sie z nagonka na polakow, z tekstem : zabierajcie swoje smierdzace namioty i wracajcie do polski, i to od czlowieka , ktory byl moim pracodawca. Ale generalnie bardzo mi sie podobalo, bo z wielu wzzgledow jest tam po prostu latwiej. Domyslam sie, ze teraz i tam jest trudniej.. Mimo wszystko, wole pracowac i mieszkac tu, w Polsce. Nie mniej jestem pewna, ze dasz sobie rade, skoro nic Cie tu nie trzyma, jedz;)

Gość Arturr
A do jakiej dzielnicy jedziesz z ta kolezanka? Jak zechcesz pomocy na miejscu to odezwij sie. Mieszkam w Londynie i uwierz mi tu jednego dnia sprzatasz a 2 siedzisz za biurkiem wszystko sie zmienic moze i sa perspektywy ogromne. Ci którzy sie tu wypowiadają to o tym ze uk to dno i nie ma po co tu byc to tacy co byli i sie poddali. Na poczatku moze byc ciezko ale naprawde trzeba wierzyc ze sie uda i na pewno wszystko sie ułoży i tak jak pisalem wczesniej Daj Znac Jak Bedziesz Potrzebowała Pomocy lub nawet pogadac co i jak. Moj mail to tepreso@wp.pl. Pozdrawiam

Gość lepsze jutro_
dla tych ktorzy mi tutaj odradzali i mowili ze sobie nie poradze... miewam sie bardzo dobrze, Anglicy sa przemili i pomagaja mi na kazdym kroku, przed wyjazdem uczylam sie ang przez miesiac, ai tak idzie sie dogadac. Jestescie zwyklymi zniewiescialymi polaczkami,ktorzy nie radza sobie z zyciem... natomiast tym ktorzy wydali obiektywna ocene dziekuje.