Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_29

Sklep dla puszystych pań w Warszawie. Gdzsie taki znajdę?

Polecane posty

Gość lejdixxl
Cześć Kobietki ! Znalazłam fajny sklep w Warszawie na ul.Nowy Świat 41A , nazywa się ''ByLola'' oto ich strona internetowa http://www.bylola.pl/. Jest to sklep dla puszystych pań , posiada asortyment w rozmiarze 42-62 . Istnieje tam możliwość szycia na miare według własnego pomysłu lub wzorów w sklepie . Mają wiele sukienek w dużych rozmiarach , w atrakcyjnych cenach . Naprawde serdecznie polecam :)

Gość gość
sprawdź sobie ofertę sklepu internetowego http://sklepgaba.pl/ z Warszawy. Tam znajdziesz duży wybór odzieży w druzach rozmiarach. Robię u nich zakupy, bo mają duży asortyment tego czego potrzebuję i dobre ceny.

Gość DużaJolka
Mimo swojej puchatkowości lubię czuć się kobietą z racji tego lubię dobre kosmetyki, perfumy, stylowe ubrania oraz ładna bieliznę. I jak tu znaleźć coś fikuśnego i zmysłowego, żeby pokazać się w tym swojemu facetowi. Natrafiłam na sklep erotyczny który ma tez bieliznę dla tzw. dużych kobiet Tam kupiłam tez moją ulubioną koszulkę http://www.erotyczny24.pl/ymare-koszulka-czarna-xl-p-2792.html http://www.erotyczny24.pl/enfia-koszulka-czarna-xl-p-2789.html

Gość gość
KOCHANE NIDŁUGO OTWIERAJĄ w Warszawie w galerii MODO sklep Maxi Moda. Rewelacyjne ciuchy europejskich projektantów, nie to co nasz chłam. Ceny może wysokie, ale warte tego.

Gość karolina18983
Stacjonarnie to ciężko znaleźć coś dla puszystych. On-line jest już zdecydowanie lepiej, ja lubię victoria giowani a ostatnio również www.ptakmoda.com - tam jest kilka marek plus size, szczególnie fajne mają sukienki.

Gość blogerka123
Moje drogie Panie mam rozmiar 44 i w końcu mam gdzie sie ubrać w C.H Land Mokotów otworzył się butik La Scala przy kole wodnym z Włoskimi rzeczami super kobiece modele rozmiary 40-46.

Gość gość
Ja często przeglądam ofertę w sklepie inna-ty.pl – zawsze można tutaj znaleźć coś naprawdę fajnego w niezbyt wygórowanej cenie. Sklep powinien przypaść do gustu paniom, które lubią luźne fasony, ponieważ w ofercie króluje moda typu oversize. Plusem jest duży wybór rozmiarów – od 36 aż do 54. Ubrania są polskie (marka Taffi), uszyte z naprawdę dobrych tkanin.

Gość gosiaaa2
W sklepie La Scala w Landzie byłam rzeczywiście są fajne włoskie ciuszki i większe rozmiary w końcu coś innego. Taka miła dziewczyna mnie obslugiwała tyle mi fajnych kombinacji pokazała ze nie wiedziałam co wybrać.

MAUA - jesteśmy nowe na rynku, szyjemy z dobrej jakości tkanin, starannie konstruujemy i wykańczamy a przede wszystkim projektujemy na określone typy sylwetek. Czyli uwzględniamy duży biust czy brak tali. W ten sposób nie będziecie błądziły szukając ciuchów dla siebie. Zapraszamy na facebook.com/maua.odziez i www.maua.eu. W razie pytań piszcie, dzwońcie...

MAUA - jesteśmy nowe na rynku, szyjemy z dobrej jakości tkanin, starannie konstruujemy i wykańczamy a przede wszystkim projektujemy na określone typy sylwetek. Czyli uwzględniamy duży biust czy brak tali. W ten sposób nie będziecie błądziły szukając ciuchów dla siebie. Zapraszamy na facebook.com/maua.odziez i www.maua.eu. W razie pytań piszcie, dzwońcie...

Gość gość
W Warszawie to swietnym sklepem dla puszystych pan jest www.gaba-fashion.pl . Nie są to byle jakie ubrania, a wykonane z dobrej jakości materiałów. Dobrze się układają na ciele i niektóre fasony nawet poszczuplają, ja zawsze z zakupów tam jestem zadowolona.

Gość montana11
a może po prostu przejść się po jakimś centrum handlowym? Wydaje mi się, że na ul. Marywilskiej 44 coś by się dla Ciebie znalazło - sprawdź i daj znać :)

Gość Ewa55
W warszawie na Bemowie jest fajny butik. Prime Boutique , sa super ciuchy w wiekszych rozmiarach . Kilka dni temu zrobiłam duże zakupy . Jestem mega zadowolona :) Polecam

Gość Ewa55
No i w Prime jest moja ulubiona marka Betty Barclay.

Gość gość
W blue city jest sklep Kiabi z linią plus size do rozmiaru 60, wreszcie coś modnego i w nie najgorszych cenach (oczywiście jeśli mówimy o ubraniach plus size). Polecam, ubrania dla młodych!

Gość gość
New Look ma ciuchy z seri size plus curves.I modne.Asos też.

Gość gość
Znam sklep dla puszystych Panów w Zielonce :) www.grubaryba.eu a dla Pań polecam sklep www.papaje.com

Gość gość
extra sklep jest jak sie wjezdza na bemowo, znane marki dobrej jakosci prime sie nazywa

Gość gość
PRIME butik moda xxl ekskluzywne ciuchy dobre jakościowo raczej dla zamożnych klientek

Gość gośćPiotr Pydzik
Ja mogę polecić internetowy sklep https://www.8xl.pl jest tam bardzo duży wybór ubrań dla męzczyzn :) cena adekwatna do jakości czyli świetna kontkat i obsługa super dostawa na czas polecam

Gość XYZ

Polecam Paniom włoski butik Elena Miro na Koszykowej 31. Piękne rzeczy wykonane z pięknych materiałów. Serwis też mega! Dopasuja wszystko i nie trzeba płacic za poprawki krawieckie. Prawdziwa włoska moda w dużych rozmiarach. Maja teraz przecenę więc nie ma tragedii:-) Bardzo fajne miejsce.

Gość gość

Zalecam się też przyjrzeć ciucholandom, markowym sklepom, które mają też oddziały stacjonarne. Bo jednak mierzenie tutaj w modzie dla puszystych jest kluczowe. Co jeszcze? Asymetria, wycięcie V, wzory pionowe zamiast poziomych, falbany różnego typu na biodrach, dodatki ciekawe, które odciągają wzrok od masy. To wszystko ma rację bytu w modzie. Jeszcze możesz dodać dłuższe ...enki, tuniki, które praktycznie całe ciało zakrywają, czasami z kapturem. A gdzie szukać? Poleciłabym od siebie ewex24.pl/kategoria/84/plaszcze . Od dawna biorę od nich, bo dobra alternatywa dla drogich sieciówek i promocje rzeczywiście na nowe kolekcje.