Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy powinnam byc zla

moj facet i jego meski wypadzik

Polecane posty

moj facet wczoraj poszedl na meski wypad z kolegami, przynajmniej tak twierdzil, ja w zwiazku z tym umowilam sie z kolezankami, chlopak jednej z kolezanek, u ktorej siedzialysmy, jest kolega mojego faceta i tez poszedl na to meskie spotkanie, ale dosyc wczesnie wrocil i wygadal sie ze byly tam jakies dziewczyny, ja sie troche wkurzylam i chcialam sprawdzic, czy moj powie prawde, wiec do niego zadzwonilam niby spytac o ktorej wraca a przy okazji spytalam: 'i co sami faceci byli?' a on ze tak, a ja mowie a 'a te dwie dziewczyny?' na co on sie tylko glupio zasmial. Po powrocie do domu przyznam ze bylam wkurzona i zrobilam mala afere. Ale on nie wykazuje zadnej skruchy, twierdzi ze przesadzam i wymyslam, bo on nie wiedzial ze one beda, myslal ze to bedzie meski wypad, a poza tym one niby byly tylko pol godziny, a sklamal bo wiedzial ze zrobie afere, a one byly tak krotko jakby ich wcale nie bylo. Juz sama nie wiem czy faktycznie jestem przewrazliwiona i przesadzam? Potrzebuje obiektywnej opinii bo jestem teraz wkurzona i nie mysle racjonalnie

Gość moim zdaniem nic sie nie stało
chciał pobyć w męskim gronie można tez uwieżyć,że obecności babek sie nie spodziewał i specjalnie mu sie nie dziwie,że o tym nie wspomniał :)

no dobra, ale po co klamal, jak sie nie ma nic do ukrycia to sie nie klamie

no jak to po co? po to, żeby uniknąć tego co jest teraz :classic_cool: czyli Twoich fochów. to są kurva proste schematy zachowań facetów. a raczej ich kłamstw. dziwne , że tego nie pojmujesz 🖐️

Gość BEZ KITU ALE FOCH
on pewnie nie wiedzial a ze mu na tobie zalezy to nie chcial klotni.widze ze jestes zazdrosna ale wyluzuj on nic zlego nie zrobil.a moze to chlopak twojej kolezanki je sobie zaprosil i widzisz oni teraz leza i sie przytulaja a ty fochem zarzucilas i myslisz ze klamca z niego i pewnie adorator.to jest slodkie klamstwo.bo nie chce sie z toba klocic i to by bylo na tyle

no ale to co myslal ze sie nie wyda? Dobra niewazne, mozliwe ze faktycznie troche przesadzam, ale klamstwo mnie wkurwia jak malo co :o

Gość BEZ KITU ALE FOCH
mnie tez wkurwia klamstwo ale z moim ex jak szlam na babski wieczor to tez mu mowilam ze nie bylo facetow.a byli, bo sie przyjebali.to jeden to drugi kumpel i tak nie powiedzialam mu bo go strasznie kochalam.dalej kocham,.

bez kitu ale foch przepraszam ale nie rozumiem Twojej wypowiedzi, kto teraz lezy i sie przytula?

Gość BEZ KITU ALE FOCH
no wlasnie pisalas ze twojej kumpeli facet tez tam poszedl.moze to jego kolezanki? i terazx ty sie klocisz a oni pewnie odpoczywaja i maja w dupie kto tam byl.o to mi chodzi

bez kitu ale foch przepraszam ale nie rozumiem Twojej wypowiedzi, kto teraz lezy i sie przytula?

ok nie wiedział, ale ja jestem chyba jak nie z tego świata, ja nie potrafię skłamać nawet w takiej błahostce i przez to nawet taka duperela urasta u mnie do rangi problemu:/ a swoją drogą to ten jego koleżka który podobno zaprosił te dziewczyny, był organizatorem tego spotkania i swojej dziewczynie powiedział, że to typowo męskie spotkanie:o

Gość anka888
Skoro tam były dziewczyny to kurde mógł zadzwonić po swoją.

anka888 } nie osłabiaj mnie dziewczyno :O a Ty jak jesteś na damskim wypadzie to co? wchodzisz tylko do klubów dla lesbijek ? czy może jak gdzieś jest jakiś facet w poblizu to od razu dzwonisz po swojego? ogarnij dziewczyno :O🖐️

anka też o tym pomyślałam zwłaszcza, że byliśmy stosunkowo bardzo blisko, jakieś 10 min drogi autobusem, ok miał być męski wypad, bez problemu sobie poszedł, ale jak się nagle okazało, że są tam jakieś panny, to mógł mi chociaż proforma powiedzieć, że plany się zmienily i jak chce to żebym przyjechała, i tak bym odpuściła, ale pewnie lepiej by z tego wybrnął niż klamstwem:o

pśp zalkoholizowana ale widzisz to nie było do końca tak jak myślisz, bo dzisiaj np ja sobie organizuje wypad do klubu z koleżankami a on z kolegami i nie ma z tym żadnego problemu, wiem, że w klubie będą jakieś dziewczyny, przecież to normalne, tylko, że wczoraj mieliśmy wyjść razem, no ale ten jego kumpel napisał mu że to meski wypad, wiec ja sobie zorganizowałam spotkanie z dziewczynami, a on sobie poszedl do kolegow, po czym okazalo sie ze sa tam jakies dziewczyny jednak, wiec mogl z tego w sumie wybrnac inaczej.

więc może powiedz mu, że następnym razem oczekujesz od niego prawdy, bo dla Ciebie nawet najmniejsze kłamstewko nawet powiedziane w dobrej woli jest rzeczą nie do przyjęcia. i teraz siedzisz i się męczysz. jak znowu będzie taka sytuacja niech mówi od razu prostu z mostu. wiadomo, że on chciał uniknąć Twoich nerwów. nie pomyślał, jednak, że to może się wydać. pogadaj z nim, a nie z Nami i będzie git 🖐️

kochana niestety nie moge tego zrobic, poniewaz dzisiaj z rana dostal telefon od kolegi, żeby przyjechal bo znowu pija, a ze sie poprztykaliśmy to pojechal i dzisiaj juz sie nie zobaczymy, bo ja wychodze na impreze z dziewczynami a on juz nie wraca do domu tylko od razu idzie z tamtymi:o w ogole żenada co to za długi weekend :O

no tak będę musiała zrobić, chyba się upije:o