Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgthjkujyhtrgfewddfrthy

oceńcie, czy wyglądam aż tak źle..

Polecane posty

wiem, że mam nogi zaniedbane, dużo blizn po wrastających włoskach, no i ogólnie grube są. widzę, że nie jest najlepiej, ale potrzebowałabym opinii kogoś z zewnątrz, kogo ja nie znam i kto nie zna mnie - czyli Waszej :) http://img846.imageshack.us/img846/3875/dddddddddddddddv.jpg http://img257.imageshack.us/img257/1092/ddddddzn.jpg zdaję sobie sprawę, że moja prośba może wydawać się dziwna i głupia, tym bardziej proszę o zachowanie minimalnej kultury. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc :)

Gość 3112123123123123
No nie są szczególnie apetyczne, ale tragedii tez nie ma. Trochę pracy, schudnąć, opalić, zlikwidować blizny i będzie miodzio. Trzymam kciuki

Gość Yeach
Tak szczerze to są okropne... Ile masz lat?

nie no, aż tak się uzewnętrzniać nie będę ;P ale dziękuję Wam za opinie, trochę mnie to otrzeźwiło. Postaram się rzeczywiście coś z tym zrobić.

Gość jednakowoż
chyba fatalnie. Mój mąż powiedział, ze te majtki zrobiły jeszcze gorszy efekt

Gość Czara Goryczy
oj tam od razu fatalnie..nóżki zgrabne w dolnej części, tylko uda większe, ale nie sa to jakieś zwały rozlewającego się tłuszczu, widac że są zbite...po prostu są dobrze zbudowane. Mała dieta i ruch na rowerku - a uda i tyłek się zmniejszą.

Gość oj bardzo źle
okropnie, to wygląda... możesz napisać ile ważysz i wzrost?

Głupoty wypisujecie. Nogi są proste, figura-gruszka, gatki zwyczajne. Kilka tygodni zdrowego ruchu i górna częśc ud wysmukleje. A wołanie męża, by pogapił sie na cudze wyeksponowane na babskim forum nogi - szczyt absurdu. I co? Małżonek skomplementował, że masz lepsze? - to do autorki postu "mój mąź powiedział..." Co do gatek - ile z was spędza sobotnie popołudnie w koronkach i jedwabiach? Bo ja właśnie posprzątałam dom. Na randkę nie wybieram sie, mam na sobie wygodne bawełniane majtasy. Pod dresowymi spodniami. Gdyby bohaterka fotek miała na sobie stringi - podejrzewałabym, ze pomyliła dział (erotyczne byłoby w sam raz). Podejrzewam, ze fotki strzeliła sobie spontanicznie, licząc na kobiece szczere komentarze. O to tutaj bardzo trudno.

165 cm 63 kg strasznie ciężko zejść mi do 60, kilka miesięcy temu dużo ćwiczyłam, i waga wcale mi się nie zmieniła, tylko objętość ud bardzo zmalała. ale przestałam ćwiczyć, i wróciło do "normy". nie jest tak źle z komentarzami, myślałam, że będą reakcje typu "japierdolęjakaonaobrzydliwa". ale widzę, że się ludzie wstrzymują od takich wyznań ;p no i dużo pomocnych słów usłyszałam ze strony 3112123123123123, Czarę Goryczy i bibo, za co serdecznie dziękuję :)

Gość ta co jest ciągle sama
ale przynajmniej nie masz cellulitu, ja mam niestety bardzo widoczny... Ale blizny da się wybielić(sa kremy, laser ), łoski da się zmiekczać kremami do tego przeznaczonymi, krosty da sie zwalczać9może masz uczulenie na kosmetyk, albo jakis jest potrzebny).Wszystko da sie załatwić, trzeba tylko poszukac :)

ta co jest ciągle sama - mam cellulit, na wakacje było go więcej, ale po ćwiczeniach zmalał ;p martwiłam się z tymi bliznami i włoskami... dobrze wiedzieć, że idzie sobie z nimi poradzić :)

Gość ann//
Bez przesady, nie jest zle! Nogi masz zgrabne, tyłek jędrny. Wystarczy troche poćwiczyc mięśni ud i pośladków. Jezeli chodzi o te blizny to moze dermatolog poleciłby by ci jakis krem ktory je rozjasni. Pozatym masz gładką skóre, ciesz sie tym. Ja mam niestety rozstepy na pośladkach i udach z którymi juz nic nie zrobie. Pojawiły sie u mnie jak zaczełam dojrzewac i rosły mi biodra. Pomimo tego ze byłam i jestem szczupła to moj tyłek nie wyglada zbyt fajnie, ale co tam. Nie robie z tego tragedii, ludzie mają gorsze dramaty w zyciu.

Gość testosteronbucha
z przodu całkiem niezle z tyłu dużo gorzej ..

Słuchaj A moim zdaniem nie jest źle Taką masz figurę ale gruba nie jesteś Przy Twoim wzroście waga jaką masz jest w sam raz A że masz pełniejsze uda?No i co z tego?Na wrastające włoski też są różn sposoby Ja co prawda Ci nie pomogę bo nóg nie golę (włosy mi nie rosną na nogach) ale poczytaj sobie I nie dołuj się bo nie jest źle!!!!!

Gość bonanza
:) :) :) :)

dziękuję Wam ślicznie, dziewczyny :) nie wierzyłam w to, że da się jakikolwiek pozytywny efekt u mnie osiągnąć, ale jeśli mówicie, że droga do niego nie jest wcale taka długa i trudna, to zaczynam nabierać nadziei... :) będę nad sobą pracować, i jak przyjdą pozytywne efekty, to się Wam nimi pochwalę :P

Gość aha ii ach
to nie z nogami masz problem, tylko właśnie z tyłkiem i biodrami. Bryczesy na górze, to jest to czego jest stanowczo za duzo. Same nogi nie sa takie złe, ale okolice bioderek powinnaś odchudzić.