Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemgosciem

czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość jestemgosciem

mam pytanie odnośnie tego czy możliwe jest abym zaszła w ciąże w inny sposób niż przez stosunek, chciałabym zaznaczyć, że mam 19 lat i jeszcze nie uprawiałam seksu, ale podczas ostatnich zabaw z moim chłopakiem trochę spermy pociekło mi między nogi, co prawda tylko na bieliznę, ale miałam wtedy dni płodne i było trochę "mokro" czy możliwe jest żebym zaszła w ciąże? okres spóźnia mi się cztery dni, mam taki sam ból piersi jak zawsze przed okresem i nie wiem co to może oznaczać, czy opóźnienie równie dobrze mogłoby być spowodowane stresem lub tym, że niedawno chorowałam? dziękuje bardzo za odpowiedź Wartościowa wypowiedź jeszcze warto dodać, że wczoraj bardzo bolał mnie brzuch i już myślałam, że dostanę okresu, jednak pojawiła się tylko jedna plamka na majtkach, nic więcej, zastanawiam się czym mogłoby to być spowodowane

Nie jesteś wiatropylna więc i w ciąży nie jesteś. Też tak kiedyś schizowałam ale już się z tego wyleczyłam :P

Gość jestemgosciem
czyli to jest na pewno niemożliwe? i okres pownien się niedługo pojawić? przypuszczam, że może ze stresu się opóźnia, bo ostatnio ciągle o tym myslę i schizuje właśnie, może to przez to... sama nie wiem

Gość to ze stresu....
nie schizuj bo jeszcze dłużej poczekasz :) zrób sobie ciepła relaksującą kąpiel

Gość poważnie ??
nie wierzę, że ludzie są tacy ... niedoinformowani ... :(