Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemgosciem

czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość jestemgosciem

mam pytanie odnośnie tego czy możliwe jest abym zaszła w ciąże w inny sposób niż przez stosunek, chciałabym zaznaczyć, że mam 19 lat i jeszcze nie uprawiałam seksu, ale podczas ostatnich zabaw z moim chłopakiem trochę spermy pociekło mi między nogi, co prawda tylko na bieliznę, ale miałam wtedy dni płodne i było trochę "mokro" czy możliwe jest żebym zaszła w ciąże? okres spóźnia mi się cztery dni, mam taki sam ból piersi jak zawsze przed okresem i nie wiem co to może oznaczać, czy opóźnienie równie dobrze mogłoby być spowodowane stresem lub tym, że niedawno chorowałam? dziękuje bardzo za odpowiedź jeszcze warto dodać, że wczoraj bardzo bolał mnie brzuch i już myślałam, że dostanę okresu, jednak pojawiła się tylko jedna plamka na majtkach, nic więcej, zastanawiam się czym mogłoby to być spowodowane

Gość wójekstaryhueik
po pierwsze masz chłopaka który chyba ma w głowie poukładane że z nim uprawiasz zabawy po 2 jest jesień czyli okres się może pojebać po 3 niemnożna zajść w ciąże od kropelki spermy na majtkach 4 ale można od niezachowywania higieny po 5 kobieta młoda od stresu zajścia w ciąże ma objawy ciąży po 6 na drugi raz bądź przygotowana bo facet do 20 lat ma strzelbę i może ci zrobić niezłego psikusa

Gość Barbara brrrr
Ale chyba nie mialas spermy na wargach sromowych?!

Gość jestemgosciem
nie nie miałam, skapnęło mi tylko na majtki ale ogólnie było morko i zastanawiam się czy nie mogło przesiąknąć

Gość Zaniepokojona Chamstwem
Nie nie moglo :)

Gość droga autorko
Jesteś naprawdę taka głupia, czy tylko taką udajesz?

Gość jestemgosciem
nie jestem głupia, ale w takich sytuacjach każda dziewczyna zaczyna zastanawiać się czy wszystko w porządku, po prostu kiedy okres mi się spóźnia co raczej się nie zdarza zaczynam tworzyć w głowie scenariusze, być może jednak mogło dojść do zapłodnienia chociaż wiem doskonale, że to pewnie niemożliwe, chciałanbym się tylko upewnić

Gość Atajana
Możesz dla pewności zrobić test - to chyba jedyne sensowne rozwiązanie. I przynajmniej nie będziesz się denerwowała.

Gość droga autorko
Tak, rzeczywiście. Wolisz wierzyć jakiejś opinii na forum niż własnemu rozumowi? :O

Gość jestemgosciem
po prostu szukam fachowej porady, tyle

Gość wójekstaryhueik
no jest ryzyko zdrowy plemnik mężczyzny zdrowego skapując na srom zdrowej płodnej kobiety ma szanse na zapłodnienie i odpowiedzialna kobieta powinna zapierdzielać do ginekologa zbadać wziąć tabletkę "po " i mieć spokój sumienia chyba że jest młodą lansową dupą która uwodzi każdego wychowana na reklamach TV a tych jest pełno

Gość jestemgosciem
sperma skapnęła na moje majtki, nie na gołe wargi sromowe, ale chyba w ten sposób nie mogła nagle się przedostać do wnętrza pochwy...

Gość droga autorko
No więc to niemożliwe a ty ulegasz paranoi. Idź sobie weź gorąca kąpiel - to cię rozluźni i pobudzi krążenie krwi i może sprowokuje okres. A poza tym nawet jeśli sperma dostanie się na wargi sromowe to ryzyko zajścia w ciążę sa mniejsze niż możliwośc wygrania w totka. Plemniki poruszają się pływając w ejakulacie a nie pelzajac po skórze. A tym bardziej nie skaczą po bawełnie. :P

Gość jestemgosciem
dziękuję wreszcie za jakąś sensowną odpowiedź, która mnie uspokoiła, masz rację muśzę się uspokoić i wtedy na pewno okres się pojawi, dziękuję za radę

Gość jumdzek9o9
ale grała