Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neriiiiii

Czy w ciązy można pić melise?

Polecane posty

Gość neriiiiii

JEstem w ciąży, gdzieś 5 tydz. Czy moge pic w ciazy melise tak na razy dziennie? Mam juz jendo dziecko, ktore jest bardzo absorbujące i czasmi naprawde mam z nim niezła jazde. Jestem osoba dośc nerwową i wydaje mi sie, że moj syn jest własnie tak po mnie. Cchiałąbym aby moje drugie dziecko bylo spokojniejsze, a nie taki nerwus jak poła rodziny. CZy jak bede piła melise i strała sie unikac nerwowych stanów, to mam szanse ze drugie dziecko bedzie mniej nerwowe i spokojniejsze?

wydaje mi się że to nie ma znaczenia, moja starsza córcia jest bardzo energiczna, a całą ciązę byłam oazą spokoju- ja myślę że charakterek się dziedziczy- moja ma po teściowej:) drugą ciązę byłam bardzo nerwowa, bo mialam juz malucha na głowie a niunia jes bardzo spokojniutka

Gość neriiiiii
moj syn na pewno ma charakterek po mnie, nie dosc ze nerwus to jeszcze uparciuch. I chciałabym aby to drugie było inne ;/

Ja piłam całą ciąże melise, ale raczej ze wzgedu na kłopoty ze snem. Syn i tak odziedziczył po mnie "najgorsze" cechy. Jest małym nerwuskiem i uparciuchem który wszystko musi mieć na już, więc raczej nie ma zależności :)

Gość neriiiiii
To tak samo jest u mnie... Czyli nie ma dla nas ratunku:(