Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek25

dziwna hrostka koło warki sromowej pomocy

Polecane posty

Gość kwiatek25

witam mam pytanie wyszła mi jakas dziwna hrostka koło wargi sromowej taka nie do wyciśniecia napewno taka lekko twada półokrągła wielkości ok 4 milimetry co to oze być pomocysorki za błędy ortografizne ale mam problemy z pisownią tzw dysortografie pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Gość kwiatek25
ktoś odpowie prosze

Gość wójekstaryhueik
zmieniaj bieliznę i myj ręce przed palcową i sprawdź czy majtki masz z polistyrenu itp. jesteś w ciąży gratulacje urodzisz a tata zostanie twoja ręka

Gość Ruda Wiewiora
To pewnie opryszczka warg sromowych.

Gość kwiatek25
a co jest powodem opryszczki pierwszy raz mi sie cos takiego zdażyło , długo to będe mieć

Gość Ruda Wiewiora
To bardzo uciazliwe schorzenie, pewnie zarazil cie partner- ale moglas rowniez na basenie przez recznik itp.

Gość kwiatek25
a co jest powodem opryszczki pierwszy raz mi sie cos takiego zdażyło , długo to będe mieć

Gość kwiatek25
jestem z moim parneram juz długo a to zdzylo mi sie pierwszy az więc raczej nie .a co moge zrobic zeby mi to zeszło długo to bede miec

Gość wójekstaryhueik
chyba trzeba walnąć prost z mostu facet Ci się szlaja innego wyjścia można gdybać że masz alergie w basenie coś nad morzem nowy lokator ale nie sądzę

Gość kwiatek25
czy mogę uzyskać poważnodpowiec na moje pytanie.

Gość kwiatek25
ps osoby kobieta podwójna i wójekstaryhueik bardzo wam współczuje i jest mi was naprawde szczeże żal że jesteście tak mało inteligentnymiosobami i piszecie takie bzdury pozdrawiam

Gość kwiatek25
ostatnio bylam szpitalu i tam korzystałam z basenu czy o taki basen chodzi i mogłam się tam zarazić proszę o odp

sorry, ale to z twoja inteligencją jest coś niehalo skoro rada wujka jest dla ciebie "głupia". Masz pewnie jakąś wenerę, więc leć do lekarza dermatologa wenerologa i niech to zobaczy. Jak nie wiesz jak się wenerą zaraziłaś to zapytaj swojego posuwacza. Aha, zapomniałam, ty chcesz by ci ktoś powiedział "wszystko na pewno w porządku a twój misiaczek nawet nie spojrzy na inną"

To raczej opryszczka.Ale rownie dobrze może to być zapalenie gruczołu Bartholina. Idz do lekarza. Tu nikt nie da Ci jasnej i prawdziwej odpowiedzi.

Gość kwiatek25
a czego można się spodziewać po rozdymanym pudle porażka

Gość kwiatek25
ludzie gdzie wy macie mózg jeszcze sie pod muj nick podszywacie żal naprawde. jest ktoś inteligętny na tym forum jeśli tak proszę o odpowiedź

Gość wójekstaryhueik
no na pochwie nie pisze jak na papierosach walenie zabija ciebie i najniższych nie zaczynaj z wieloma posuwać

Elizka dlaczego uważasz, że opryszczka? Widziałam zdjęcia opryszczki genitalnej i z tego, co pamiętam daje ona mnogie, bolesne wykwity.

Gość kwiatek25
wójekstaryhueik nie masz za grosz inteligęcji powinieneś pójść do psyhiatry może będziesz tak inteligętny jak ja

Pisze tylko to czego nas uczono na Zdrowiu publicznym ;) Tez widziałam zdj opryszczki, i kazde stadium wyglada inaczej ;)

Gość kwiatek25
Elizkaaaa1986 dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

Gość kwiatek25
wcale mnie to nie dziwi że takiej prostaczki jak ty podwójna nikt nie chce