Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaK.

Erotyczny sms

Polecane posty

Gość myszkaK.

Mój facet jest za granicą. Chcę pobudzić jego zmysły i wysłać mu jakiegoś erotycznego sms. Tylko nic mi nie przychodzi do głowy :( Macie jakieś pomysły? Chciałabym, żeby był trochę uczuciowy, ale i jednocześnie wulgarny. Wiecie, taki żeby...

Gość Yeach
Mój też jest za granica:) najlepiej jak opiszesz mu co będziecie robić jak wróci... Żeby to wyszło od Ciebie, a gdzie Twój dokładniej jest?

Gość myszkaK.
W Szwajcarii :(

Gość myszkaK.
Tylko najtrudniej to dobrać w odpowiednie słowa. A ja tu bez niego wariuję!

Napisz mu że czekają na niego gorące soczyste udka z prawdziwej wiejskiej kury i pyszne jasne pełne z pianką, podziała że ho ho.

Gość Yeach
O kurde no to trochę Was dzieli, ja mojemu też wysyłam od czasu do czasu takie wiadomości, jak nie masz pomysłu to może wpisz w google 'pikantne sms'

Gość Kas93
Napisz, że całe Twoje ciało pragnie każdego milimetra kwadratowego jego ciała i że jesteś tak podniecona, że non stop się wiercisz i nie możesz znaleźć sobie w domu miejsca.

Gość Kas93
"Twoim imieniem się pieszczę, gdyby tak tobą jeszcze..."

Gość Darek...
"Czary-mary i hop do szpary" :classic_cool:🖐️

Gość myszkaK.
No niestety sporo kilometrów :( Zwykle przyjeżdża co weekend, ale tym razem jestem sama. I trochę za bardzo się napaliłam oglądając filmiki z naszych igraszek

Gość myszkaK.
tak sobie siedzę i nie mogę się napatrzeć na jego czarnoskórego badyla

Gość Yeach
Ciesz się że masz chociaż szansę widzieć go co weekend, ja mojego już nie widzę hmm... Ponad miesiąc ;/

Gość myszkaK.
No tak tylko całkiem niedawno wyjechał i miał co tydzień przyjeżdżać a tu się już zaczyna kombinowanie, że się nie opłaca itd...

Gość myszkaK.
Ej kto podpiął się pod mój nick i napisał ten tekst o czarnoskórym badylu

Gość Yeach
A czym wraca? Samochodem czy czym?

Gość myszkaK.
Samochodem...Praktycznie co tydzień innym i potem je tu sprzedaje

Gość Yeach
Acha rozumiem, no tak w sumie też może być zmęczony, mi też nie chciało by się tak jeździć tam i z powrotem, to kawał drogi

Gość myszkaK.
Mam nadzieję, że niedługo będę mogła do niego jechać. Ale to pewnie dopiero w przyszłym roku.

wiesz co ja ci mogę podać kilka przykładów na takiego fest erotycznego sms bo ja cię doskonale rozumiem ale nie będę pisać na kafe bo wczoraj takie coś napisałam i mi usunęli dlatego napisz do mnie na e-mail contortionist12@interia.pl to tam ci coś napiszę

Gość myszkaK.
dzięki. Jak masz jakieś ciekawe pomysły to możesz podesłać mi na e-mail: myszka85ino@wp.pl

Gość myszkaK.
Przejrzałam google pod hasłem pikantne sms-y, i nic ciekawego nie znalazłam. To chyba naprawdę musi wyjść z mojej głowy. Z byłym facetem często pisaliśmy sobie takie sms-y, ale między nami był szalony seks. A mój obecny facet nie przepada za perwersją i nawet niechętnie stosuje klapsy a co dopiero jakieś fantazje, więc nie wiem czy by mu się spodobały teksty jakie pisałam z byłym typu: chcę żebyś zerż...moją kur...d... itp. I dlatego tak ciężko mi wymyślić coś pikantnego, ale zarazem delikatnego...

Gość myszkaK.
No tak. Kiedyś lubiłam ostry seks i pewnie nadal lubię, ale musiałam się przerzucić na coś bardziej łagodnego. Mojego byłego mega kręciły takie teksty, więc takiego języka używałam. Ale masz rację w tym niewiele było uczuć raczej tylko samo pożądanie. W sumie od niedawna jestem w nowym związku i mam nadzieję, że uda nam się znaleźć kompromis także w tej dziedzinie życia