Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość Ja w soboty lubię odpoczywać
Jestem :P No mieszkam blisko GDA :P W Wawie często nie bywałem :)

Gość wróg publiczny
a ciekawe co by powiedział Twój mężczyzna gdyby zobaczył Piotrka z kwiatami na lotnisku jak na Ciebie czeka..

justyna --- dałaś czadu :P 1. latam sama ;) 2. ostatnio nie bylo mnie tydz. odbieral mnie z lotniska - liczylam ze bedzie czekal z kwiatami (bo niby tak tesknil) a tu nic :O poszlismy na obiad :O a jak przechodzilismy kolo kwiaciarni powiedzial ze chcial kupic ,ale rozmyslil sie :O ehh:P

Gość wróg publiczny
hahah szczery jest ;-) że tak zapytam .. jest polakiem czy nie ?? Piotrek widzisz nie musisz się bać kup kwiaty i wyczekuj naszego loczusia na lotnisku ;p

Gość wróg publiczny
to ja bedę czekać z kwiatami jakie lubisz ? wróćmy do gry 100 pyutań ;-)

Jestem, przepraszam, że zniknąłem na chwilę :). Może kiedyś na lotnisko przyjadę :P

Gość wróg publiczny
a Ty nie miałeś spać czasami?? ;)

Miałem, ale nie o 17 przecież :). Napisałem, że pójdę wcześniej niż zwykle, teraz to sobie zrobię herbaty i chyba trochę potem poczytam :)

Gość polana dzika
heeejj nieladnie ,ze sie nie pozegnalam, ale nie bylo jak, maly sie rozwyl i chcial ogladac "bumy na allegro" i zasiadl przy kompie, do tego wrocil wyglodzony slubny, i juz nie mialam dostepu do kompa, odwiedzilam tesciow, i wrocila, to maz wybyl na spacer niby no i siedze, burdel w domu jaki byl taki jest, no a mialam nadzieje malutka,ze posprzataja , no ale coz nadzieja matka glupich wszystkie wpisy przeczytalam, Julitka-ładnie :) King- heh, nie smutaj wrocila, moze i ty wrocisz wieczorkiem widac jestem tu najstarsza :( i do tego dzieciata i ezata-czuje sie starooo

Gość polana dzika
a jakie mizimnooo, bo ja zmarzluch jestem, co tam jeszcze ciekawego slychac

Gość polana dzika
jakas zabawa w pytania? Quis- jak tam ? "wywietrzalas" :P czy zabijasz dalej klina

polana --- hej :D juz sie tak nie doluj :P masz jakies % bo ja zrobilam sobie drinka i czekam na ciebie --mowilas ze bedziesz pic. ktos chcetny na % ??? podziele sie :P

Gość wróg publiczny
polanka ;* witaj a ja na spacer chciała się wybrać ale jak zimno to muszę to przemyśleć .. J. ile już mieszkasz tam gdzie mieszkasz ? p. he myślałam że już zaraz będziesz spał ;-)

Gość wróg publiczny
ja mam Ziarka więcej mi nie trzeba jeszcze tylko idę po herbatę ;-) jestem osobą nie pijącą ;-)

Justyś -- 6 mc polana -- bawimy sie z ''100 pyt. do ..'' ooo wlasnie :P pytanie do ciebie :P jak masz na imię ??? Piotr --- wolny \ zajęty ???

Gość polana dzika
quis -z checia wypilabym jednego drinka...ale zapomnialam kupic :) no a wdomu nie ma nic, bo nie mamy w zwyczaju miec zapasu alkoholu, tylko jak jest potzreba i moze jak stary wroci to udam sie do sklepu po % a takie dni, to tez mam na cos ochote, sama nie wiem na co, nie chce sie obzeraac, uwielbiam chipsy grubo krojone serowo-cebulowe, ale tez nie robi ich zapasow,zeby nie kusilo nachodzi mnie na pizze, ale sie tez powstrzymam, bo znowu sie odchudzam:D

Gość polana dzika
iza mam na imie :P

Gość polana dzika
to wypij za mnie :) haha chociaz tyle 100 pytan? -boje sie haha

Gość wróg publiczny
ładnie Iza ;-) znam jedną taką fajną ize równa babka ;-) ładnie mnie J. nazwałaś ;-)

O marzenia pytacie ? Moim marzeniem jest zharmonizowanie sfery uczuciowej życia z zawodową, tak bym był szczęśliwy ze wszystkim co w życiu mam :). Warto myśleć o marzeniach. Kiedy się zamknie oczy i pod zamniętymi powiekami zobaczy się siebie, mającego to co chce mieć to robi się po prostu miło :)

Gość wróg publiczny
iza ;-) też Lubie te czipsy ;-)

Izabella -- :D najmłodsza siostra mojego faceta ma tak na imie :P mala izka :D kto teraz zadaje pytanie ??? piort -- gdzie jestes ??? wroc-- obiecuje ze nie bedziesz musial odbierac mnie z lotniska :D:P

Gość polana dzika
a ja slyszalam,ze Izy sa wredne :) a ze jestem spod znaku skorpiona to jeszcze bardziej jestem wredna :)

Iza, faktycznie ładne imię :)

Gość wróg publiczny
bardzo miło się robi----- spróbowałam ;-)

Też jestem skorpionkiem :)