Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość wróg publiczny
eee ;-) bardzo zimno było złapałam dola i przyszłam do was

Gość polana dzika
zimno zimno:) no czasem wystarczy jeden lyk i mozna sie pograzyc, moj nieraz pije pije z kims, a tu nagle sekunda i juz spi:P oj ja to wymiotowalam najczesciej po tanich winiaczach:

Gość . King
Nom ;-) jutro do szkoły muszę iść ja jebie :-D no to jakby ktoś był w kielcach to proszę pisać :)

Gość polana dzika
no ba, faktycznie kobieta chyba rozumie kobiete, ale tylko jak jest les, bo normalnie kobiety by sie mogly pozabijac, no ja to no nie mam kolezanek zbytnio, kobieta patrzy na inna jak na rywalke, ciezko sie zaprzyjaznic itp, wiecie panna ocenia laske inna, wyglad ciuchy, zazdrosc, wiem jak u nas, moj jedzie np na zakupy z kazdym reka hej, itd a ja to malo z kim sie odzywam tzn z pannami, :P zreszta ja ponoc sprawiam na pierwszy rzut oka wrazenie wrednej suczy:D haha

Gość polana dzika
King- chyba jestes ulubiencem kolezanek ?:)

Gość . King
Ja nie śpię to net taki wolny ;-)

Gość wróg publiczny
polana ja teZ muszę oddać net będę jutro pa ;*

Gość polana dzika
pa justys, oby do "uslyszenia":)

iza -- moje koleznaki tez mialy o mnie takie zdanie :O kiedys nosilam kolczyk w brwi--- mowily ze to od tego. :P inne ze jestem taka spokojna itd. :D bhuhha zabawne :D a wiecie ze kobieta maluje sie, ubiera ladnie dla innej kobiety D:D faceci --naiwniacy to teraz powiecie :P

pa justys :) king -- sory ze to powiem , ale masz przeyebane :O:P niedosc ze musisz isc do budy to jeszcze ten net :O fuck !!!! king mam 54 Mb/s --moge odstapic troche :P a tak na serio -- pojde za ciebie na te zajecia. z usmiechem na ustach powiem obecna -nie przygotowana do zajec:D uwielbialam to :D

Gość polana dzika
jasne,ze dla innej, facetowi nie trzeba czasem tej otoczki, zebym chodzila non stop w jednym to moj by nie zauwazyl,ale sasiadka ju ztak, dlatego jak cos kupuje to moj sie pyta po co? przeciez masz duzo etc a lubie jak sie zazdrosnice patrza:)

Gość polana dzika
mi lata jakos 4 mega ale ja sie nie znam

iza --zazdrość w oczach koleżanki jest bez cenna :D moj nawet nie wie co mam w szafie :P:O nosze cos pol roku a on --ooo nowe ,kiedy kupilas :P ??

Gość . King
Aha to chyba się nigdy nie ożenie. No lubią mnie koleżanki tylko większość dziewczyn z mojej okolicy się kurwi . . . .

Gość polana dzika
no dzis ubieram nowe kozaki , po ktore byl ze mna, a on "skad masz te buty"? :D kiedy kupilas? albo nieraz po porstu cos kupie, ale mi glupio,ze znow wydalam kase, ale sie nie chwale, tylko jak niby nigdy nic ubieram, a ten nic, nie wie co juz mam a co nie, a jak sie skapnie, to mowie,ze to juz pare lat mam i teraz ubralam:D

Gość polana dzika
taaa kielce :D sie wie haha quis bo cwane z nas bestie :P kobiety znaczy sie mysmy w liceum mialy takiego jednego , siedzial z dziewczyna tzn z kolezanka, traktowalysmy go jak przyjaciolke, byl super, w ogole z chlopami nie zadawal sie, jak co to tylko do niego, :) zesmy sie udawalay po porade, pocieszenie etc

Gość . King
Julia ok nie ma sprawy idź za mnie do szkoły na 8.20 a ja sobie pośpie do 10 :-) a skąd wiesz ze jutro będe nie przygotowany do zajęć? :-D

Gość polana dzika
wydaje mi sie ,ze przedmiot z ktoregoo bedziesz przygotowany to bilogia :) jak nie to cie poduczymy co nie Quis?

Gość . King
Jestem wartościowym facetem? Raczej nie może byłem wcześniej a teraz się staczam coraz gorszy się robię :-D no ale ja i tak się nie ożenie tak myślę przynajmniej. :)

moj ostani przekret :P musialam kupic sobie zimowa kurtke ;) poszlismy do sklepu. wybaralam sobie taka ciemnozielona , przymierzam- ''K'' mowi ze ok. ale pokazuje inne :P spuszczam glowe, smutek na twarzy i mowie mu ze moj budżet tego nie wytrzyma bo chce jeszcze kupic bluze i spodnie :) co mowi ''K'' to ja ci kupie :D w portfelu mam kase na ta droższą kurtke , spodnie i bluze , ale siedze cicho :P a w domu jeszcze raz tyle kasy :D

king-- siedzisz na kafe od wczoraj, zachlales pale --co ty myslisz ze ja zycia nie znam :P iza-- jasne ze podszkolimy :D king-- jak sie czujesz ??? sam jeden wśród kobiet ;) :P

Gość polana dzika
haha no dobre dobre, ja czasem tez smuce,ze cos za drogie, ale potem wspominam i wspominam, nie naciskam, i wreszcie mam co chce haha, ale teraz jakos czasem juz tak nie robie, tylko "naciagamy" go z malym na jakas fajna zabawke, ost nawet poswiecilam swoje zaskorniaki i kupilam cos malemu:)

Gość polana dzika
haha no dobre dobre, ja czasem tez smuce,ze cos za drogie, ale potem wspominam i wspominam, nie naciskam, i wreszcie mam co chce haha, ale teraz jakos czasem juz tak nie robie, tylko "naciagamy" go z malym na jakas fajna zabawke, ost nawet poswiecilam swoje zaskorniaki i kupilam cos malemu:)

Gość . King
A nieee biologię to umiem dobrze, zgadnij jaki dział najbardziej :) he he żart :) bo wyjde na zboka. Ale możecie mnie poduczyć czemu nie :-D

Gość polana dzika
king-nie mow ,ze az tak ci zamula ten net? a zdradzisz swoje imie ? wiesz jak ja bym chciala wrocic sie do szkoly, wiele rzeczy bym zmienila ale powiem wam w sekrecie,ze czasem wracam do szkoly :x

Gość polana dzika
king sluze rada :P:P hehe, teoria :)

king-- zboku :P :D iza --- ja tez chciałabym wrocic :( zeby szalec jeszcze bardziej !!! :classic_cool: i niczego bym nie zmienila :P :classic_cool: kuvra powinni dopracowac te kafeteryjne emoty !!! diabelka mi brakuje