Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość polana dzika
no ja tez, dlatego moj maz jest przeciwienstwem, zeby nie latac w chmurach haha, no moge wam wymienic wady ale nie wiem czy bym dzis skonczyla :D

Gość wróg publiczny
tym misiek jest bardzo fajny do przytulania ;-)

Gość . King
Tak żebym jeszcze był z tych przystojnych brunetów to by fajnie było :) ale dziękuję za komplement ; )

iza -- zacznij od zalet--będzie szybciej :classic_cool: powiem wam ze ja wcale nie jestem taka slodka i mila :O:P jestem gorsza od mojego faceta :O nazywaja mnie'' hitlerem w spodnicy'' :O

Gość wróg publiczny
na pewno jesteś Klau. nie gadaj bzdur !

Gość polana dzika
problem ? u nas tak L: ja chce wieczorem on spi, on chce rano ja spie, dawniej jak maly spal w dzien to byla opcja idealna, teraz nie spi :D

Gość polana dzika
no on mowi o mnie, ze jestem wredna ,zreszta pokazuje pazurki w domu, na pozor jestem lagodna :D sa i zalety, ale zycie wszystko weryfikuje, problemy, rzeczywistosc jest smutna, ale jakos na tym polega to zycie :) raz na wozie raz pod wozem

Gość polana dzika
a ty justyna jaki masz kolor wlosow

Gość . King
To jak w nocy seks nie pasuje ani z rana to pod wieczór :)

Gość wróg publiczny
wiecie co zaczynam mieć wyjechane na ludzi a zwłaszcza kobiety no nie mogę zawiodłam się na mhhy już byłej przyjaciółce ..

Gość . King
Quis - kto Cię tak nazywa? I dlaczego ? Przecież nie jesteś taka jak ktoś tak powie na Ciebie to w pysk bij, nie daj się obrażać.

justys -- K tylko tak mówi :P dobrze wiemy ze jest inaczej :P Iza --- mam DUZE potrzeby :D moj facet niestety nie i tu zaczynaja sie schody :O ja tez jestem wredna i podla czasami :O fuck :O rodzona matka mi to powiedziala :P -- dzieki za szczerosc -mamo :P ogolnie nie jestem taka zla. serio -- trzeba mnie lepiej poznac i nie zadzierac ze mna :classic_cool:

Gość wróg publiczny
jestem blondynką , niebieskie oczy ..

Gość . King
Justi to ładna napewno jesteś :)

Gość wróg publiczny
też tak bedę mieć a co to nie oni żałują swojej głupoty ;-)

Gość wróg publiczny
no nie wiem czy ładna taka oo żadna kobieta mi tego nie powiedziałą to pewnie z zazdrości ;-)

Gość polana dzika
coz, takie zycie just. ja kiedys tez mialam "ptzyjaciolki" od tamtej pory nie zaufalam kobiecie, tzn mam znajome ale przyjaciolek nie, zreszta z reguly mam dystans do ludzi, nie jestm wylewna i nie slodze zbytnio, wiec srednio kobiety mnie lubia, a faceci ponoc sie boja :D

Gość . King
Julia - NIE! Właśnie ze NIE mają racji! NIE mów tak bo się zdenerwuje i będe krzyczał :D na Ciebie ;) super laska z Ciebie i nikt nie ma prawa Cie obrażać. Tak samo jak inni NIE mają prawa czepiać się Izy albo Justyny.

Gość polana dzika
wrog publiczny- fajnie, zawsze chcialam byc blondynka:)

Gość wróg publiczny
ja nie potrafię wszystkiego komuś o sobie powiedzieć ludzie zawodzą wcześniej czy później, przynajmniej ja takich spotykam nie wiem czy to oni czy ja jestem jakaś dziwna .

Gość polana dzika
ja mam cos takiego w sobie wlasnie,ze ludzie troszke maja do mnie dystans, nawet taki przyklad, jak chodzilismy z malym na spacery wozkiem, no i jak ja szlam to nikt nie zagladal, nie zagadywal, cos tam moze ale niezbyt, a jak poszedl moj, albo mamusia to po powrocie slyszlam, ze ten gadal a to ten sie zatrzymal :D ale chyba sie mnie troche boja, moj mi powiedzial,ze np podobam sie jego kolegom, ale n ie kazdy ma odwage ze mna blizej zagadac:D

K-- ok. juz dobrze ;) tylko nie krzycz :P :D Iza -- jestes brunetka ??? Justys-- ja uwielbiam towarzystwo mężczyzn :D a nie wiecznie czepiajacych sie sucz :O

Gość wróg publiczny
teraz uwaga............................... jestem malowaną blondynką a raczej parę tonów jaśniejsza bo naturalny to mam raczej blond ciemny ;-)

Gość . King
Jutro się spotykamy? Jeżeli tak to o której? :-)

Gość polana dzika
wlasnie jak juz komus zaufam to na zawsze, i wtedy jestem gotowa na wszystko, jak w milosci, ale jesli ktos mnie zawiedzie, to sie zrazam i cierpie, choc nie pokazuje

Gość polana dzika
brunetka, farbuje na ciemny braz, bo w sumie mam taki jasny braz naturalny, wlosy mam do ramion, i brazowwe oczy , czyli nic ciekawego:D

Gość wróg publiczny
kobiety są straszne ! też wolę mężczyzn nie biorą tak na poważnie wszystkiego można żartować z nimi ..kiedyś kol mi powiedziała że nigdy nie wie czy ja żartuję czy mówię prawdę ..co za ludzie