Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stratus

Męskie ego ... bardzo dziwny komplement ...

Polecane posty

Gość Stratus

no i jaki to może mieć facet problem ? ... wiadomo ... standardowy ;-) moja partnerka z która jesteśmy od 4 lat po roku znajomości powiedziała mi, że jej poprzedni facet miał trochę dłuższego, ale mój jest grubszy i ze mną jej lepiej ... no niby wszystko ok. ale jakieś trzaski w głowie powstały ... dla ścisłości mam ponad 15 cm i 14 obwodu ... wszystko się fajnie układało - pożycie baaaardzo satysfakcjonujące dla obu stron ... często podczas stosunku doprowadzałem ją do kobiecych wytrysków - no a tego to już chyba nie można udawać ;-) ... ona lubiła dosyć mocny seks a ja miałem zawsze z tył głowy myśl, że może jej brakuje tych 2-3 cm ... no i ostatnio ni stąd ni zowąd znowu temat wrócił ... chcą jej i sobie coś udowodnić zafundowałem nam bardzo długi i ostry sex (nazywając rzeczy po imieniu to było rżnięcie) ... po wywiązała się rozmowa po co to i czy chciałem jej coś tym udowodnić ... powiedziałem że tak ... no i od 3 dni się nie odzywamy :-( ... kto zawinił ? ... mam prawo czuć się dotknięty czy histeryzuje ? ... proszę o NORMALNE rady ... jestem załamany bo ciągle ją kocham, ale mam też ogromny żal do niej ...

Gość Stratus
dodam jeszcze, że do tego czasu jedyną żywą istotą z jaką miałem kontakt fizyczny był mój chomiczek, ale rozleciał się przy drugim rżnięciu :(

Gość Żal?!
Ty masz żal do niej?! Chyba ci się już naprawdę w głowie poj**ało!

Gość Stratus
nawet mnie nie przeprosiła :(

Gość Joyjoyjoy
Hahahahaha brak słów :v

Gość Stratus
dwa wpisy wyżej to podszywy ... a nie mam prawa mieć żalu ?

Gość Stratus
naprawde chciałbym poznać stanowisko normalnych ludzi ... czy robi sie coś takiego facetowi ? ... a może jestem przewrażliwiony ? ... licze na waszą pomoc i opinie na ten temat

Gość Żal?!
Ale co się robi? Mam nądieje, że to jednak tylko głupie prowo :O

Gość Stratus
no porównuje się obecnego faceta do poprzednich ... to nie żadna prowokacja ... chciałabyś np usłyszeć że moja poprzednia partnerka miała bardzo jędrne B ale Twoje obwisłe C też jest bardzo fajne .. taki przykład prosty .. .nie chce wywoływać Twojej agresji tylko pogadać

Gość Drogi Stratusie
3 lata memliłeś informację w swoich szarych komórkach, by na koniec wygenerować ostre rżnięcie??? Straszy z ciebie wolnomyśliciel a do tego tępa piła usiłująca ostro rżnąć. Pytam się, czy chociaż JEJ wyjaśniłeś CO chciałeś udowodnić? ONA może być na ciebie obrażona bo sądzi, że posądzasz JĄ o zdradę! Nie musi przecież pamietać co ci powiedziała 3 lata temu.

Gość Stratus
napisałem wyrażnie ze niedawno temat wrócił i ten sex byłk tego wynikiem ... problemu zdrady nie ma ... mozemy dyskutować na jakimś poziomie ??

Gość Żal?!
Nie mogę zaprzeczyć, że faceci mający jakiś urojony problem na punkcie swojego fiuta barrdzo mnie irytują. Zastanowmy się co spowodowało twój niepokój... Trzy lata temu ... TRZY LATA TEMU ! Twoja partnerka wyznała ci, że jej poprzedni facet miał odrobinę dłuższego penisa, za to ty masz grubszego Czy powiedziała ci, że masz za krótkiego? - nie. Czy powiedziała, że jej seks z tobą nie odpowiada? -nie Czy powiedziała, że masz zbyt miękkiego? - nie. Piszeż, że jest wam dobrze w łóżku, że się oboje spelniacie, jak sądzę jest wam razem dobrze, a mimo to uparcie PRZEZ LATA (no kur..wa!przez lata!) roztrzasasz problem długości swojego ch**! To jest dla ciebie zachowanie dojrzałego faceta?! Dlaczego dales porównanie z obwislymi cyckami? Czt twoja partnerka kiedyś dala ci do zrozumienia, że twój fiut jest sflaczaly? Czy tylko może masz paranoje i kompleksy i szukasz usilnie problemów tam, gdzie ich nie ma? P.S. Przy okazji oduczyles swoją partnerkę szczerości, bo pewnie to ja nauczyło, że nie warto ci nic mówić, bo znowu zaczniesz swirowac :P

Gość Oj fCET
ALE MASZ PROBLEM , SMIAĆ TYLMKO NAD TYM CO NAPISAŁEŚ

Gość Stratus
ten przykład z cyckami był po to żebyś sobie uświadomiła że jakbyś coś takiego usłyszała to każdym następnym razem kochając się na jeżdżca byś się zastanawiała co Twój facet ma w głowie ... czy kocha się z Tobą czy wyobraża sobie cycki poprzedniej kobiety ... pewnie mam paranoje ... dociera to do mnie coraz bardziej ... i własnie rozmowa z takim ludźmi jak Ty pomaga mi dojrzeć ...

Gość Żal?!
Sorry za błędy, ale ja jak zwykle na kafe na telefonie i nie chcę mie się poprawiać ;P

Gość Stratus
dlaczego tylko śmiać ? ... ja jej nigdy jej niedoskonałości nie wytykałem ani nie porównywałem do poprzednich partnerek ... zabolało mnie to ... cholerna urażona męska duma :-(

Gość bakteryjkaaa
Skoro powiedziała Tobie, że lepiej jest jej z Tobą niż z nim to jaki problem? Fakt powinna to zachować dla siebie, ale doceń to że była szczera

Gość Oj fCET
PRAWDA , SAMI SIE NAKRĘCACIE A PÓŹNIEJ WASZE EGO CIERPI NA TYM . JESZCZE CI JEST ŹLE ŻE POWIEDZIAŁA CI TAK

Gość Stratus
chciałabyś takiej szczerości ??? ... jak dałem wyżej przykład z piersiami ? ... albo coś jeszcze bardziej drastycznego ? ... nie ma dla faceta czulszego punktu ... było fajnie ze mną też wszystko w porządku no ale po takich słowach robi się jakiś bałagan w głowie :-(

Gość Żal?!
Np wiem, że ex mojego faceta miała zajebiste orgazmy podczas minetki, ja nie mam w ogóle podczas "lizanka" był aż zdziwiony, że tak mało to mnie podnieca. No i co w związku z tym? Miałam sobie zacząć rwac włosy na głowie bo jestem minetkowa kłodą? Nie :P nauczylam go obsługiwać mnie ręcznie. Masz całkiem typowego fiutą, za to duuuze kompleksy. :P

Gość Stratus
tak ... moje ego cierpi ... i źle mi z tym ...

Gość Stratus
ŻAL?! ... dzięki za Twoje zdanie i rozmowe ... często inna perpektywa rzuca nowe światło na sprawe ...

Gość Stratus
będę się jednak upierał że to jednak coś innego ... Twój facet sprawdził się wcześniej z inną kobietą i to w Tobie jest "problem" ... on jest świadomy swojej wartości i musi się nauczyc nowej kobiety ...

Gość Żal?!
Jaki z ciebie łoś, nosz kurde! Uczepiles się tego centymetra jak rzep psiego ogona, natomiast to, że masz grubszego jakoś do ciebie nie dotarło. Znaczy mimo 15cm chcesz myśleć o sobie jako mikropenisie, to myśl! Szkoda mi tylko twojej dziewczyny, bo jest mimowolna ofiara twoich kompleksów :P

Gość Stratus
dociera do mnie jak spier...łem :-( ... kupie duzy bukiet przeprosze zrobię oczka kota ze shreka i będę czekał na wybaczenie ;p a mogę Ci przesłać zdjęcie żebyś stwierdziła czy naprawdę ze mną wszystko ok ? ... hahahaha ... żart oczywiście ;-)

Gość Żal?!
No! A teraz powtarzaj głośno: " jestem wielkim ch***m! Jestem wielkim ch***m!" :D :D :D

Gość Stratus
albo "kawał ch..a ze mnie" :-( ... hahaha

Gość Stratus
mogła byś mi podać jakiś numer gg albo maila bo zaraz muszę uciekać a chciałbym z Tobą jeszcze pogadać ... problem przedstawiłem tylko z grubsza a szczegółów bym raczej nie chciał tu pisać ... byłbym bardzo wdzięczny

Gość Żal?!
Podaj maiła, odezwe się. Ja tu swojego nie zostawie, bo zaraz się odezwie banda cybernapaleńców. A tak, to jeżeli okazesz się jakimś podszywem pod autora, to będziesz przynajmniej jeden :D