Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stratus

Męskie ego ... bardzo dziwny komplement ...

Polecane posty

Gość a jak podszywów bedzie więcej?
:-P

Gość Żal?!
To sóbie wybiorę tego najfajniejszegop :D :P

Gość Stratus
jednorazowy@spoko.pl

"mam prawo czuć się dotknięty czy histeryzuje ?" Masz prawo się czuć dotknięty :) W końcu to twoje niezbywalne prawo czuć co ci się podoba. Co nie zmienia faktu że jesteś rozhisteryzowanym miętkim idiotą. Jak kobieta będzie ci chciała zrobić kuku to z takim podejściem zrobi z ciebie impotenta albo durnego dupcyngla który całe życie będzie sobie coś chciał udowodnić. Jak będziesz się przejmował każdym przytykiem kobiet zostanie z ciebie wrak człowieka szybciej niż myślisz.

Gość Stratus
w sumie tez na temat ...

a propo rozmiarow- moj ex wieki temu mial naprawde solidnego zaganiaczaa- dlugi i gruby ale seks z nim to byla mordega- potrafil pilowac pol godziny i nie mogl skonczyc (taki matatonczyk byl) pod koniec to po prostu unikalam seksu i w koncu z nim zerwalam moj m w porownaniu z nim to standard europejski- ale seks to potrafi zajebisty byc- i nigdy w zyciu nie porownywaalm go na korzysc pana T wiec przestan schizowac na temat swojgo "malego" dopoki dziewczyna nie zglasza zastrzezen- wszystko jest ok w koncu nie jest z nim a z toba- czyz nie? :)

A ja myślę ze to Twja kobieta jest jakas dziwna i to ona powinna Cię przeprosić!Najpierw nagadała Ci o fiucie swojego bylego ze niby fył fajniejszy bo wiekszy a teraz strzeliła focha...NIE daj się koleś i rządaj przeprosin.masz do ego prawo ! Wyobraź sobie odwrotną sytuaje gdzybys to y nawiążał do tego jak np chojnie obdarzona byłaby Twoja była.Tragedia murowana. WIęc spoko nie zawiniłes wręcz przeciwnie chciałes jej udowodnic ze ma szczescie bedąc z Toba!

Gość Już dawno tak
mnie nic nie rozbawiło jak czytanie tego topiku;)hihi