Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksp

Pogada ktoś? siedze sam i pije piwko

Polecane posty

Gość polana dzika
no ja tez juz jestem dojrzala fuck...28 lat wczoraj mi stunknelo zakochany bez wzajemnosci, przerabialam to dawno i mimo,ze teraz kocham to serce jakos tam boli jak sobie pomysle o przeszlosci a ja tez ponarzekam, maz ma mnie w dupie, dostalam wczoraj piekne kwiaty i tyle z swietowania moich urodzin, dzis pewnie gdzies sie bawi, ja z malym w domu, w dodatku maly chory i nie wypada wypic nawet lyka alko, zreszta bardzo rzadko pije, ale jakmnie najdzie ochota to chcialabym sie wyluzowac, zeby maz zajal sie maly, ale dupa, jestem w czarnej du..., ciagle w gotowosci i ciagle 24 h mama i zona

Gość polana dzika
kupie mu--faktycznie kiepska syt u ciebie,:) obys tylko w moim mezu nie byla zakochana to ok,:) chociaz, ....moze byloby prosciej,zeby znalazl inna

Gość eksp
jest tu kto jeszcze? :)

Gość kupie mu
Polana dzika facet którego kocham mam dwoje dzieci.

Gość polana dzika
ozesz.....grubo, a on wie o tym? ze sie w nim kochasz, macie romans?

Gość polana dzika
telefon to tak sie mowi, nie czujesz a za chwile zrobisz pa pa :) sam pijesz? autorze? a jak u ciebie? piwwka obalone

Gość polana dzika
niedziela miedzynarodowy dzien kaca, i zawsze w niedziele jestem kierowca:P tzn czesto

Gość eksp

oj zakochalem sie w niej wtedy ciezko ale oczywiscie mnie olala i nic nawet z nia nie bylo.. a obecnie od 4 lat jest juz mezatka a ja ciagle tak jak bylem samotny te 8 lat temu tak nadal jestem, tragedia