Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksp

Pogada ktoś? siedze sam i pije piwko

Polecane posty

Gość eksp

siedze samotnie, w lodówce 4 pack tyskiego, własnie otworzylem pierwsze piwko.. przelałem do kufla TYSKIEgo, który zapie**oliłem z jakiejs knajpy 2 lata temu w górach no i jestem sam... wszyscy gdzies wyj**ali, ale ch*j z wszystkimii.. na osobie na ktorej mi obecnie najbardziej zalezy i ciagle o niej mysle- pewnie sie gdzies bawi dobrze, ehh kobieta do ktorej startuje mnie ewidentnie olewa i mnie to boli strasznie dlatego postanowilem sie sam troche naj**ac i pomyslalem ze moze ktos sie tutaj znajdzie aby pogadac w ten smutny jak pi**a wieczor ?

Gość Katiethefailure
Pogadaj ze mną. Na mnie też wszyscy mają wyjebane odkąd pamiętam...To co pijemy?

Gość dzika polana
moj maz tez wybyl, ja siedze i nawet piwa nie mam, wczoraj mialam urodziny i mam dola

Gość mój kolega tak mówił
no ja dzisiaj z wyboru:P Dołoncze się:P

Gość dzika polana
moge wypic hmmm herbate ale moze to i lepiej, bo mam slaba glowe, oj po drinku to mam jazde:)

Gość dzika polana
eksp- juz sie upiles ?

Gość Katiethefailure
autor topicu chyba jednak woli pić w samotności

Gość jkjkjkjkjkjkjk
a co z ta kobieta ?

Gość dzika polana
no wlasnie, olal nas :) no coz, czekalam na jakas opowiastke o kobiecie, o samym autorze, a po kilku piwach :) sie wie, jezyk sie rozplatuje

Gość nooo jemu sie chyba
zaplatal :P

Gość Katiethefailure
Poradzimy sobie bez niego. Mam wrażenie, że wszyscy wokól są bardziej szczęśliwi ode mnie. Każdemu się powodzi, tylko mnie ciągle życie kopie. Też tak macie? Nie wylewam swoich żalów na co dzień przed ludźmi. Zgrywam twardą, bo czułabym sie upokorzona czyimś współczuciem. Tylko tutaj czuję, że mogę o tym swobodnie pisać. Też macie wrażenie, że nie wyszło Wam w życiu?

Gość polana dzika
zaplatal sie bez watpienia, chyba,ze jednak kobieta go nie olala i zrobila mu niespodzianke ech alkohol-marzenie

Gość nooo jemu sie chyba
kolejny top o narzekaniu i przegranym zyciu w takim razie nic tu po mnie bo ja nie mam na co narzekac udanego wieczoru, chociaz tyle......🖐️

Gość eksp
juz jestem :) jest tu ktos jeszcze? zaraz odpowiem na pytania ktore zadaliscie :D

Gość jkjkjkjkjkjkjk
no co z ta kobieta?

Gość eksp
a więc.. hmm ;) no coz, zakochalem sie, ale bez odwzajemnienia no i boli boli kurwa 3 dzien z rzędu pije, dzis wyjaktkowo sam.. wczoraj i przed wczoraj bylem na miescie w klubie ale jak sie domyslacie szalu nie bylo ;(

Gość kupie mu
Ja się chetnie napije i pogadam ale może na gg a nie na forum?

Gość wkr
moje gg 7111670

Gość jkjkjkjkjkjkjk
a bedzie dobrze zobaczysz :) moze sie jeszcze kobieta rozmysli...

Gość eksp
'kupie mu' a powiedz chociaz pare slow o sobie.. wiesz, nie mam ochoty z 15 latką gadac ;p co do tej panny 'mojej' caly czas mam nadzieje, ale nadzieja matka glupich.. od 3 miesiecy mam te nadzieje i ciagle lipa :/

Gość jkjkjkjkjkjkjk
a ona wie, ze ja tak kochasz?

Gość kupie mu
Eksp mam 33 lata i zakochana jestem w żonatym facecie. Więc tez mam doła i płakać się chce. I chętnie wypije mam całą skrzynkę Budweisera

Gość kupie mu
5450181 jak chcesz pogadać

Gość eksp
hm.. no nie mowilem jej wprost, ze sie w niej zakochalem, bo wiem, ze to nie ma sensu, tylko się poniże... bo ewidentnie widac, ze mnie olewa, wiec po co robic z siebie durnia? ale daje jej doskonale znac ze mi na niej zalezy, ze mi sie podoba... co jakis czas proponujac jej spotkanie i ogolnie czesto z nia kontakt nawiazuje :) a najgorsze jest to, ze razem studiujemy wiec jak sie domyslacie widuje ją prawie codziennie... wiec nie mam jak sie z niej wyleczyc :/ 'kupie mu' ... o to widze dojrzala kobitka z ciebie ;p skoro masz 33 to ja w takim razie 10 lat mlodszy od ciebie, ale spoko.. jesli chcesz to mozemy pojsc pogadac na gg, ja wlasnie koncze 2 piwko ;) niestety tylko 2 jeszcze w lodowce. podaj g

Gość kupie mu
Podałam wyżej