Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butelka Zimnego Champagne

Czy ja jestem bi?

Polecane posty

Tak się ostatnio zastanawiam, czy ja przypadkiem nie jestem biseksualna. Czasem zapatrzę się na jakąś ładną dziewczynę, lubię być w kontakcie fizycznym i z kobietą i z mężczyzną, miewam fantazje dotyczące nie tylko płci przeciwnej. Ale tak z drugiej strony nie wyobrażam sobie związku z kobietą. Nie chciałabym też uprawiać seksu z jakąś ładną koleżanką, a tak prawdziwie zakochana byłam tylko w mężczyźnie. To wszystko jest więc bardzo niejednoznaczne... Jak myślicie, jakiej ja jestem orientacji?

No właśnie to nie takie proste do określenia. Dlatego się pytam, jak to wygląda z boku. :O

No ale czasem mam fantazje, w których kobiety są obiektem mojego pożądania- no i co to może znaczyć? :D Chyba, że każda czasem rozmyśla, jakby to było z dziewczyną.

Myślę, że Tobie można pomóc bez większych kłopotów. Zainteresuj się tematem w sieci, jak sie z tego uleczyć i tyle.

Tak myślą tylko osoby dotknięte tym problemem. Ja na myśl o kontaktach fizycznych z facetem mogę się najwyżej porzygać.

No ale myślę, że Ty masz tę dewiację na niskim poziomie, więc pewnei możesz z tego wyjść.

Leczyć, nie leczyć- to chyba nie jest coś, czym da się manipulować. Jak bym była bi, to na pewno bym się po lekarzach nie szwendała, tylko szukałabym szczęścia w biseksualny sposób. ;) Ale chyba nie jestem, bo fantazje jeszcze o niczym nie świadczą, jak koleżanka na szpilkach pisze. ;)

Gość ghrrrhhrr
raczej nie jesteś bi