Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina3333

RYANAIR - BAGAŻ REJESTROWANY

Polecane posty

Gość paulina3333

Witajcie, mam pytanie. KIlka dni temu kupiłam bilet na lot liniami Ryanair w jedną stronę, tylko z bagażem podręcznym. Teraz chciałabym jednak dokupić bagaż rejestrowany, wiem, że jest to możliwe, ale problem w tym że już dokonałam odprawy online i wydrukowałam kartę pokładową. Czy mimo to mogę dokupić bagaż i wydrukować nową kartę czy już nie ma takiej możliwości zmiany danych na karcie? Będę wdzięczna za odpowiedzi

Gość joijoi
nie, po odprawie online juz nie mozesz dokupic bagazu

Gość D.BillI
wyślij bagaż kurierem do Polski

Gość hgfhjfufufujfjzf
wez ze soba bagaz ktory chcesz zarejestrowac .podejdz atm gdzie sie oddaje bagaze i powiedz ze ten chcesz oddac.ona da ci druczek ,pojdziesz za niego zaplacisz i wtedy oddasz ten bagaz.ja tak osatnio robilam.wczesniej zaplacilam za jeden bagaz i mialam miec podreczny .przy oddawaniu bagazu zdecydowalam sie ze ten podreczna tez oddam.nie bylo problemu.

Gość paulina3333
bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Spróbuje wykupić ten bagaż, a jak się nie uda to zapłacę na lotnisku

Gość ????????????????????
a ja kupilam bilet z bagazem wiekszym 20kg ale mysle zeby jeszcze dokupic, nie drukowalam jeszcze odprawy bo to daleko jeszcze,tylko nie rozumiem tego co tam napisane jest bo jak dodaje bagaz to wychodzi 2 BAGAZ MAX 15 kg, czyli co drugi czy dwa? bo cos czytalam na forach ze mozna 2 ale razem do 15kg czyli kazdy po 7,5... nic z tego nie kumam:( moze ktos mial podobnie i wie jak to jest... POMOCY!! przy odprawie online jest jeszcze opcja kupienia bagazu a wtedy jakie sa oplaty?takie same czy drozej. teraz patrzylam to wychodzilo mi 214zl za bagaz dodatkowy... tak drogo?

Gość umalowana___________
a nie znasz nr.tel do ryanair??

z tego co wiem to wlasnie jeden bagaz 15kg jak dokupujesz drugi to wtedy 2 torby ale kazda wlasnie po 7,5.. to jest bez sensu totalnie ale tak to dziala moze cos sie zmienilo ale wystarczy zadzwonic do ryanaira i spytac ;)

Gość w dupie im sie poprzewracalo
taaa wystarczy zadzwonic do rynari,ale rozmowa bedzie cie ksoztowac tyle samo ile kupno tego bagazu..... glupia rada. wszystkie info sa na stronie ryanair. wystarczy posuzkac. poza tym-stary topk