Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiatralala

Jak zachowujecie sie lozku ?

Polecane posty

Gość kasiatralala

Jak przezywacie zblizenia? Czy tracicie poczucie rzeczywistosci i zyjecie tylka to chwila czy jestescie w pelni swiadome. Moj chlopak zarzuca mi ze w lozku mam wszystko przemyslane.

Gość uwielbiam kobiety
twoj chlopak napewno nie rozkoszuje sie toba tak jak powinien gdyby cie czulej piescil i namietnie calowal wszedzie ty drzala bys i oddech twoj by przyspieszal itd napewno by tak nie mowil wiecej albo robi to na odp i wymaga od ciebie wiecej a sam chce byc krolem i nic nie robic

Gość bakteryjkaaa
ja gdy byłam w łóżku z moim byłym to nigdy się nie zapominałam...byłam w pełni świadoma...zastanawiam się teraz czy to ze mną było coś nie tak czy po prostu on nie potrafił mnie całkowicie rozluźnić...zapominałam się jedynie po alko :p

Gość kasiatralala
on sie wlasnie stara chce mnie rozgrzac chce zeby mi bylo dobrze ale na mnie to nie dziala nie potrafie sie na tym skupic nie potrafie odplynac

Gość uwielbiam kobiety
kaia on to poprostu robi bez czucia moze ci sie wydaje ze sie stara ao tylko zeby odwalic panszczyzne i se zapchac na to czeba sobie tez zapracowac czule romantycznie i spontanicznie za kazdym razem wiecej i cos nowego no musiala bys to sprobowac aby poczuc roznice

Gość kasiatralala
dodam, że jest czarnoskórym Kameruńczykiem z wielkim badylem i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość uwielbiam kobiety
myslalem ze piszemy powaznie szkoda

Gość kasiatralala
serio. ma na imię Simon

Gość kwestia odpowiedniego
partnera. na serio :). jak znajdziesz fajnego faceta i bedziesz czula sie przez niego naprawde pozadana to znajdziesz sie w niebie