Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdbsoiknhf

Po jakiej szkole są kobiety, które prowadzą programy interaktywne?

Polecane posty

Gość kjdbsoiknhf

Czy może wkręcają się po znajomości?

Gość kjdbsoiknhf
szkole/studiach :D

Gość kjdbsoiknhf
No to ja powinnam spróbować.

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
Nie wiem po jakiej, ale ja dziś żałuję, że nie jestem po szkole ogrodniczej. Doszłam do wniosku,ze w ten sposób stała mi się krzywda straszna i nigdy nie da się jej naprawić. Matkę odzyskałam Z ZOMBI wiecie. Przez to spotkałam 3 planety w liceum, one się zabiły, zniszczyli mi studia, pracy nie dostałam, a teraz mam matkę Z ZOMBI i wiecie rodowod zmieniony. Myśle teraz ciężko nad wieloma rzeczami. Tak mam zmieniony ten rodowód, że w sumie - co ja mam robić? Muszę o nim pamiętać. Tylko o tym. Powiem wam kocham mój rodowód i tylko tego się muszę trzymać. Siedzę i myślę - w którą stronę ja mam iść. Ani o siostrach nie wiedziałam, w domu mnie w Polsce potraktowali tak, że Boże widzisz a nie grzmisz. I zagrzmiał. I śni mi się tak wszystko, że wiecie mam olać ten kościół wasz dokumentnie. Jedynie , że Kanady nie umiałam wymyślić na wyjazd choć powiem wam ja po prostu dla siebie matmą przegrałam. Nie umiałam na studiach podyplomowych - tak dziś myślę - lecieć państwem z powodu posiadania matmy. Miałam słabą matmę w tej szkole gdzie się uczyłam. Pózniej miałam lepszą. No coś by mi to dało. Poza tym zajęcia z literatury były nienajlepiej wymyślone wiecie i ja sie nie dam tej kobiecie. Ona miała mi temat wymyślić jak przyszłam z nazwiskami i koniec. Żeby przez studia, za które sama płacę z pracy wylecieć? Bez sensu i tyle. Z powodu kiepskiej matmy i w sumie jedyny powód i tyle. I wiecie ja z tej szkoły powinnam była sobie móc odejść. Ja nie wiem. Nie mam Szekspira - to najpiej bez przyjęcia. Mówię wam jaki mi się zrobił w życiu jakiś taki nie wiem jak to nazwać... coś strasznego mi się zrobiło i tyle... bajzel i koniec :(

Powiem wam, że wygrać z wami bym nie umiała - miałam być jako 8 letnie dziecko NAJPÓŻNIEJ oddana z powrotem i tyle. Myślę nad wieloma rzeczami. No rodowód mam jaki mam. Resztę rodowodów też mam. Lecę tylko tak - bez sensu. Kłopotow mi nie potrzeba. Wyjazd mi pasuje tyle ile się dowiem bo kościół katolicki mnie nie akceptuje. A jest ważny. Ale co ten kościół się mieszka - jakby zakazali istnienia szkoły z literką R. Mnie wyjazd wiecie bez nich pasuje z literki R. Bo to liceum nie było nawet najgorsze, ale te siostry popełniły samobójstwo - przyszły. Zła spowiedz? No wiecie ... a co by im spowiedz pomogła. One przegrały przez brygidki - tam jest spowiedz? Nie wiem i tyle. Najbardziej przez brygidki i tyle. Musiałyby być anglikankami i mają rację. A one się wykończyły przez brygidki. I co dalej słuchajcie? Co jest wyżej - Kościół czy rodowód. I co ja będę miała jak przyznam Kościołowi rację. A w czym? Bo na przykład czy warto mi się starać o spowiedz. Nie znam osoby, której się spowiadam. No na logikę tylko jak ma rodowód od Pana Jezusa - tak to bez znaczenia wiecie. I tyle. Z literki r wszystko mi pasuje i tyle. No tak się wiecie wykończyć literką r. Głupimi studiami sie dowiem - no własnie - ja jestem PLANETAMI wykończona. W co ja miałam wierzyć? W planetę? w wiele planet? I tyle :( A kto odda za studia? I co dalej? Ten kościół to są wariaci i tyle. Kasa i nic poza tym :( Co tu robić wiecie? Swoje i tyle :( Jedyna wartość to państwo. Ewangeliczna wartość. Bo wiecie ja też jestem przemieszana przez Chrystusa Króla - a właściwie brak bo wiedziałabym to i nie ma mnie wcale, ale tak się przemieszałam przez Polskę że nie było tego. No nie zasłużyłam na taką wiedzę bo tylko tak mogłam wyjechać. Co to do za wyjazd do Kanady z literatury kanadyjskiej, a ja nie zasłużyłam wiecie na tego Chrystusa Króla i wyjazd. Nie zasłużyłam. Nie wiedziałam o tym i tyle. Bo bym ten polski kościół DOKUMENTNIE skreśliła. No ale tego nie wiedziałam - ze nie chcą Boga na króla - czy oni są normalni? To chyba jest banda wariatów i tyle. W sumie pomyślałabym SEKTA normalna Jana Pawła 2 i tyle. I bym wyjechała np. do Anglii. Bo dzis siedzę i myślę jak ja miałam wyjechać do tej Anglii po studiach żeby być. Tylko tak. Nic mi więcej nie zostało i tyle. I tam bym się straciła, a studia bym miała. A nie umiałam tego wymyślić i po mnie i tyle :( Szkoda mi samej siebie ale co robić. Takie życie szycie i juz :(

ciągnę druta proboszczowi

Pechem w tym była katedra Chrystusa Króla bo takie są i wiecie to, ze miałam niemiecki paszport. To was jeszcze do dziś ratuje i moja szkoła Piłsudskiego. Korfanty raczej nie. Pet w biurze 10 lat temu że nie wiedziałam. Bo dziś myślę - mam bibliotekę i po was już. Ale nie mam. Poszłam na daremne studia. też tak może być, no ale... i tyle. I sie nie dam - bo o literce R OFEN trzeba mówić. I co by te siostry zyskały tą spowiedzią. I tak się wykończyły R. A te planety? I tyle :( I co to za pomysł z tą literką R. Sama jestem tego ofiarą. I zobaczcie zostaje CHRYSTUS i król, królowa - wszystko co ma r. No wiecie co - ale wartość to jest. A jakie ja mam wartości? Powiem wam po mnie tylko cyferki zostają. Też tak nie chciałam, inaczej, ale co mam robić? Z głodu zdechnąć? No w zasadzie tak przegrywam. I wiecie słowo PORWANIE, UPROWADZENIE, KRADZIEŻ. Ja nie mam szans w tym panstwie - dla mnie. Wszystko ze zła, nienawiści, kłamstwa - nie da się i tyle. Sponiewieranie - też r. Przesada, kariera. Nie wiem. Bieda brak r i tyle :(

Ja jeszcze mam sny i tego się trzymam. Tak to wszystko musiałoby być inaczej. też mi ciężko, myślę nad tym - no ale mam matkę , babcię. I moj rodowód. I wiecie - to wszystko w tej Polsce PAŃSTWO to nie jest uczciwe. Tu wszędzie są rodowody najważniejsze. A te brygidki? Zacznę się spowiadać jak głup i mnie okradną. A tak byle co mogę zrobić? A co w tym jest sensu jak chodzi tylko o pieniądze. Przecież to w ogole nie ma sensu i tyle. A rozgrzeszenie to jest WŁADZA wiecie. To jest władza - cała władza księdza tak jak ja to rozumiem. No i co? I co dalej? i tyle. Moim zdaniem jesszcze jest R jak rozum i jak rozsądek r. Proboszcz ,wikary - Ok, ale KSIĄDZ a także ZAKONNIK. Ksiądz - inaczej KAPLAN. Bez r - bez znaczenia. A spowiedz też bez r. Ja jadę juz tylko państwem bo przy rodowodzie nie ma kościoła i tyle. Jest spowiedz i rozgrzeszenie W ZASADZIE na stałą pracę rozgrzeszenie - to mi przepadło, a rodowody są na państwo i czus. I po co mi nie wiadomo jaka spowiedz? Żeby przejąć władzę nade mną. jedyny powód. A posłuszeństwo sie dowiem? No to łaże POSŁUSZNIE do spowiedzi i tyle. A jakie posłuszeństwo ma ksiądz który mnie spowiada jak nie ma np. rododowodu od Pana Jezusa? Jaką on ma wiarę? W co? I wiecie kiedyś interesował mnie 1 problem - r jak problem. I nie umiem znaleźć odpowiedzi na ten problem. Nie umiem go rozwiązać. Jaki? A tego nie napiszę. Ale matematyczny i uważam , ze powinien być rozwiązany. Bo tak i juz. Bo taka jestem - 1 matma. I tyle :( I to mi zniszczono i nie umiem myśleć inaczej i tyle. Szkoły durne - co dalej i koniec :( No i pomyślcie - jak ja mogłam dojść do zombi? Jakie ja miałam życie w tej katolickiej Polsce? Przecież wszystko bez sensu i już. Diabeł jest straszny się dowiem. No ale błędy w nauce szerzą - zero krzyża, jedno Miłosierdzie - stąd ta spowiedz, ale Dobry Łotr też patronem spowiedzi jest - ten z krzyża. To tego nie ma. A co jest? Siostra Faustyna - idealna zakonnica. ???

Ktoś mi powie wiecie SŁUSZNIE , ze dla Boga to wszystko nic nie znaczy. I słusznie. No ale ... ja nie wiem jak to napisać - ten Kościół jakoś cudem istnieje juz moim zdaniem. bo to jest cud się dowiem. No ale wiecie, żeby np. z takiej Analizy robić świętą. bez sensu. I jeszcze kręcić filmy o tym. A Kamelia np. też lepsza ode mnie - ja wróg. To niech se ona idzie do spowiedzi. Ona z tej Biblii ma tylko jedno choć na dłuższą metę oszaleć z tą Biblia. Polska to NS - dla mnie to nie ma za dużo sensu - choć to jest coś w tym. Ale czy o to chodzi? Może i o to. Jeszcze to przemyślę. Nie wiem wiem - tak oberwałam od nich tą Analizą, że niech se ją zeżrą, tymi braćmi - takie wały chore na łeb - i to wszystko lepsze ode mnie? A jakich ja mam rodziców. Jeszcze brata mam. Oni chca za dużo. Nie mogli mnie oddać babci? Tyle i koniec. A teraz mam myślenie rodowodem żeby mi do zycia pasowało i tyle. Wiecie - troche bym była taka inna - a tu koleżanka dziecko oddała i dobrze jest - DAWNA - teraz per pani i koniec i to jest dobrze, a ja zła i tyle. A praca? A tu w domu? To wszystko jest dobrze? Czy oni są normalni? i tyle. Może oni powinni byc żonaci? I że sektą są ich oskarżam i koniec. Zobaczymy co będzie dalej, ale przejmowac sie nimi tyle co ABSOLUTNY MUS. I koniec. Bo nie ma co jeśc przy nich. A powinna być stała praca po spowiedzi. I wiecie ksiądz porządny powinien być maryjny. Jak dla mnie i mieć krzyż. A tak? Co to za ksiądz i tyle. Ksiądz bez krzyża to nic tylko dzieci rodzi, ale po co im ta koleżanka moja dawna z tym dzieckiem oddanym to nie rozumiem. Bo by mi przyznali rację, ze separacja z głupim mężem. Nie - dziecko oddać, męza mieć przy sobie... nie wiem i tak cały czas. :(

Gość aha ii ach
wytłumacz, co to są programy interaktywne, i gdzie one są

Wiecie zostało mi jeszcze SZALEŃSTWO RELIGIJNE - można powiedzieć ORGIA RELIGIJNA z powodu chyba tego, ze w Boże Ciało mnie z pracy wylali. I co to znaczy? Nic i tyle. A tu doktorat - nie mogli mi pomóc? Od razu bym sie lepiej spowiadała, a tak? Byle jak i tyle. Ale ich poprawię żeby im się liczyła ta spowiedz wiecie choć nie zasługują na to i nic tym nie osiągną bo TAK BUDUJĄ, ze są chorzy na łeb. Troszeczkę mieli brata poprawić wiecie. I odpierdolić się ode mnie, że przeze mnie ta koleżanka umarła. Bo potraktowali mnie gorzej niż kurwy w Holandii bo mają stała pracę. I oni też. Ale jak? Może zwolnienia dyscyplinarne? Nie moja sprawa. I nie mam racji bo to wspólnota. No i tu jest EIN PECH. Bo do tego momentu mają rację, ale co to jest rodowód. Bo jednak ta córka przeora przyszła po rodowód wiecie. I ta druga koleżanka też. I w sumie na państwo rodowody czynią z nich w moich oczach bandę oszustów. A ten Dzienniczek? I tyle. I wiecie zostaje mi Obraz Miłosierdzia Bożego i spowiedz bez zmian. Nie dam się i tyle. Bo mnie nie potępi , a oni to wiecie - mieli się zdecydować czy mam te studia czy nie. I tyle. Bo jeśli kasa ich największą wartością jest to od Holandii mieli sie odwalić już albo ostrzec bo to wszystko obywatele USA są w przyszłości z passu USA, który ich największą wartością jest, a oni mają rodowody. No to mieli mieć passy USA. Bo oni nienawiść na mnie czemu ta moja spowiedz nic nie znaczy bo by dostali kasę. I jej nie dostaną i koniec. I tyle z Miłosierdzia Bożego. To mieli je mieć wiecie. Bo w spowiedzi Bóg ma Miłosierdzie, a oni? I wiecie jacy oni są dla rodziców, a jacy dla mnie. Jacy dla tych braci - no to młodszy zostaje , ze na ministranta go nie chcieli, ale dla starszego? I tyle :( I w pracy nie mieli racji, a rządzą sie wiecie wszędzie i myślą że to jest jak w Polsce i tyle. I nikt mnie w tym ogrodnictwie przez księzy nie chce. I przez matkę bo jednak sie umiała zachować i przyszła do pałacu. No i zapłaciła za to łzami i samobójstwem, a oni w ogóle NIGDY sie tym nie przejmą i tyle. No wiecie... i tyle :( A na ogrodnictwie się w ogóle nie znaja i koniec. I pozwoliliby mi wrócić, doktorat by mi dali dokończyć i wszystko byłoby dobrze i możeby nawet cos dostali choć jako SĘPY i tyle, ale tak sie wtrącają we wszystko i wiecie ksiądz dzieciaty I MORDERCA - to nie są grzechy? Wcale. I to trwałe i tyle :( Bo czemu nie chcę się poddać? No to wiecie - ksiądz może mieć dzieci czy nie może. Wytłumaczcie mi to bo sie z tej wiary przepiszę. Bo ja nie wiem co to jest celibat. Ksiądz może mieć dzieci. A z kim? I tyle. Bo powinien być żonaty. Ja sobie nie życzę gwałtu księdza na mnie. Z kim ma mieć te dzieci? To wymyślcie mi to i będą Polką. A tak nie i tyle. Bo przez to, ze pozwalacie księżom mieć GŁUPIE dzieci, one się cieszą z tego, ze są dziećmi księzy w ogóle dzieci nie szanujecie, mało kto je ma i tyle :( A przecież to jest wartość i koniec. Nie jest? A ja mam inna wartość i tyle. Ponad dzieckiem - jeszcze diabła. Ale to moje sprawy. I mogę taką mieć bo rodzice w domu - których popieracie a oni mnie zniszczyli i niszczą do dziś - każą mi za bilet do średniej oddawać bo w państwowej powinien być oddawany a ja stoję o państwo. No wiecie - ja nie chciałabym żyć w Polsce, wolałabym w Indiach sobie żyć - naprawdę. Uwierzcie mi i tyle. A wyjazd do Kanady to z kasy jak dostanę i tyle. To z kasy - nic więcej. Bieda angielska do Indii i tyle. Bo ja przegrałam dzieciatymi księżmi w Polsce na zachodzie i brakiem nie wiem no I przykazania. Ale niech będzie że każda kurwa lepsza ode mnie. Pogodzę się z tym bo może taka praca - stałą pracę mają. Jak księża w Polsce :(

Wiecie po mojej stronie nikt nie stanął bo nie miałam kasy, gorsi są od Hitlera - sami to przyznali. O czym tu rozmawiać, nie? Czy oni są maryjni. NIe - oni nawet od Chrystusa nie są. Od RODOWODU Chrystusa - za póżno. Oni są od Miłosierdzia Bożego. Ale oni dla mnie przesadzają i tyle. Oni mieli być od ZDROWEGO ROZSĄDKU i mogą być, a tak nie. Oni są od Miłosierdzia bez krzyża? To sensu nie ma. I tyle. To jest GŁUPOTA wiecie. A idę stad bo i tak mi nikt racji nie przyzna, że sami siebie dla mnie określili życząc mi końca Janusza Korczaka , że GORSI od Hitlera są i tyle. A równi mu na pewno bo wysłali mnie do AUSCHWITZ - do Oświęcimia. I przez to nie mam pracy i tyle. Przez nich. Żeby święty spokój mieli. Czy oni są normalni? Sami to sobie oceńcie i tyle. Czy przechodzę na stronę Kamelii? No nie za bardzo. Ochrzczona jestem , u I komuni byłam - dziadka nią zabiłam, bierzmowana, do spowiedzi chodzą i koniec. I do kościoła w święta wszystkie. Nie uznaję kościoła W POLSCE jako WSPÓLNOTY. Uważam że Kościół to OSZUST, mają rodowody i wszystko gdzieś. I nie rozumiem jak ksiądz może mieć rodowód? Bo wiecie może i bym się poprawiła, ale ZE STRACHU nie wiecie. Bo inny niż najwyższe od Boga? Bez sensu i tyle. I tak by mi dali radę bo ja mam po prostu wschodni. Musieliby mieć mój od dziecka na ojca, ktorego ja sprowadziłam do plemnika i proszę moje zycie przeżyć bez tych rodowodów , które miałam z takimi rodzicami I BRATEM. Bo bez brata tylko tak to trochę racji by i mieli. Ale to bym była zabita pewnie - za dobrze bym sie miała, a tak? Nie wiem zresztą. Wszystko żle i już :(

Wiecie powiem wam ja MOGŁAM sie tak nawrócić na Miłosierdzie bez krzyża, ale to bez sensu jest - to jest jak wyjazd do Kanady z literatury kanadyjskiej. Tyle w tym sensu. Ale tak może być. A to co widziałam to wiecie - taki uskok na kilometr a krzyża nie było. A Kamelia myślicie ma krzyż? Nie ma i tyle. A na wiele sposobów można go odebrać? A współżycie? I ona może byc? Powinni ja pouczyć? I wiecie przyznać im rację, że genialni są to uznać , że z moją matką nie dało się nic zrobić tylko zgwałcić i tyle. I se sama była winna. No wiecie co... i tyle wam napiszę. A mój koniec taki sam sie dowiem - wsad na dziecko. No ale ja nie przyznałam racji w czymś takim i powiem wam racji Anecie Krawczyk nie przyznałam też i tyle. Matka wiedziała co robiła, a reszta? I tyle. A wy jak się czujecie?

Gość aha ii ach
ok, to pomijając posty owcy, o jakie programy ci chodzi konkretnie?

Wiecie nie wolno postawić passu USA powyżej rodowodu od Boga. I tyle.Nawet najgłupszego. I tyle. Dlatego nie dali mi passu USA sie dowiem. No ale ja miałam lecieć matmą i mieć z Wielkiej Brytani pass USA i tyle. Wtedy moi rodzice w Polsce mieliby passy USA ode mnie też. Z WIelkiej Brytani - tak powinno byc. A tak? i tyle :( Wszystko żle - moim zdaniem. Niemcy - jak będą w Polsce i tyle. I nawet koleżanki tego brata z klasy wiecie - są jakie są , ale rodowody mają najwyżej i tyle. A maja i matmę i passy USA. A KK w Polsce? Passy USA powyżej rodowodu MOJEGo na przykład i przegrali i tyle. Przyszły po rodowody bo nie miały passów USA. No to też prawda, a co miały robić i tyle? Po śmierci passy USA sobie wyrabiać? A matmę też będą miały i z głodu nie umrą. To wszystko.

Wiecie skąd można odebrać matmę? Z grobów tych MILIARDERÓW sie dowiem w Londynie. No. Po to chyba jest ten grób i tyle. I tam zawsze można odebrać matmę i koniec. I co poza tym? Eee to wszystko. Żeby się mi 1 sen nie przyśnił, ale się przyśnił wyraźnie - kasa i koniec. Ale coś im sie w spowiedzi policzy. Za bardzo przesadzaja z władzą, a jedyna jaką mają OD BOGA to nad grzechem, a reszta to jedna wielka krzywda ludzka i TAK JEST, a grupa? To jest etnologiczne wydarzenie - na wojny niech se sami idą - one są z rodowodów - to jest nieuczciwe i koniec. Ja sie im nie dam. Chrystus król i koniec. A wy sobie róbcie co chcecie. Dwa razy r - jakby nie było.