Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szoke prawiczke

looser przyznał się, że ma dopiero 17 lat [cool]

Polecane posty

Gość szoke prawiczke

"[12.11.2011] 18:44 [zgłoś do usunięcia] Looooser Ja mam drugie po tacie, on ma drugie po swoim. Ja jakbym miał syna dam mu pewnie na drugie po sobie. A bierzmowanie dopiero przede mną i nie wiem jakie wybiorę." BIERZMOWANIE :classic_cool: Taki katolik, niby 27 letni a bez bierzmowania? No wybaczcie. Bierzmowanie normalnie jest w klasie matura;lnej, więc ma 17 i się wreszcie cieć wygadał. W końcu wiadomo czemu tu tyle siedzi, pewnie chodzi do kiepskiej szkoły dla głabów i ma kupe czasu a matury nei zamierza zdawac :classic_cool:

Gość szoke prawiczke
kłamiesz Albo nawróciłeś się pod 30 jak skapnąłeś się, że przesrałeś życie i bez wykształcenia to możesz zamiatać chodniki... jak ktoś ci załatwi taką robotę :classic_cool:🖐️

Gość ja będę w domu
Przecież bierzmowanie można ''zrobić'' w dorosłym życiu również. Ktoś kto w wieku 15 lat nie poszedł zazwyczaj gdzieś tam kiedyś z jakiegoś powodu w wieku starszym idzie ( bo planuje ślub, bo czuje taką potrzebę itp).

Gość StokrotkaZmeczonaNieco ;)
On pewnie nie zrobił bierzmowania, bo nawet szkoly nie skonczył ;) A głupio mu było isc do bierzmowania, z grupa nie znanej sobie młodziezy...ehh

U mnie się zaczynało w podstawówce i kończyło w liceum. Gimnazjów wtedy na szczęście nie było.

Bierzmowanie normalnie jest w klasie matura;lnej ja pier.dole :O bierzmowanie jest w 3 klasie gimnazjum :O nie ma to jak się wymądrzać a samemu gó.wno wiedzieć :O ponadto jak już w klasie maturalnej ma się 18-19 lat, lub nawet 19-20

Ja mialam bierzmowanie w 3kl Gimnazjum

Gość Czara Goryczy
mój faceta ma 40 lat i też nie ma bierzmowania..bo nie zrobił po prostu i tyle...o co tyle szumu? zdejmicje klapki z oczu trochę i postarajacie się odrobinę poszerzyć swoje horyzonty myślowe - są ludzie po 17 roku życia bez bierzmowania!!! uuuuuufff weszło do głowy czy dalej nie? :D:D:D

Gość G7
Bierzmowanie jest na koniec gimnazjum, a nie w klasie maturalnej :O:O:D

ja już chodziłem do gimnazjum, i faktycznie bierzmowanie było jakoś na wiosne w 3 klasie gimnazjum

Gość KasandraKatarzynaMagdalena
Dlaczego podejrzewamy ze on moze miec 17l. Dlatego ze to co pisze jest tak nie dojrzale, czasem(a w sumie czesto ) głupie ze chba malo kto wierzy ze moze on miec powyzej 20lat.

Gość hbhhhhhkkkd
Mentalnie to on ma 12 lat.

ma 17 lat i jest prawiczkiem, to jeszcze nie przegrał życia, tak jak inne starcze prawiki

ojjj 27lat masz.... i prawiczkiem jestes...smutne. 🌼 🌼 🌼 Kwiatuszki dla miłego PEREWRSYJNEGO pana/pani z erotycznego...;)

Gość ale taki fantayk
religijny, dziewicofil i w ogóle człowiek z zasadami :classic_cool:🖐️ jak looser to powinie w pierwszym terminie :classic_cool: buahahahahha wiec widać jak z niego katolik :classic_cool: nawrócił się bo w lotto mu nie idzie :classic_cool:

Gość Luser ma 27
bez bierzmowania nie dostanie slubu koscielnego :classic_cool:

Gość przecież taki nieudacznik
nawet żony nie znajdzie bo jaka by go chciała? Tylko brzydka, głupia i zdesperowana :classic_cool:🖐️

Gość BIERZMOWANA
NIKT NIE KAŻE IŚĆ DO BIERZMOWANIA. TO RODZICE CHRZCZĄC PODJĘLI SIĘ WYCHOWANIA DZIECKA W WIERZE KATOLICKIEJ I DOPRPWADZIĆ JE DO BIERZMOWANIA. JEŚLI KTOŚ NIE CHCE PRZYJĄĆ BIERZMOWANIA BO NIE TO WIDAĆ ŻE RODZICE NIE SPEŁNILI PRZYRZECZEŃ JAKIE SKŁADALI GDY PRZYNIEŚLI DZIECKO BY JE OCHRZCIĆ.