Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Zwyzywałyście kiedyś przystojnych wysokich miłych facetów a potem miałyście wyrz

Polecane posty

Gość nie pochlebiaj sobie głupia
ja wyzywam wszystkich jak leci :classic_cool:

coś bym wymyślił...np. tak, mamy fajne może jak wam się poszczęści to się jeszcze tego wieczora przekonacie ;) prostacki komentarz wymaga prostackiej odpowiedzi ;)

no własnie, czyli dobrze ich potraktowałam? bo było ryzyko, że nas wyprzedzą i stwierdzą że jesteśmy brzydkie :o a wtedy to my byśmy były na przegranej pozycji :classic_cool: p.s za dużo kafe, tu tyle wyzwisk że potem to sie na życie przenosi :o :D

Gość nie pochlebiaj sobie głupia
dobra ale juz wypierrrtalaj lowelasie od 7miu boleści :O 🖐️

Pani Czkawka - porównujesz odzywki, które totalnie do siebie nie pasują. Co złego jest w pytaniu "czy te dziewczyny przed nami są ładne?" Nie wiem, wyjaśnij mi, bo może ja jestem jakaś ograniczona intelektualnie i nie ogarniam co tu jest nie tak. "ciekawe czy mają fajne ***" jest już wulgarne i nie na miejscu.

po prostu mam kompleksy i przewidziałam sytuację w której nas wyprzedzą i powiedzą "a fe jakie pasztety" :o :o więc czułam że muszę być niemiła, wiadomo jak laska jest brzydka i niemiła to mogą pomysleć że lesbjka albo feministka i jej notowania automatycznie wzrosną :classic_cool:

Gość lalalallalalalla
ja może nie to że zwyzywałam od razu, ale jak mam do czynienia z przystojnym facetem, który jest zbyt pewny siebie, to zawsze, ale to zawsze jestem zdystansowana i chłodna, totalnie olewam. niewiem czemu, ale wkurzają mnie tacy kolesie, którzy mają zbyt wysokie mniemanie o sobie. to samo zresztą tyczy się dziewczyn tego samego pokroju.

Ja pier... ależ moje życie musiałoby być pasmem chamstwa, wulgaryzmów i rękoczynów, gdybym tak podchodziła do sprawy.

Gość jnoijnmoj
jebana warszaawianka

Rhovanion - ale dzięki temu nie zaniżyli mojej samooceny jeszcze bardziej :classic_cool: lalalallalalalla - o własnie takie podejscie mi chodziło :) piona🖐️ już wolę brzydszego nieśmiałego faceta niż takich cwaniakow :o