Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Zwyzywałyście kiedyś przystojnych wysokich miłych facetów a potem miałyście wyrz

Polecane posty

Gość ZenekDeBronshee
zamilcz pełna pizdo

powiem Wam co zrobiłam pewnej nocy temu... szłam z koleżankami na mieście pełno pijanych cwaniaczkow, i nagle słysze takich ' a te laski przed nami to ladne? - nie wiem zaraz zobaczymy' wyprzedzili nas i zagadują ale już bylam tak wkurviona

Gość Pani Czkafka
ja takie wyrzuty miałam ale na szczęście mam internet i Ałstralijczyka :classic_cool:

no i pytają nas ' hej dziewczyny gdzie jest impreza? " a ja im ' nie ma imprezy dla was ' potem sie skapnełam że jeden jak nie 2 było przystojnych (a bylo ich 3 ) z drugiej strony byli w garniakach więc na pewno ze wsi bo jaki Warszawiak chodzi w takim stroju o 2 w nocy :o

pani czkafka - tak też pomyślałam, po co mam być miła dla innych facetów niż Ałstralijczyk? z drugiej strony gdzie moja uprzejmość? :o

musze Wam powiedzieć, że nienawidze zbytniej pewności siebie! w sumie to dobrze postąpiłam! wartościowy człowiek nigdy by nie szedł za laskami i nie gadał do kolegów 'czy one są ładne" ? pustaki :o powiedziałam im jeszcze że dla nich impreza jest w siedlach albo łomży :classic_cool: niech wiedzą suki gdzie ich miejsce :classic_cool:

Pani Czkawka - fajna krzywda, że Cie przystojny facet podrywa. Umarłabym z rozpaczy w takiej sytuacji.

Gość nie pochlebiaj sobie głupia
pizdo... widzieli was z tyłu to było nieźle - bo fajne ciuchy ;) a z przodu nastąpił szok :D 🖐️

Polacy są żałośni, w dzień wlepiaja gały w buty bo sie wstydza wszystkiego a w nocy po piwku zagadują :o już Turki mają wiecej odwagi

Rhovannion - no masz racje :o pozniej dopiero sie skapnęłam jak ich zobaczyłam że są całkiem całkiem ale jak miałam ich za plecami to sie naprawde zdenerwowałam że takie teksty słyszę (moje kol nie słyszały i były troche złe że sie tak zachowałam ale im wytlumaczyłam) a oni mysleli że my gluche?! :O

tylko, że to nie było nic niewłaściwego... Nie powiedzieli nic obraźliwego, a Twoje zachowanie, no cóż... Widać od razu jakie masz zdanie na swój temat...

nie pochlebiaj sobie głupia pi**o... widzieli was z tyłu to było nieźle - bo fajne ciuchy a z przodu nastąpił szok własnie, oceniali nas od duupy strony :D p. s mam krzywe nogi wiec czego sie spodziewali ?

no własnie nie lubię takich popisów :o z drugiej strony zmartwiłam się później, że może chcieli być mili po prostu, że to prości fajni chłopcy... jednak mam nadzieje że to dupki które zarywają wszystko i ktoś musi takim przycierać nosa

koorwa po prostu zobaczyłaś ich wyraz twarzy - w momencie gdy was zobaczyli z przodu :D ów wyraz przypominał coś takiego ---> :O

koorwa - jak przegraną intelektualnie osoba trzeba byc zeby sobie wczesniej obmyslac co sie powie :D :D :D masz juz przygotowana role na poniedziałkową wizyte w warzywniaku?

Gość aanie pomyslalas glupia
a jak to byly stulejarze ktore sie boja kobiet tu sie odwazyli a ty im takie cos i potem sie zajebali ze smutku

dzięki :) a Ty byś zwyzywał pijaną laskę która by szła z koleżankami i walneła pod waszym adresem tekst typu np . "jak myslicie mają fajne pauki? " albo coś w ten deseń?