Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie to wszystko dziwne

poznałam niskiego faceta z mega seksownym głosem

Polecane posty

on ma 165cm i jest misiowaty taki ja tez mam 165cm nie wiem czy wchodzic w ten układ bo osobiscie sie jeszcze nie znamy ale elektryzuje mnie jego głos i ogólnie całodobowe rozmowy o wszystkim i o niczym a zażekałam się całe życie ze nie chce niskiego za żadne skarby co o tym myslicie, jeszcze jak żyję to takiej mięty nie czułam do obcego nieznajomego

no odpiszcie cos

jest przesympatyczny i nawijamy godzinami przez tele .... ciągle o nim myślę, to jest jakieś dziwne bo go nie znam poznałam go na jakimś portalu i pisze do mnie wielu mężczyzn i każdy chce tele i nikt nie dostaje, a tego jak zobaczyłam i poprosił o nr to od razu dałam, jakiś taki magnetyzn, jakoś przyciąga tak taki spokojny jest i grzeczny, delikatny no i ten głos, jak gadam z nim to normalnie mokra jestem i boję się zapoznac z nim jak on mnie tym samym gółosem kręci

Gość twoje zycie
a kafeterianki pewnie dosyc maja setnego tematu o niskim facecie zaraz cie zjada tu

heh dawać kobiety wesprzyjcie

No kurde... poznalas fajnego faceta wiec nie zmarnuj tej okazji i spotkaj sie z nim no ale z lekkim dystansem bez jakis wyobrazen o bog go wie czym Skoro tak bardzo przypadk ci do gustu no to do roboty

pozatym dzieli nas 300km wszędzie te cyferki mamy na ostatki sie spotkac w polowie drogi na jakiejs agroturystyce od piatku do niedzieli byc moze do tego czasu sie rozchwieje znajomosc ale nic nie zapowiada sie na żle może poradzicie coś z życia dziewczyny bo ja nie mam doświadczenia

Gość ffxhdx
na jakim portalu można takich czarusiów pozanawać?

na randkach.org ale nie polecam bo same dziadki zasypuja wiadomosciami, ja juz usunełam konto i w ostatniej chwili poznałam Jego

oj ten głos to ma ... masakra aż mnie ciarki przeszły ja normalnie cały czas podniecona chodzę i nie daj boże jak mi się spodoba w realu .... to będę musiała go chyba zerżnąć :D

no dziewczyny coś ja dziś na was liczyć nie mogę, coś z życia byscie napisały doradziły

Gość ffxhdx
odległość trochę hujowa, ale nie szkodzi spróbować.

no właśnie dlatego po pół się zgadaliśmy no ale co robić jakby mi się nie spodobał, po prostu się bawić no ale jak się spodoba cholera ... jak się zachować, ja pierwszy raz na jakąs randkę z neta się wybieram, na co zwracać uwagę?

Gość anka anka anka zajęta
przynajmniej jesteście jednego wzrostu, ja od mojego wyższa o jakieś 3 cm ale mega zakochana :)

i nie masz nieprzyjemnośći? ile macie w takim razie cm?

ja mam z 177 cm a on tak z 174 :) jakie nieprzyjemności? :) cudowny seks, kwiaty bez okazji, piosenki mi śpiewa, dba o mnie itd. :):)

o to super masz:) długo już razem? jak poznałaś przez neta? jak takie randki netowe wyglądają, bo nie wiem czy się bać czy co :) dzięki za wpisy ;)

przez wspólnych znajomych ;) a przez neta, cóż. umów się z nim w publicznym miejscu, nie bierzcie razem pokoju. niech kolezanka wie gdzie jedziesz!

no z tym pokojem własnie problem jest, bo to sa takie pokoje kilkuosobowe no i koleżanka juz ma namiary :D mimo ze zobaczymy się na ostatki intuicja mnie nigdy nie zawiodła i jakos tak dziwie czuje to wszystko ze bede z nim, ale to głupie hehehe stara a głupia jestem

Gość addsfa
ile macie lat? to jest poważny mężczyzna? wiesz, czasami dzieciaki robią sobie jaja przez internet, przejedziesz pół Polski a on cię wystawi.

poważny koleś ma 30l ja 27l nie sądze by się mną zabawiał on już chciał się spotkać po 1 dniu ale ja chce dac czas i on powiedzil ze poczeka i juz sylwestra planuje jest z wielodzietnej rodziny nie ma mamy