Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ale

Polecane posty

TO MOGA BYC Z LEKKA STARSZE, ZWLASZCZA TA NOWA FRYZURKA TWOJA BO NIE WIDZIALEM TYCH FOT NA VOILA SA JUZ USUNIETE

Gość tylko użyj antyperspirantu
co by znowu plamy pod pachą, na bluzce nie było :o

raz piszesz jak kobieta a raz jako facet ,może się mopiara zdecyduj;). To są fotki z daleka tam nic nie widać pozatym odrosły mi już z 3-4 cm więc wydaje mi się ,że nie ma sensu;)

Gość katastrofa to moje 2 imię
ale je balali górale,chcieli je bać jeszcze ale przyszly deszcze.wieśniaro.Musisz mieć strasznie nudne i beznadzieje zycie skoro szukasz rozrywki na kafe.. Nic sie nie dzieje bo nikt cię nie gnoi??? Nie martw się już jestem::D:D: Zaraz się nas zbierze więcej wiejska prostytutko:D

No widać było.Szczególnie tą plame pod pachami .Pewnie niezle musialo zalatywać ci z pod skrzyd ła:D:D:D:D Skoro jestes taka dziana to może antyerpirancik se kupnij. Przyda ci się:D No ale ty ze wsi jesteś to pewnie nie wiesz jak o siebie zadbac i doczego służą takie specyfiki:D Trudno brudasie.

NOXELIA PASZTECIE JAKBYS CHCIALA WIEDZIEC TO JEST MILION RAZY LADNIEJSZA OD CIEBIE

usunela foty bojej jechali ,że ubiera się jak wie śniara:-/. Faktycznie jak zobaczyłam jej sfeter::D:D:D:D i tą spódnice w wiejskie kwiaciory to mnie pusty śmiech ogarnoł. Jaja.Jakie bezguście.No ale cóz ja to bym się wstydziła wklejać takie foty.Masakra

Gość proste jak drut
a ona ogarnie umysłowo photoshopa?Chyba składa zamówienie u grafika.Raz sie pochwaliła że żeby wybieliła - szkoda ,że graficznie

mopiara z której strony jenny jest ładniejsza od noxi????????????????????? Obydwie paskudne:D:D:D:D:

tylko każda z nich jest jebnieta inaczej.Ta ma urojąną córkę a dróga urojonę miliony:D:D:D:D:D

Gość hv,bkjnklml
prawdaciezaboli vel mopiara jestes stara glupia i zalosna

Gość aha ii ach
jennifer, ty i "ale" to w ogóle jakkaś abstrakcja :O

"katastrofa to moje 2 imię mopiara z której strony jenny jest ładniejsza od noxi?????????????????????" DLA MNIE -Z KAZDEJ.