Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaksiezniczka:*********

ta druga niszczy nasz zwiazek

Polecane posty

witam mam problem, kiedy moj chlopak chodzil do liceum przyjaznil sie z pewna dziewczyna byla ona powszechnie znana i lubiana dodatkowo bardzo atrakcyjna chodzili razem do klasy. mowil ze nigdy nic miedzy nimi nie bylo. od roku jestesmy zareczeni. zawszze kiedy ta dzieczyna widzi go na miescie wita sie z nim usmiechaja sie oboje i tak jakby wymieniaja porozumiewawcze spojrzenia. to wszystko dzieje sie kiedy wracamy do rodzinnego miasta. kiedy np idziemy na spacer ona trabi i macha do niego z daleka. troche irytuje mnie ta sytuacja. chcialam zeby napisal do niej i wyjasnil ze juz nie chce takich zachowan bo przeciez nie sa juz przyjaciolmi ( zawrlismy umowe on nie ma przyjaciolek ja przyjaciol plci meskiej) zawsze obuecuje ze to zrobi ale nigdy nie ma czasu nie chce mu sie itp i tak juz od miesiaca co o tym myslicie ? pomozcie:( czy przesadzam ? czuje sie taka zagubiona

Gość aha ii ach
Ty niszczysz swój zwiazek. A jesli ci coś w zwiazku nie odpowiada, to odejdź. Proste jak drut.

tak myslicie? czyli niepotrzebnie sie martwie?

Gość haha nie życzy sobie
takich zachowań :D kobieto jestes jakaś nienormalna :D

Gość malaksiezniczka:**************
chyba nie nienormalna tylko za bardzo zazdrosna :) jak dobrze ze was mam :) troche sie pogubilam w tym dziwnym swiecie :( wszzedzie tylko zdrady i zdrady...

Przesadzasz i to bardzo, jak będziesz się tak dalej zachowywała to nie dojdzie do żadnego ślubu.

Gość marlenka18
O ja... Ja też macham do kolegów. Uśmiecham się do kolegów. Trąbię na kolegów. I co?

Gość marlenka18
Gdyby on napisał do tej koleżanki, że nie chce "takich" zachowań to by go wyśmiała i powiedziała, że jest nienormalny. A każdy Twój stary znajomy pewnie uważa, że zadzierasz nosa jak się nawet nie uśmiechniesz i nie pomachasz.

Wiesz, to jest tak, że jak będzie chciał zdradzić to to zrobi, niezależnie od Twoich zakazów.

Gość malaksiezniczka:********
nawet do tych zajetych? ja nigdy tak nie robilam nie wiem moze ja jestem z innej planety :D straszne. to wszystko chyba przez to ze nie ufam bo juz raz zawiodl moje zaufanie i teraz wszedzie widze ... zreszta chyba macie racje to bylo chore

tak sie balam ze mnie zwyzywacie czy cos a tu calkiem normalniludzie :) dziekuje:*

Gość marlenka18
No ja do dobrych kolegów się uśmiecham i macham. A jak znam ich w miarę dobrze i widzę z dziewczyną to się uśmiechnę specjalnie porozumiewawczo, bo jakoś miło mi się na sercu robi, że dobry kumpel ma dziewczynę. haha

?