Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka18

czemu tu siedzicie?

Polecane posty

Gość marlenka18

Mam pytanie. Czemu siedzicie(my) na tej stronie, jeśli akurat problemów nie macie(my)? Mój brat stwierdził, ze na takich stronach siedzą dziwni ludzie, co nie mają swojego życia.

Gość Czyński
a co mam koorwa robić

Gość Sanders29
bo nic nie ma w telewizji

Gość marlenka18
Ja np strasznie lubię czytać o ludzkich problemach. Jak jakaś stara dewota. ;p

Gość chvalipienta
ja nie mam wlasnego zycia wiec siedze na kafe

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
Ja tu siedzę bo sie zastanawiam co dalej i powiem wam jakby sie mnie ktoś pytał co ja robiłam w Warszawie kiedyś? No własnie. Szukałam Londynu i tyle. I przegrałam - 1 groszem - jak zwykle :( Tylko tyle że się liczą, a pojadę tam - 1 grosz ogram i po nich. W sumie nawet bez tego po nich i po morzu też. I co zostaje? Po Pomorzu miało być. NIC - Berlin zostaje i tyle. I Moskwa zamiast Kanady. A Chiny? A Indie? A Kanada? USA i KONSTYTUCJA. księzom to niepotrzebne - powinni miec rodowody. oczywiście od Pana Jezusa. I tyle. A co to oznacza? Co to oznacza, ze najpierw mają mieć Maryję. A co to oznacza. Że mają dziecko urodzić. ANI CHYBI. 24 grudnia poród im zostaje po mnie. BO NIE MAM DZIECI. No właśnie... to coś strasznego. A oni mają. Niesamowite dokonanie w życiu. Naprawdę. A po co im ten KK to nikt nie zrozumie. Nie mogli sobie innej pracy znaleźć? Na budowie? Bo ogrodnictwo to tam tyle ile, ale na budowie. ???

Gość marlenka18
Ale, wszystko z wami ok? haha ;p Macie przyjaciół czy smutno wam samemu? :)

I wiecie w tym moim MORDERSTWIE bo to moje życie to morderstwo mojej matki i jej wartości - moje życie w Polsce - na koniec mnie przeraża mnie to, że ten Kościół szmaci sam sobą i za moimi plecami 1 błąd - ci bracia na Zachodzie mnie z tym Kościołem okradną - szmaty, zera najgorsze, siedzieć powinni - to jacy są ci księza. Bo mają w sobie dużo miłości. To mieli to powiedzieć rodzicom w domu i wyrzucić ich z kosciola bo nie są tacy i tyle. No wiecie co... i to tyle. A te wszystkie osoby które popełniły samobójstwo przez tego brata. A takie osoby jak ja - skrzywdzone, wyrzucone na bruk. A ten dyrektor tutaj. I powiedzcie tak szczerze - poszlibyście do zakonu bez rodziny? Bo ja bym sie bała. Naprawdę. I tyle. Po prostu bym sie bała. Już pomijając wszystko i już :( Bo ci bracia mogą być bo mają kasę , kontakty - nic im nie przeszkadza. A ja nie bo sama, bez pieniędzy, od matki najwyżej coś... wiecie co. A ci rodzice moi sa OK. Dwa wzory do naśladowania - ja zero oni wzory. Wiecie co - zeżryjcie ich sobie wszyscy. Naprawdę. I tyle wam napiszę. Tak mi ograli ten rodowod. Wy tego nie rozumiecie. Zabili siostry - ale mają pieniądze, a siostry zabiłam ja. A jak oni je zarobili? Wy macie w głowei kuku na muniu. A jakbym się tak OD BOGA nie nawróciła? Bo czemu sie nie chcę poddać? A jakbym Go tak nie spotkała to co wtedy? I w zasadzie po co ja Go widziałam. Tak tylko myślę nad tym dziś. I tyle :(

Wiecie PRZERAŻA mnie to , ze moi rodzice sa ok, super a ja śmietnik. Moja matka to samo. Babcia - czy ktoś nią się jeszcze przejmuje? I tyle. Jakaś babcia... bez sensu zupełnie. I tyle wam napiszę :( Tylko 1 osoba trzyma mnie przy życiu - aż trudno uwierzyć, ze był to katolik. No tak jak umiał. Głupot narobił, ale katolikiem byl. I tyle. Na razie i tyle...

Idż popsrzątaj na budowie w USA mopiaro i tyle. KK cię pobłogosławi i koniec. Czy ci tam dobrze zrobią? Może dziecko urodzisz, zabijesz - w burdelu jeszcze zajdziesz i po twojej stronie będą jak im wrzucisz kasy bo masz dużo miłości. I tyle. Skąd ty ją masz? Z burdelu, ale możesz być. Gdzie masz dziecko? Nikt nie zapyta i tyle. Posprzątaj budowę w USA albo bank w Polsce i pracuj sobie spokojnie. Bo czego ci życzę mopiaro - spokojnej pracy. To najważniejsze. I tyle.

Wiecie jak ten KK moze taki UCZONY BYĆ? To jest NAPRAWDĘ CHAMSTWO ta Agnieszka Śmieszka złodziejka, degeneratka moralna i ona mnie może szpiegować wiecie i wszystko ode mnie i co? Tym amazonem w tym ogrodnictwie chce coś znaczyć? A ten kościół nie mógłby CIUT tego brata poprawić żeby pasował? No to KURWA MAĆ jak oni życzą człowiekowi? Komu? Czyje to jest ŚMIESZKI? Tej kurwy chorej na łeb? On nielepszy ale może by sie zainteresował , poprawił, ludzie by mogli odejść, jakiś ruch by był. Kurwa mać - gdzie ten kościół jest? I tyle mnie obchodzi. Nawet go do spowiedzi nie umieli zaciągnąć a on nie pójdzie bo go okradną i tyle. I dobrze robi bo będzie na mnie. Ale widzicie - weżcie i dajcie im palec - za chwilę zostaniecie z gołą dupą. Fakt, niech se ten brat te pieniądze zeżre, ale no to zostaw go - nie. A wiecie - ta Analiza też tak nie musiała skończyć i koniec. I zostaje mi mój rodowód wschodni. A moje życie? Nie mogłam dostać pieniędzy, żeby wyjechać na wschód? Taka głupia jestem? Wiecie po co ja miałam iść na KUL? Żeby do domu nie mieć gdzie wrócić i sie powisić. I TO MOŻE BYĆ A JA NIE!!! Doktor Mengele i królowa Bona oraz królowa Viktoria oraz brat o imieniu, a kto to jest? Wiecie co - idżcie się SCHLAĆ tyle mnie to wszystko obchodzi i juz :(

Wiecie ja sie tak poryczałam w tym ogrodnictwie JAK GŁUPIA - mieli mi zdjęcie zrobić, całą noc nie spałam - czekałam na przyjazd do domu I CO TE SKURWIELE ROBIĄ W MOIM ŻYCIU W LISTOPADZIE JAK CAŁOŚC BYŁA W LUTYM> Mieli sie cieszyć że na policję nie poszłam i ODPIERDOLIĆ - papiery przysłać np. wezwanie do zalaty 10 euro kurwie poszukiwanej policją w UP i koniec - kurwie bez imienia i nazwiska oraz adresu - kurwie ŚMIESZCE. Rozumiecie to? Może choć tyle rozumiecie. I ta normalna CIULICA PIERDOLNIĘTA W ŁEB do dziś górą. Boże jak ja mam tą ciulicę nazwać. Agnieszka Śmieszka kurwa amerykańska i CHUJ. Tak się ona nazywa i nigdy więcej słyszec o tej zapierdziałej szmacie nie chcę i koniec :(

Bo wiecie ja im nie chcę pomóc. A oni mi pomogli i koniec na zawsze bo tak i juz. Bo juz mam matkę i babcie i koniec. Nie wiem czego sie spodziewałam, ale powinnam chyba wiedzieć, że tam są lesby i jak nie jesteś lesbą to tam nie jedż. A inne prace? I tyle :( Bo nie wiem po co są te biura. Bez sensu wszystko, nie? Taka pierwsza praca - biuro na mnie, ze nie mają przeze mnie passu USA. To mogli mi w Polsce powiedzieć - wie pani co bez passu USA NIE MA TAM PO CO JECHAĆ. naprawdę. Banda kurew, latają goło po pracy - ciąż nie ma - nie wiadomo czemu, moze usuwają i tyle. I koniec :( No na własną odpowiedzialnośc pani jedzie - głowy urywają, wrócić nie można, a jak wrócisz to sie powieś i tyle. Czemu oni nie chcą do USA wyjechac z taka kasą? Nie wie nikt i tyle :( Ich tajemnica. A słownictwo? Niech sie pani nawet nie wysila na 1% kultury. Nie opłaca się . Za domeczek i tak skasują - bez sensu. I niech pani wie pani oprócz podatku nie przejmuje sie niczym. PO PROSTU niczym - kiedyś wszyscy po nagu w słońcu, dziś w ubraniach. Będą budowac sobie mieszkania w USA bo w Holandii są moralni i tyle nawet nie umieją z tym passem USA i chlaniem od rana do nocy. Ale niech pani uważa na opinię bo opinię to pani zrobią OD RAZU - najgorsza kurwa bo niewydana, złodziejka, pijaczka, śmierdząca, spocona - wszystko i tyle :( Tacy są - weseli ludzie i tyle. Jak w Polsce :(

Wiecie wiedziałabym że pojechałam do lesb i by wszyscy mogli być, a tak? i tyle. Niby wyszłam na kretynkę, ale w sumie.... wiecie... wiecie co ja na to KULTURALNIE OCZYWIŚCIE... SZKLANY KLOSZ - tyle mam do napisania w kwestii co sądzę o tym ogrodnictwie. SZKLANY KLOSZ - zinterpretujcie sobie to jak chcecie i życzę wam tam wszystkiego najlepszego. Zwłaszcza biura. Ale jak to zrobić? A tego to nie wiem i tyle :( To Śmieszka wie jak iść do biura. Musi się spowiadać i pójdzie. Tak dobrze się spowiada i tyle. Albo komunikowac - i tyle też. Albo wiecie księdzu obciągnąć. Prościej. I W SUMIE z tego jej pasuje biuro - jak weżmnie księdzu do ust. Ale jak ja znacie to sami powiecie że mam rację. Bo z leżenia po nagu po spowiedzi nie ma - to grzech. Musi tego załować. Ale jak księdzu obciągnie tam to chyba nie grzech wiecie... a to nawet biuro jej pasuje. Bo wiecie w Polsce przeklinam, ale JAKI TAM JEST POZIOM? JACY LUDZIE? A ta Magda tam - a ta Rosjanka też - wylizac tam księdzu i juz jest biuro. Choć wylizać nie - muszą zrobić obciąg z połykiem - tak pasuje , inaczej nie - zapić i już mają biuro, a co innego to nie wiem. Nic nie umiem im wymyślić. Moze przekleństwa jakieś - ta Magda tam przeklinała - to jej słowa są. Ale dzieci ma w teatrze - to kultury nabędzie od nich. ARABSKIEJ. I tyle :(

Wiecie ja sie nie za dobrze spowiadam ale UWIERZCIE mi w tym biurze nawet po tym. tzw. obciągu z połykiem??? księdzu a ten brat jest TAKI SAM - nic innego ale z niego nie pasuje biuro to pocieszam że Z TYM ZŁODZIEJSTWEM moim słynnym, lenistwem ta Śmieszka jest wyżej w tym biurze ode mnie i tyle. Naprawdę. A to jest jeszcze jak ona kwiatki kocha. Jak kwiaty zmieniają jej życie. Bo kto jej tę spowiedż doradził i tyle. I wiecie co ona ma w głowie to nie wiem, ale musiałam zrozumieć szybko że ten brat jest taki sam jak ten ksiądz to jak nic od niej nie chciał to jeszcze nienajgorzej, a jak jej powie - weż i mi obciągnij i zrobi jej wytrysk na twarz? Co wtedy zrobi? To są problemy - także prostytutek. Co chciał przez to powiedzieć. Nie umiał się wysłowić. trzeba go obronić i tyle. No i cóz... zostaje jej dziecko z Haki. Zaklina jedno , ona drugie, Iwonka trzecie. ja to miałam wiedzieć wiecie. A teraz? Co ja mam robić? No jak ja mam się wyrażać? Wybaczcie. No jak :( I CAŁY ROK ZA MNĄ POlki - takie szmaty i tyle :( No nie wiem i tyle - coś strasznego ta Polska dla mnie i tyle :(

I wiecie ja mam STRASZNY I PRZERAŻAJĄCY ŻAL o to ogrodnictwo z wielu powodów i tak dalej, ale straszny żal i pretensje że mnie tam wysłano i zabiłabym tych co to wymyślili jeśli ktos to wymysił grzebiąc palcem w dupie bo miał zero procent racji i róbcie sobie co chcecie. Za dobrze wam jest - wy nie rozumiecie tego, ze ludzie są rózni, mają rózne potrzeby - po co mi 6 lat tam było, małzeństwa ze zboczeńcami , wariatami - ja i tak mam myślenie dzieckiem, a nie małzeństwem - z waszych księzy może. Co wy sobie tam wszyscy nie myślicie? Na szczęscie nigdy się nie spotkamy. Takie same zera jak ten dyrektor w Korfantym i te pizdy w tych szkołach tu wszedzie. Obżarcie, jakieś pasibrzuchy, nic nie robią - a ty sie dowiesz - idż się umyj. No ile tu morderstw to się nigdy nie dowiemy i ja wiecie jak kiedyś tak teraz nie chcę wyjeżdżać i tyle. A te biura to jest taka wizytówka, że poziom biura jest wszędzie. I to jest prawda - zadnych norm, niczego, jedno biuro - po co? I tak robię w tych czekoladach - biuro i koniec. Jak zanim przyszłam i taśmę prosze podkręcić 8 razy speed i tyle. Bo co to więcej warte? Szybciej i tyle, nie? Było 4 razy, to juz 8 razy. Poprawka i tyle.

I widzicie - jak tej Śmieszce ma pasowac biuro w Niemczech? Z zamiatania BANKU się dowiem. No jak jej dadzą? To co jej pasuje po maturze? Ale ona nie ma matury - to pozamiata i ma. Ale PO CO TO i tyle. Po co? I koniec. I oni wszyscy na mnie wiecie - coś PRZERAŻAJĄCEGO. Za co? I ja na tym kończę i nie napiszę juz NIGDY NIC. Po co? I tyle. Chory umysłowo Arab ważniejszy ode mnie bo nie mogą mnie wrócic na amazon. bo ich zajeżdżam. Oni się sami zajeżdżają. Wiecie to są prace, gdzie każdy wasz ruch jest śledzony, każde zachowanie, taki Big Brother - Szklany Klosz i to PRACE FIZYCZNE!!! Boże - ja nie chcę tam wracać. To jest OBRZYDLIWE - podobno jest tak WIELKIE IQ. No własnie - a nawet mieszkania nie pasują. Zwłaszcza mnie sie dowiem. No ale ja bylam na 3 miechy w tej Holandii. To miałam TYLKO WIEDZIEC, że ma pasować praca stała. No sorry. Takie coś komuś zrobić to sie nie robi - albo robi sie ale tak żeby się ktoś nie skapował. A ja sie skapowałam i co teraz? I tyle :( I nie mówcie, że się pracą przejmujecie. Nie mówcie. Stałą i tyle. Nie w tym ogrodnictwie. Bo jeśli ktoś tam jest UCZCIWY i siedzi rok, dwa to byle co się może zdarzyć bo mnie po 2 tygodniach za to, ze wszyscy są TACY, za to poparcie dla Arabów byle co I TAK PASUJE z tego ogrodnictwa, z matki, którą odnalazłam, jej rodziców i tyle. A byłam tam 2 tygodnie. A ci ludzie siedzą 2 lata - łazą do tego ksiedza i co z tego mają? A ja jednak mówiłam - pradziadka ogrodnika miałam, rodziców matki, matkę i tak dalej. I co? I tyle :( I ja się musze tak wyrażać prawda? I tak poniżać i poniewierać prawda? No właśnie - wszystkiego dobrego i juz :( Nie miałam sie tak wyrażać, ale chodziło, zeby udowodnić każdemu że mnie chcieli zabić i tyle. ZA CO? Tyle zarobiłam - naprawde :(

Wiecie mnie nikt nigdy nie docenił. NIKT!!! Ci bracia mieli rodziców, mogli sobie wybierać wiecie - a ja nie wiedziałam, ze matka mi nie żyje. Królowa Bona i doktor Mengele - rodowód ograny, siostry nie wiedziałam, ani grosza. Szkoły to w sumie wymuszone. Nie poszłabym sama do liceum a do Stalingradu na studia tez nie chciałam iśc i tyle. I koniec. I co tu do porównania. A ja w Polsce mogę byc. Ja mam tu co robić. Ja nie musze nigdzie wyjeżdżac i czus. I tyle. A swoje zdanie też mogę mieć. A po co mi ta spowiedz wiecie jak przepadłam i tak przez 3 lesby, 3 planety. Po co mi ta spowiedz. Ale rodowod mam i spowiedz szanuję. Tego mi żaden ksiądz nie wymyślił i tyle. I koniec.

Wiecie żeby mi szkoły uszanowali na zachodzie w Polsce ze TYLE CZASU to by mogli być, ale nie - niemiecka matura, a co to warte? i tyle. A Śmieszkę zrobią z maturą. niestety jestem była nauczycielką i się nie dam. A stała praca? To wartość najwyższa wiecie. Ja kanadyjski amazon mam a oni? Oni mnie wysłali na karę smierci i ja jestem tylko ze snu ocalona. Wyobrazacie to sobie? A matka też mi sie sniła. Jako katoliczka - wcześniej. Jednak została katoliczka wiecie. I tyle. No ale po śmierci już drugiej i to wszystko co chciałam napisać a nie skłamać. Po co kłamać?

Wiecie co im po mnie zostaje? TAK NAPRAWDĘ. Bo życzyłam im źle - nie przecze. Kanady bym nie wymyśliła ale USA to bym wymyśliła, Australię też. A teraz już tylko Kanada bo reszta nic nie warta i tyle. I powiem wam tylko POŻAR po mnie im zostaje. Może żle życzyłam im pozaru, ale tylko pożar - niech sie palą jak RZYM za czasów Nerona. Bo czego im zyczę - UGASZENIA POŻARÓW wszelkich. A pierdla też. Żeby wszyscy do pierdla trafili za brak szacunku do człowieka w pracy fizycznej. Ten brat wiecie - bo teraz to widzę jasno - to ten młodszy dla niego jestem wypalonym petem, a dla starszego ANI PAPIERKIEM. Bo jacy są ci pracodawcy. ANI ZWROTEM PODATKU i tyle. A przecież mi pasuje. Na amazonie nie pasował przez Iwonkę i jej politykę - robię to co Kevin i dobrze mi będzie. A reszta? i tyle :(

I ja wiecie musze się tak wyrażać. A gdzie wiecie ja się tak nauczyłam przeklinać. Zeby nie było,że ja byłam niekulturalna. A skąd ja mam te przekleństwa i tyle :( I koniec. I ze matka doprowadziła mnie do takiej skrajności psychicznej to ja nie dostałam rozgrzeszenia, a ona tak i tyle. To w lutym sie tym przejmowałam, ze tak ukarali ZA NIĄ mnie. Że mnie doprowadziła do PRZEKLEŃSTW na nią. Ale wiecie ją skrzywdziłam - pobiłam ją okrutnie dosłownie :( No ale cóz... polski Akcja Katolicka i Żaklina 2 morderstwa i ciągle na wolności. Bo chyba mam nową rodzinę się dowiem. No chyba tak - teraz będą mi udowadniać , ze ostatnim zerem jestem i tyle :( I wiecie - ja na całość zmiana zawodu - archeolog od lat i pieniądze na zmianę zawodu i wyjazd z Polski EWENTUALNY choc muszę coś robic bo OSZALEJĘ Z tymi rodzicami. DO GŁOWY Z NIMI DOSTANĘ i tyle. No to Kanada mi zostaje - szukać sobie mogę. Ew. USA, ale że nic w Kanadzie ze względu na ksiazki i tyle. No i mogę SPOKOJNIE pracy szukać - po to jest net. Pracą fizyczną się już najadłam. Atmosfera DAREMNA i tyle, niczego sie nie da osiągnąć. Doktoratu nie mam - akurat czas na literaturę kanadyjską i tyle. Why not, nie?