Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablko12345

Kochał latał nagle nie kocha :/

Polecane posty

Gość jablko12345

Facet z ktłórym byłam przez 8 miesiecy latał za mna rok kwiaty prezenty listy wyznawanie miłości ja go nie chcialam na poczatku nie w moim typie spotykalam sie z nim lecz po pewnym czasie stwierdzilam ze to nie ma sensu.. po paru miesiacach znow zaczelismy lecz wtedy zakochalam sie zaczelismy byc razem ale bardzo sie klocilismy ja bardzo sie dowalałąm rozumiem to i on po 8 miesiach powiedział mi ze mnie nie kocha ze to koniec było to 2 miesiace temu nie moge do tej pory sie z tym pogodzic. Jak facet ktory kochał mnie ponad zycie stwał na glowie by byc ze mna nagle mowi ze mnie nie kocha od dnia zerwania czasem zapytal co u mnie ja od tamtej pory dzownie codziennie i nie moge zrozumiec dlaczego juz nie chce.. dzis mi powiedzial ze moze bedzie spotyykal sie z innymi ze nas juz nie bedzie ze on nic nie czuje powiedzcie jakim cudem ? Jak? wiem ze nie zostaawil mnie dla innej bo wiem. rozumiem meczyly go klotnie ale zeby byc tak twardym i nie chciec wrocic..? nie rozumiem

Gość jablko12345
przepraszam za błędy ale ja sama nie moge pozbierac myśli

Gość jablko12345
?

Gość addsfa
widocznie męczyły go kłótnie i nie chciał już tego ciągnąć.

Widzisz, ludzie po prostu naduzywaja slowa KOCHAM, a to, czy rzeczywiscie "nad zycie" sprawdza sie w trudnych sytuacjach. Slowa o kochaniu nad zycie nic nie kosztuja. Podobalas mu sie, chcial Cie zdobyc, moze idealizowal - i zderzyl sie z twarda rzeczywistoscia. Widocznie po prostu Cie nie kochal, a po tych klotniach zaczal miec Cie dosc, zludzenia prysly i tyle

Gość jablko12345
to chore dlaczego poprostu nie chche sprobowac nie chche sprobowac pokochac mnie ja obiecalam ze sie zmienie a on nic poprostu nie i tyle.

Gość jablko12345
jak mam z tym wszytskim dac rade? nie moge zrobic nic by tego pozalowal?

Gość jablko12345
/?>

Gość możesz np
zapłodnić Się strzykawką

Gość jablko12345
super nie wiem jak sobie poradzic poprosttu

Gość wsxZdewx
nie chcialas go i nagle chcesz gdy on juz nie chce? szczerze wcale mu sie nie dziwie, zrozumial i zakonczyl znajomosc, a ty sie sie zachowujesz jak pies ogrodnika :o