Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Agnieszka_Ewa_S_

Biuro tłumaczeń

Polecane posty

Rocket Science Sp. z o. o. http://rocket-science.pl Jesteśmy rodzinną firmą, specjalizującą się w tłumaczeniach oraz nauce języków obcych. Nasza siedziba mieści się na warszawskim Bemowie. Świadczymy usługi w zakresie tłumaczeń pisemnych oraz ustnych francusko- i anglojęzycznych. Rocket Science Sp. z o. o. powstała z myślą zarówno o firmach, jak i o osobach prywatnych, czyli o wszystkich tych, którzy potrzebują profesjonalnego przekładu. Wyróżnia nas: -profesjonalizm i elastyczność, -wysoka jakość tłumaczeń, -punktualność i krótkie terminy realizacji, -konkurencyjne ceny, -indywidualne podejście do każdego Klienta, -dyskrecja. Oferujemy: -tłumaczenia pisemne w następujących kombinacjach językowych: POLSKI FRANCUSKI POLSKI POLSKI ANGIELSKI POLSKI FRANCUSKI ANGIELSKI FRANCUSKI -tłumaczenia specjalistyczne z dziedzin takich jak: prawo, finanse, giełda, ekonomia, handel międzynarodowy, -tłumaczenia techniczne, np.: instrukcje obsługi, -tłumaczenia niespecjalistyczne, np.: teksty prasowe, publicystyczne, reklamowe, -tłumaczenia literackie, -tłumaczenia prac dyplomowych, materiałów potrzebnych do prac dyplomowych, CV i listów motywacyjnych oraz korespondencji, -przekład ustny. Zapraszamy!

Gość ballinnstew
profesjonalne biuro tłumaczeń ogłaszające się na kafe na forum diety... taaaak... pełen profesjonalizm :D PS mam nadzieję, że Pani tłumaczenia poprawia doświadczony nativ bo wersja francuska Pani strony zawiera błędy gramatyczne (błędne użycie rodzajników określonych i nieokreślonych), błędy składniowe (np. Francuz w życiu nie powie "sur moi" mając na myśli "o mnie") i leksykalne (bo z kontekstu wynika, że Pani dodatkowym zajęciem jest "enseignement", a nie apprentissage) PS 2: rue Powstańców Śląskich? Od kiedy to profesjonalne biuro tłumaczeń przekłada w adresie ulicę na rue?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
patrz na drugie-elastycznosc;)

Gość zenek_D
Jest kilka dobrych biur tłumaczeń, które zapewniają wysoką jakość, na przykład www.translandum.com . Zależy to chyba od tego, ile osób przegląda tekst, im więcej ,tym lepiej, bo jest wtedy mniej błędów. Jeśli chodzi o tłumaczenia techniczne – polecam.

Gość gość
Przyjmujecie Państwo osoby do współpracy online? Tzn. do zdalnych tłumaczeń?

Gość gość
nie sądziłam, że na kafe bywaja ludzie inteligentni

Gość mareklacek
ja śmiało mogę poleicć http://exito-group.pl/ . Są sprawdzeni bo współpracuję z nimi juz od ponad roku. Zawsze wywiązują sie z tłumaczeniem na czas. Cenowo też są spoko

Gość gość
Ja jeśli potrzebuję dobrych tłumaczeń z niemieckiego i angielskiego w mojej firmie, to tego typu pracę zlecam firmie http://tlumaczeniabydgoszcz.com.pl/ z Bydgoszczy. Zawsze w terminie oddają mi bardzo dobrze przetłumaczone dokumenty

Gość gość
W Białymstoku zdecydowanie http://www.prolingua.com.pl/. Bardzo terminowo podchodzą do wykonywania zleceń i nie robią ich "od czapy", tylko podchodzą naprawdę rzetelnie.

Gość adanteee
Mi się podoba umowa jaką mam z biurem Tłumaczenia Gruca. Są dyspozycyjni, tłumaczenia są robione niemal w całości przez native speakera, samo biuro ma wysokie ubezpieczenie, także w temacie jakości można być u nich spokojnym. Realizacja nie trwa zazwyczaj długo i można się z nimi dogadać jak na przykład potrzebuję jakiś dokumentów dość pilnie. Co zazwyczaj z dodatkowymi kosztami się nie wiąże.