Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolowa panienka

Czego się wstydzicie?

Polecane posty

Gość Lumen Pierce
rozciętej cipki po porodzie ;/

Gość Pasztetówka
otyłosci

Gość prezydentowa___
tego, że tu siedzę? dawniej bym siebie wyśmiała :O

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
Ja się warszawiaków wstydzę i Niemek polskich w ogrodnictwie w Niemczech, ze stawiają na Warszawę miast na Berlin. Takie zera to są. a do spowiedzi wszystkie? To na Berlin sie stawia i tyle. Oni tego nie rozumieją. No ale co oni w ogóle rozumieją. Miałam sie tam BAĆ ze wylecę. A ja tak - pradziadek ogrodnik, ja studia - co oni mi mogą zrobić? Dokotrat z przyrody w sumie. I starczy. I co prawda żle myslalam, ale po ogrodniczej nie byłam i w Polsce sie dowiedzialam co tam jest zle. No to wiem i tyle. Ale takie coś to matce sie nie udało, a co dopiero mnie. A ksieza powiedzieli w Polsce - szkoda tego zapierdka na ciebie. Na Panią. Tego zapieprzka? Zapieprzu? Zapierdalania? Takie coś... tak powiedzieli, że to trzeba mieć wartość żeby tak zapierdalać a ja jej nie mam i tyle. Żadnej. i się żle spowiadam. :(

I ze żle sie spowiadam to kopnęli mnie w dupę - ktoś powie. Nie - w głowę. Włeb mnie kopnęli. Bo że chciałabym im wylizać, a oni mają dla mnie inną niespodziankę wiecie i tą niespodzianką jest KOP W ŁEB. I jeden ksiądz powiedział POCHYL SIE DUSZO LUDZKA - i mnie kopnął w łeb. przez to sie tak żle spowiadam. A Kevin znowu albo tak albo z konia zleciał - nic tylko zapłacił za lekcje w stadninie Poniatowskiej i mógł sobie pojeździć i tyle. I za to chyba ksiądz go w głowę kopnął. Bo był tam , widział to i wiecie żadna koleżanka bez rodziny nie została, a on? I tyle :( Taki koniec wszystkiego i tyle :( I po nagu nie chodził na budowie i nic z tego. Chyba mu mówili - będziesz chodził po nagu nie ożenisz się i tyle. No ale maturę ma i tyle.

No co - na pewno dlatego sie nie ożenił ten brat MŁOdSZY bo starszy to pełnie popracie KK że księdzu nie dał sie na koniu przejechać za darmo i się nie wyspowiadał z tego grzechu cięzkiego i tyle. A może tak nie jest? Taka jest prawda i tyle :( Takie jest życie. Miał zaraz gnać do spowiedzi. PRZEBACZ i tyle. Przebacz KAPŁANIE wielki i tyle. I koniec.

On taki jest - przebacz mi WIELKI KAPŁANIE... biskupie... papieżu. On taki jest. Dlatego tak sie stało jak sie stało... a tu ani ministrant. Taka gorycz. Jakby nie mieli kasy, nie? NIe. Taka odmowa. No nie mieli mu odmawiać. Ojciec w brygidkach zrobiony to on ksiądz i tyle. Po co ministrant? czy by sie stoczył? To samo by robił i jeszcze gorszy grzech. Bo on jest bardzo na TYTUŁU. Przydałby mu się doktor - taki tytuł - Mengele. To ode mnie dostanie taki tytuł za odebranie porodu i szczęśliwe sprowadzenie na świat dziecka - najl;epszy lekarz niemeicki to był - blizniakami się zajmował w Auschwitz. Jeszcze Kevorkian umarł jak sie z nim spotkałam ktoś powie to nie mam tak o nim pisać - no jeden umarł, drugi sie urodził. A Hitler co robił w tym czasie? I tyle :(

Wiecie JAKO MINISTRANT - z tą carycą TO SAMO, a dalej teologia i ksiądz. I tyle mu w sumie zostało. Taki jest. Ale że tyle przeszedł to jeszcze bedzie żonaty i dzieci będzie miał. No tylko forsa - nic poza tym i tyle :(

jak do niego wiecie sułtanna pasuje to wy nie macie pojęcia i tyle. I jak ten Pan Jezus mu wjebał, ze taki biedny przyszedł po chleb. On by mnie zatrzasł jakby wiedział że sie z niego śmieję. Ale nie wie i tyle. Szklany klosz wiecie - tylko tak można to spuentować. I tyle :( co jeszcze? Nie wiem - miał być skrommniejszy, babci załować, ojca SZCZERZE żałować. Doktora Mengele. Matki tylko żałował. Ale której? I tyle :(

Gość wstyd to jest krasc
jak nie ejstes zlodziejem to czego sie wstydzisz??? u8bioru? tuszy? wygladu? domu? no bez jaj ludzie!!! glowa do gory i albo to zmiencie albo polubcie! nie ma nic do wstydu z powodu tak absurdalnych rzeczy jak wyglad czy mieszkanie! moze wam byc zle z tego powodu ale nie wstyd! a jak wam zle to zmiencie cos zamiast siedziec i biadolic :P

cały czas udaję i trolluję :)

Gość wstydze sie mojego ciala
schudlam 40 kg i teraz dopiero wiem co to sa kompleksy :( mega zwisy wpedzaja mnie w depreche :( a przeciez cwiczylam ! jestem bardziej zdolowana niz jak bylam gruba ;/

Gość Ania-21arachno
wstydze sie rozebrac przed mym chlopem zawsze wychodze do lazienki gdy sie przebieram a mamy dwoje dzieci.

Gość dfddddddddddddddddddddddd
wyglądu i zachowania. ogółem porażka ze mnie