Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkhjgg

czym to zmyc?

Polecane posty

Gość kjkhjgg

Jakie skurwysyny bo inaczej nie moge nazwac rzucili nam jajkiem w dom;/ tynkowalismy pare miesiecy temu i akurat teraz i akurat w nasz dom, centralnie na srodku;/ trzeba miec naprawde najebane w glowie;/ nie da sie tego cholerstwa wyczyscic;/ nie chcemy za bardzo uzywac jakichs plynow bo nie wiadomo jak to zadziala. Czyscilismy szczotka, letnia woda i szarym mydlem. Niestety to bylo juz troche przymrozone po nocy wiec nie swiezo rozbite, nie wyschlo do konca bo nie ma slonca juz tak w listopadzie ale widac ze jest w tym miejscu ciemniejsze czyli sie nie zmylo. Wyglada to okropnie, nie wiem co z tym zrobic, jestesly tak wkorzeni ze masakra, kosztowalo nas to prawie 10 000 a tu takie cos odrazu;/ nie rozumiem ludzi. Czym, to zmyc, moze mial ktos podobny problem? jest to szorstki tynk, taki baranek, kolor piaskowy

Gość kjkhjgg
up

Gość hahahahahahhahahahahahaha
zliż

Gość taka tam sobie jaaa
Nie miałam takiego problemu, ale bardzo współczuję i potępiam takie akty wandalizmu :O Może jakiś preperat do czyszczenia tynków? Znalazłam coś takiego; poczytaj, albo poszukaj czegoś innego. Ewentualnie są firmy czyszczące elewacje, ale pewnie słono sobie liczą. http://www.chemiabudowlana.info/wiadomosci,art,1543,,,,preparat_do_czyszczenia_klinkieru_i_tynku

Gość kjkhjgg
smieszne

Gość kjkhjgg
niestety nie moge otworzyc tego linku;/

Gość taka tam sobie jaaa
Spróbuj skopiować i usunąć spację. Nie wiem czemu, ale kafeteria tnie linki.

Gość kjkhjgg
znalazlam jakies preparaty tez ale wiesz strach to ruszac zeby nie zmyc koloru;/ masakra poprostu, tyle lat bylo ok a teraz jak mamy nowy to zniszczyli;/ man tylko nadzieje ze sytuacja sie nie powtorzy bo nie wiem co bedzie;/

Gość taka tam sobie jaaa
Oj, to nie wiem co Ci doradzić, naprawdę :( Wydaje mi się, że raczej są to środki przeznaczone specjalnie do tych celów i na chłopski rozum nie powinno się nic stać, ale głowy nie dam. Może poszukaj producentów tych preparatów i zadzwoń do nich i zapytaj co i jak. Powinni Ci udzielić odpowiedzi czy zmyje się kolor czy nie.

Gość taka tam sobie jaaa
Nie rozumiem dlaczego niszczenie cudzego mienia sprawia ludziom przyjemność i nigdy nie zrozumiem :O

Gość kjkhjgg
Tez wlasnie pomyslalam ze to z zazdrosci bo duzo w tym roku zrobilismy kolo domu ale nie podejrzewam nikogo konkretnego;/ nie mam dowodow bo nie widzialam nikogo