Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość someone special.....

różnica wieku

Polecane posty

jak uważacie-10 lat róznicy w związku czy to wg. Was kolosalna róznica? czy jesteście zdania ze jesli się kocha, wiek nie gra roli? dla mnie to bez znaczenia, bo jestem mega zakochana. ale ciekawi mnie trochę opinia publiczna

Gość Akhai
nie ma znaczenia..ale rzadko takie związki wychodzą

Gość znudzona zdradzona
kiedys to nie mialo dla mnie roznicy, 13 lat roznicy...a teraz zaczelo mi przeszkadzac. I w ogole sie psuje, ale to moze byc przez nasze charakterki lub przez to ze seksu juz nie ma miedzy nami

juz sama nie wiem, nie zwracam jakos na to uwagi, bo jestem bardzo zakochana i jakby nie patrzac doswiadczona przez zycie, dlatego tez dostrzegam przeciwnosci losu itd.Moje uczucie jest tak głebokie, iz nie dostrzegam tejze roznicy, ale tak sie zastanawiam....dziekuje za opinie

Gość mikiiiiiiiiiiiiii
Wiesz to zależy czy macie 15 i 25 czy 27 i 37 np

Gość znudzona zdradzona
tez tak mialam. pezez pierwsze 7 miesiecy. potem mnie oklamal bo myslal ze jestem zbyt mloda zeby zrozumiec pewne sprawy. a mianowicie jesgo uklady z byla...ee z bylymi raczej. Potem juz bylo tylko gorzej. teraz jestem wrakiem. ale po prostu trafilam na dupka, ktory myslal ze moze manipulowac mloda dupa :( mam nadzieje ze twoj taki nie jest

ja mam 25, on 35

znudzona- jak mozesz mowic, ze jestes wrakiem, troche "wiary w siebie" :)

Gość mikiiiiiiiiiiiiii
to zalezy jakie macie podejsie do zycia pracy rodziny..on troche stary mi sie wydaje pewnie ma juz za soba jakas przeszlosc moze małzenstwo? za 5 lat bedziesz miec 30 jeszcze bedziesz młoda a on 40 kapcie i dom,,,,,

mikii...on troche stary? jednak ta róznica jest niewyczuwalna....jestem zakochana, dlatego nie widze zadnych przeszkod itd. na tworzenie normalnego związku. On nie jest po rozwodzie, w prawdzie ma swoja przeszlość, jak na ten wiek przystało, ma za soba doswiadczenie zyciowe/

Gość znudzona zdradzona
wiesz chcialabym sie cofnosc o 2 lata i wtedy po siedmiu miesiacach szalonej milosci zostawilabym go. Po pierwszysm klamstwie. nie wiem kim dla niego jestem