Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MSka;)

wzrost-WAŻNY

Polecane posty

Gość MSka;)

jak można podwyższyć sobie wzrost?ale nie chodzi mi tutaj o szpilki,koturny czy coś w tym stylu tylko o jakieś specyfiki na to,może suplementy diety?znacie coś takiego?wiem że raczej rośnie się do 20r.ż i juz później sie normuje ale ja jednak czuje że jestem za niska,co zrobić?:/

Gość jak ktoś jest bardzo niski
to podają czasem hormon wzrostu , ale to lekarze decydują

Gość MSka;)
170cm a chciałabym mieć gdzieś tak do 180...mój chłopak ma 193cm i przy nim wygladam jak karakan:(

Gość dsasdadsads
Hormon wzrostu można podać, ale raczej u młodych osób (dzieci) i to jeszcze po zrobieniu serii badań, bo nie każdy może ten hormon dostać. Poza tym jego podanie to nie żarty, i można tylko w wyjątkowych przypadkach (jeśli ktoś jest naprawdę niski), ale tak jak pisałam wcześniej - jedynie kiedy nie ma żadnych przeciwskazań

Gość dsasdadsads
Mska, 170, serio? Przecież masz dobry wzrost.

Gość MSka;)
paulinko to oddaj mi trochę;) ale są wyższe dziewczyny ode mnie nawet gówniary młodsze o 5 lat a ja taki karzeł przy nich..masakierka

Gość pennyyyy
ja mam 161 i jakoś z tym muszę żyć :) ostatecznie możesz zmienić chłopaka, albo zrobić sobie przeszczep nóg na takie 10cm dłuższe :D aha, znałam taką jedną panią dr na uczelni, z której wszyscy polewali, miała 150cm jakieś i tapirowała fryzurę na 10cm w górę :D

Gość DruidMorales
Paulinka, mieszkasz w limanowej?

Gość Samotnygfdgv
ponieważ to małe miasteczko, a kojarzę stamtąd jedną Paulinkę w twoim wieku :>

Podwyższysz sobie wzrost a później będziesz żałować bo masz idealny wzrost :)-nie jesteś żadnym karakanem :).Serio serio :)

Gość MSka;)
nie lubie za bardzo butów na obcasie,a jak już nosze to na małym,napewno nie 10 cm;) o zmianie faceta nie ma mowy,i tak jak ci mówiłam,gówniary są wyższe ode mnie a ja mam wkońcu 21 lat

Gość MSka;)
ty z tymi wróżbami to jest mój post więc: JAK NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA OPRÓCZ SPAMU TO WYPIERDAYY LAJ... a ty Samotny pisz z Paulinką na priv jak chcesz o coś pytać;)

Można sobie wydłużyć kości o ok 5-7 cm,tylko ,że przez około rok trzeba chodzić w specjalnym aparacie na nogach...Nacinają Ci kość,oddalają od siebie o kilka mm i co jakiś czas oddalają tą granicę i między tą przestrzenią rośnie nowa kość.