Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muscat

feneterol- jak radzic sobie ze skotkami ubocznymi...

Polecane posty

Gość muscat

Dobry :) jestem w 25 tc i mam stawiającą sie macicę lekarz przepisał mi feneterol w tabletkach i staveran ...jednak bardzo zle sie czuje po zażyciu tabletki...bardzo mnie telepie a staveran nic nie pomaga ...mowilam o tym lekarzowi ale on uwaza ze to normalne, kazlal mi sie przyzwyczaic bo mam go brac juz do konca...a ja nie potrafie po tym funkcjonowac czuje sie jak po 150 mocnych kawach az mi sie slabo robi...czy ktorac tez tak miala?

Gość 123;)
spytaj sie lekarza czy nie moze ci tego leku zmienic na isoptin niektórzy lekarze przpeisuja do tego jeszcze relanium .Tak na poczatku bedzie potem organizm sie przyzwyczai

Gość dsja
Tak, ja brałam z ispotinem i tylko przez jeden dzień się telepałam. Gorzej było jak mnie podłączyli pod kroplówkę w 33 tc z fenoterolem. Myślałam, że wykituję. Wtedy dali mi relanium.

Gość muscat
to to jeszcze w kroplowce podaja? matko...too faktycznie...w pon ide do lekarza to sie zapytam...dzieki:)

ja przez dwa miesiące się tego nie wyzbyłam. musiałam to znosić a koszmarnie "szybkie" kroplówki dostawałam. czasem z łóżka wstać nie mogłam. ale mozesz powiedzieć lekarzowi- może coś zaradzi

fenoterol jest straszny, ale cóż... ja brałam z isoptinem - nie do końca pomagał, ale jakoś się przyzwyczaiłam, a jak już mogłam odstawić (mimo, że zaraz cc i opieka nad noworodkiem) to poczułam się jak młody bóg :P