Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana anka

historia jakich wiele

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
W sumie wiecie takie ciachanie wypłaty to nie do końca wiadomo o co chodzi. I tyle. Zależy jak to miała uzasadnione. Nie polecam sądów, ale wiecie... no czasem warto troszeczkę też sie nie dać czy może żałować że nikt nic nie zrobił. No ja przepadłam doktoratem, ze nie umiałam sie wycofać. Tam też były samobójstwa i skończyłam - bezrobocie i opinia najgorszej. I slusznie ktoś powie. Tak sobie i tyle. Ale coś robię - uczę się niemieckiego, piszę bloga o literaturze kanadyjskiej i tyle. Co mi zostaje? Jestem aktywna. Urząd Pracy ma mnie gdzieś, inni też. Matka mnie kocha jedynie za to że NIĄ przepadłam, a powiem wam też tak jak ja - pracy nie dostała po szkole, a po 4 latach pracy w szkole dostała zwolnienie dyscyplinarne za ...powieszonego ucznia i brak małzeństwa w ciąży. I wszystko byłoby Ok gdyby dostała to od męzatki z powiedzmy 1 dzieckiem. A dostała od starej niewydanej lesby. I co wy na to? I się nie dała. Bo wszyscy na nią. Za co? Za braku paszportu amerykański. Bo cały wydział edukacji miał, a ona nie i tyle :(

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
Może też wiecie mieć ten szef dziecko po cichu. Tak powiesiły sie moje siostry - ale bezdzietne. Dzieckiem po cichu. Może tak nie dała rady. Bo morderstwo moze nie choć bywa róznie ale dziecko po cichu i to np. w zakonie. Tak moje siostry przegrały wiecie. I nie umieją rady mi dać. A ta autorka wątku? Dziecko w zakonie? Nie pasuje? I tyle :(