Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel06

Anuśka

Polecane posty

Gość Pawel06

Cześć, czy moglabys podac nazwę szpitala z tak dobrym oddzialem neurochirurgicznym? Pozdrawiam,

a w jakim mieście szukasz i z jakiego powodu?

Gość Pawel06
Cześć, Warszawa, ale mogę sie przecież latwo przemieścić do innego ośrodka. Badanie rezonansem magnetycznym wykrylo co następuje: (przepuklina jądra miażdżystego L4/L5 uciska worek oponowy praz lewy nerw L5 w zachylku bocznym. Neurochirurg dal mi skierowanie do szpitala. Sąt i moja aktywność w tej sprawie. Pozdrawiam,

ja leżałam w poznaniu znam dobrego neurologa dziecięcego jest ordynatorem na oddziale. W poznaniu w szpitalu przy ul Przybyszewskiego maja z tego co słyszałam nowy rezonans

Gość Wojna modkom
Qrwy moderatorki zbanowały mi nicka W poznaniu ordynatorem neurologii na Przybyszewskiego ( dorośli) jest doktor Lenart-jankowska, neurolog - chyba niezły przyjmuje prywatnie także w przychodni INTERLAB, na 28 czerwca, skrzyżowanie z Pamiatkową, tel061 833 39 49 z tego co pamietam w środy

Gość Pawel06
Cześć, bardzo dziękuję Poznaniakom za pomoc. Wiadomo, na Wielkopolskę można liczyć. Pozdrawiam

do Wojna modkom a przyjmuje na nfz w poradni bo chętnie bym się wybrała ale z racji że jestem studentką to nie stać mnie na rywatne wizyty co jakiś czas