Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już nie wróci?

Macie poczucie straconego czasu,nie zrealizowanych planów, marzeń, bycia z kimś?

Polecane posty

Gość taaaakk
tak

Ja jestem taką kobietą która potrzebuje tej bliskości i czułości, nie mam tego, dlatego jak by ten mój gruboskórny zwierz wykrzesał cokolwiek z siebie to wiedziałabym że mu zależy. Jednak coraz więcej pojawia się myśli że jednak nie zależy. Czasami się przytuli, seks raz w tygodniu, o całowaniu się to już nie wspominam, chyba raz na pół roku. Czuję że więdnę :(

Gość hvfhe
tak, ja szukałam mojego męża, szukałam z nim bliskości, niekoniecznie tej seksualnej chociaż to też, mieliśmy wspólne pasje, uwielbiałam z nim być, przy nim być i wcale mi nie zależało na małżeństwie czy dzieciach, po prostu byliśmy i to było takie fajne ale okazało się że on był nie wyleczony z innej, wcześniejszej miłości i nie umiał sobie z tym poradzić co nas w efekcie oddaliło. Ja nie chciałam stać im na drodze i zwróciłam mu wolność. Bywa ale boli jak cholera.

Gość Monika....@@
Njgorsze to byc z kims i czuc sie bardziej samotna niz bedac samej. Te dwie bliskie osoby a tak dalekie od siebie. Mi brakuje rozmow, brakuje mi ciepla. Kiedy wracasz z ciezkiej podrozy do domu i juz z daleka widzisz swiatlo w oknie..:-) U mnie jest troche inaczej. Wlasciwie czuje sie facetem w swoim zwiazku, ale chyba czuje sie przez fakt, ze mojemu partnerowi daleko do odpowiedzialnosci i powagi. Niby sie stara, tyle ze czasem inne rzeczy staja sie wazniejsze. Ciekawe czy u niego etap "bycia mlodym i frywolnym " kiedys minie. I chyba stwierdzam, ze pomimo swojej czesto szalonej naturze, jestem "za stara" duchowo dla ów pana. Wiem tez, ze przyjdzie dzien, kiedy wszystko bedzie tak jak powinno.

Gość hvfhe
a ja to wszystko miałam ale mój mąż odpływał co jakiś czas i znikał, chodził jak struty i stało się. Widać w życiu nie można mieć wszystkiego. Chyba czas się z tym pogodzić.

Pozostaje mieć nadzieję że wszystko się jakoś ułoży. Moi Drodzy, ja uciekam. Mam nadzieję do usłyszenia :) Miłego wieczoru.

Gość Monika....@@
Tobie rowniez :-) Ulozy sie na pewno. Ale mimo pasji, hobby, przyjaciol, zainteresowan, marzy sie o kims, z kim mozna je dzielic. A ze dzielimy prawdopodobnie z niewlasciwymi osobami, to juz inna kwestia.

Ja naprawde nie oczekuję od życia dużo jako facet. Chcę mieć rodzinę,żonę którą będę kochał a ona mnie,dzieci,dom,psa. Uważasz to za program minimum? Wiele osób tego nie ma. A propos zgłębiania logiki czy sposobu myślenia mężczyzn. Największym błędem jaki popełniamy(my, kobiety) jest skupianie się na spełnianiu oczekiwań innych ludzi (szczególnie facetów) zamiast na sobie. Żyć w zgodzie ze sobą - to pozwala na bycie szczęśliwym.

Gość polak potrafi
a ja żałuję tylko że nie przeleciałem kiedyś przyjaciółki żony. reszta mi się podoba

Gość Monika....@@
Nie uwazam, zebym osobiscie tak wlasnie robila, czyli skupiala sie na zaspokajaniu potrzeb partnera. Uwazam, ze obie strony powinny zachowac jakas czesc dla samego siebie. Kazdy ma potrzeby w zasadzie i kazdy dazy do tego, by je zaspokoic przeciez. Wiec czy np seks z partnerem jest zaspokajaniem jego potrzeb czy tylko swoich. Czy jest wspolna potrzeba ? W moim przypadku nie jest taka jak mowisz. Praktycznie zawsze robilam wszystko pod swoja osobe i nie rzadko wrecz nie liczylam sie z nikim. I tu pewnie lezy moj blad, bo bycie przekornym nie wyszlo mi za dobrze. "Przepuscilam" pare lat na szalenstwa i zycie "lekkoducha", ale jak mowie czasem, bede miala co wspominac. Zaluje wielu spraw z przeszlosci, ale nie na tyle, by nia zyc. W moim przypadku mam problem jedynie z partnerem wlasciwie.

Gość jhdfh
tak :-(