Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżizes, ale się boję :<

strasznie boję się dentysty, ale muszę pójść :(

Polecane posty

Gość dżizes, ale się boję :<

Macie jakichś dobrych dentystów na Ursynowie? Takich, którzy nie robią godzinnego wykładu na temat zębów? Bo przyznam, mam cmentarz w jamie ustnej. Do tej pory, póki nie bolało, jakoś to zlewałam. Ale nadszedł czas, aby coś z tym zrobić. Tylko że panicznie boję się dentysty: że będzie krzyczał, borował, zrobi mi wykład... Ja wiem, że jestem nieodpowiedzialna, ale jak zacznie mi coś gadać i wrzeszczeć, to chyba z płaczem ucieknę z gabinetu. Nawet teraz, gdy to piszę, strasznie mocno bije mi serce :< Wracając: są na Ursynowie jakieś prywatne gabinety, w których są mili, dobrzy dentyści? Tacy, którzy nie będą się wydzierać za zaniedbanie? :<

Gość kiedy ja mówie dża
no to troche siara, ale to twoja sprawa, dentysta nie bedzie krzyczal :D

Gość betteryou
ja też nie należę do osób, które lubią chodzić do dentysty, ale mimo wszystko staram się regularnie odwiedzać gabinet i doktor Beatę Kosowską. Do zmiany podejścia przyczyniło się to, że nieco zaniedbałam swoje zęby i nie dość, że przez to zaniedbanie koszt leczenia był dość spory to też bolało bardziej. Nauczona doświadczeniem wolę iść raz na pół roku i jest po pierwsze taniej po drugie, jak się wcześniej wykryje ubytek, to mniej boli. A dentysty nie ma się co bać, większość z nich zdaje sobie sprawę, że większość pacjentów nie pała do nich miłością ;)