Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miziaczek89

Kiedy to zrobić

Polecane posty

Mam pytanie głównie do facetów. Spotykam się z fajnym facetem strasznie mnie pociąga i ja go również. Widzę po nim że się nie może powstrzymać. Zastanawia mnie po jakim czasie pójść z nim do łóżka abym nie wyszła na łatwą, ani na nudną cnotkę :D Jak długo to przeciągać :p Dodam, że jesteśmy ze sobą miesiąc. Proszę o rady :)

Gość Perw z doskoku
Jako naczelny facet kafe odpowiem, że na 57 randce, w przeliczeniu po około 170 godzinach spotkań. 🖐️

Gość wójekstaryhueik
katolicko po ślubie mniej katolicko po zapowiedziach jeszcze mniej po oświadczynach moralnie po roku dojrzałościowo po 24 latach modnie po pół roku szpanersko po 2 randce dziwkarsko po pierwszej

Gość xxl-men
Ja na twoim miejscu to bym sie dlugo nie zastanawial. Jak masz na niego ochote to do dziela.

Mam straszną ochote, ale nie chce być w jego oczach łatwą. Ale też nie chce żeby uznał że go tylko zwodzę....ehh nie wiem co czynić...:p nie wiem czy miesiąc znajomości to nie zbyt szybko...co on sobie pomyśli

Tak tylko nie chce wyjść na łatwą i nie chce by mnie potem zostawił :( bo jednak trochę mi już na nim zależy...

Gość mmmrr
ale nie wyjdziesz na łatwą .. to jest normalne , jeśli macie na siebie ochote to w czym problem , jesli jest chemia to po co czekać ?

Gość wójekstaryhueik
i potem się budzi sama nie pamiętając co robiła w nocy z bólem między kroczem i myślą że to nie ten jednak trzeba było go dłużej poznać

Pozwalaliśmy sobie na przytulanki, namiętne pocałunki, jakieś obmacywanki :p Też mi trochę tak głupio bo nie wiem co zrobić aby wiedział że chce bez zbędnych słów.

Gość wójekstaryhueik
twój język się zmienił czyli nie jesteś jeszcze dojrzała chyba twój partner jest właściwy i słuchaj się go bo on wie co robi

Gość xxl-men
A tak z ciekawosci, ilu facetow juz zaliczylas?

Gdybyś była dojrzała to byś nie pytała na forum kiedy masz iść z facetem do łóżka Tylko Ty znasz go dobrze, wiesz jak na siebie działacie zatem to tylko Twoja decyzja powinna być Usiądz sobie pomyś co bedzie zgodne z Twoimi zasadami czy to odpowiedzialny człowiek i czekaj na ten własciwy moment Nie ma reguły kiedy sie idzie pierwszy raz do łóżka