Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaWysoka186

Jestem za wysoka !!!!

Polecane posty

do wszyskiech wysokich !! jak znajdziecie facetaaaaa wysokiego kompleksy wam znikna w ciagu 3 minut ja mam faceta ktory ma 197cm przy nicm sie czuje jak mala dzewczynka i na co te kompleksy ........................................ pozdrowienia :)

Gość looky
Oj za wysoka, musisz byc klebkiem kompleksow, skoro tak bardzo zabolala cie moja wypowiedz, a ja przeciez sie z ciebie nie nabijalam, tylko potwierdzilam, to co sama napisalas - 186cm dla kobiety to masakryczny wzrost. Skoro twierdzisz, ze kobieta 10cm nizsza tak naprawde wyglada tak samo jak ty, to dlaczego pytasz sie o operacje skrocenia konczyn o 10cm?:D Uwierz mi, inaczej wyglada sylwetka kobiety 176 na obcasach i 186 boso, ale nie bede cie przekonywac o czyms tak oczywistym:D

Gość ZaWysoka186
Pisałam ,że Twój wzrost jest w miarę ok jeżeli nie założysz obcasów bo wtedy jesteś wielka :).I owszem jest taka operacja,ponieważ operują kości w której jedna noga jest dłuższa i drugą skracają lub wydłużają(ten drugi proces jest dłuższy,droższy)

Gość ZaWysoka186
176+10 cm=186 czyli za dużo jak na kobietę ,niezależnie jaką ma sylwetkę :).Odstrasza facetów bo jest zdecydowanie za wysoka ...

Gość wiedzzzminn
i to grubo za wysoka jesteś wielka kłoda

Gość ZaWysoka186
Jeśli skrócę nogi o 10 cm to w życiu nie założę obcasów bo nie chcę do tego wracać ;).Chcąc nie chcąc taka osoba zwraca uwagę i to nie w pozytywnym znaczeniu tego słowa ;)

Gość bermenkcza
ja mam 184cm i jakoś na brak powodzenia nie narzekam. wręcz przeciwnie nawet niscy na mnie lecą. ale to chyba kwestia podejście do siebie bo albo kobieta wie ,ze jest zajebista albo nie i wszyscy to wyczuwają :P

Ja mam 174 cm i mam kompleks ,że jestem za wysoka :(.I nie noszę obcasów bo nie chcę być jeszcze wyższa :(.Mój facet ma 180...

Gość ZaWysoka186
A nie denerwuje Ciebie to,że jak masz 184 cm wzrostu to nie zakładasz butów na obcasie?Mnie najbardziej boli jak jest imprezka,dziewczyny elegancko ubrane i oczywiście szpilki a ja w płaskich butach :(

Gość a ja mam 180 i uwazam
ze mam przerabane miedzy innymi dlatego bo nie moge załozyc obcasów :O:(:( chciałabym tej operacji ,ale boje sie blizn :/

Gość bermenkcza
w sumie to nie, bo ja nie chodzę na takie klubowe imprezki na które trzeba się odjebać :D styl też mam taki ,ze jakoś obcasy do niego nie pasują :P

Gość bermenkcza
was chyba posrało naprawdę :D ile macie lat ?

Gość do Beliara
zawysoka ty wielka babo zycze ci znalazla faceta ktory ma ponad 195 i zycze ci by zaplodnil cie ty WIELKI BABOCHLOPIE i zebys urodzila corunie jeszcze wieksza i szersza niz ty buahahahahha to by byla komedia:D:D:D

ja mam 20 :O:(

ja nie chce miec przez to dzieci :O bo nie chce zeby przechodzily przez to samo co ja :O

Gość looky
Droga zawysoka, ja wiem, ze razniej dzielic z kims problem, ale musze cie rozczarowac, ja problemow ze swoim wzrostem nie mam zadnych:) Przy 176cm sylwetka wyglada idealnie, szczupla, ale jeszcze z ladnymi ksztaltami i z zachowanymi proporcjami (chociaz moim idealem jest 172cm), nogi sa dlugie, a nie dlugasne, wiec jak taka kobieta zalozy obcas (nie 10cm, nie jestem masochostka), to nadal sie dobrze prezentuje i nikt nie mierzy jej z linijka czy w sumie ma 182cm czy mniej. Za to sylwetka kobiety 186cm wyglada diametralnie inaczej, a jak to sama dokladnie wiesz. Ja rozumiem, ze pewnie oczekiwalas pocieszen, a nie potwierdzenia twoich slow, no ale nie kazdy potrafi klamac.

Gość bermenkcza
wy tak na serio ?

Gość ZaWysoka186
Blizny mozna usunąć laserowo-drogo i skutecznie ;).Widziałam zdjęcia przed i po i właśnie po nie widać prawie wogóle ,że w miejscu blizny była zmieniona skóra ;)

ZaWysoka186 gdzie widziałaś te zdjecia?:) możesz podać linka ?:)

ja na serio, bo mam niedowage i to być moze pogłebia moj problem :/

Gość ggrrgyyyyyyyzonia
ja mam 184 jak sie wyprostuje na maxa ale troche sie garbie albo krzywo stoje to wtedy mam ok 180. i nie mam faceta wiele razy slyszalam jaka to jestem wielka żyrafa i nikt mnie nie bedzie chcial. są faceci fetyszysci ktorzy lubia wysokie, lub mali ktorzy maja fantazje o seksie z olbrzymką. no i są jeszcze tacybaaardzo wysocy ktorzy maja tak ponad 190 cm.. no i tylko w srod takich mozemy wybierac. ja nie czuje sie kobieco. choc znam mężatki mojego wzrostu lub takie dziewczyny wysokie jak ja - ale z piekną buzią, szczupłe - te tez maja chlopakow. ja jestem przecietna na twarzy i mimo ze szczupła - to nie mam czym przykuc uwagi oprocz wzrostu. pogodzilam sie z tym ze bede sama. ze musze nosic buty jak facet, że mam wielką niekobiecą stopę i dłonie.. ze nic na mnie w sklepach nie pasuje tak jak pasuje na nizsze kobiety, ze musze sie wciaz schylac i garbic jak z kims rozmawiam bo inaczej patrzylabym mu ponad głowę.. ludzie niekomfortowo sie czuja przy kims tak wysokim bo czy ty bys sie chciala stawiac koło kogos komu siegasz do ramion i do kogo trzeba glowe wysoko podnosic gdy sie mowi??? ja sie czuje jak kaleka spoleczny. bo to tak jest.. nie udawajmy ze nie... mi juz wszytko jedno. od wielu lat sie z tym pogodzilam.. nie mialam wyjscia. tak samo jak ślepy musi pogodzic sie ze swoim kalectwem bo nic z tym nie zrobi przeciez. na operacje bym sie nie odwazyla bo a nuż cos nie tak pojdzie i skoncze na wozku? jeszcze wieksza tragedia. poza tym dziwnie bedzie wtdy wygladac taki długi korpus i krotsze nogi. masakra dosłownie. taki pech widzicie. jedyne zycie jakie mamy marnujemy i nie mozemy przezyc go tak jak inne kobiety, nie mozemy korzystac z urokow bycia kobietą w pełni. nie chce sie życ doslownie.. ale moze zmiana płci ?? jako facet -gej mialaybysmy wiekszy wybór facetów ;p i to zadbanych przynajmniej

Gość do Beliara
a ja mam 180 i uwazam do Ciebie nie pisalem tylko do tej zawysokiej jedzy

Gość kala223
Najlepsze jest to, ze wiekszosc bardzo wysokich facetow wybiera sobie malutkie kobietki 160/165cm.

Gość bermenkcza
no rejczel lepiej być szczupłym niż grubym niezależnie od wzrostu :D ja się dobrze czuję w moim ciele i nie chciałabym być niższa ani o cm :D

Gość taka ania
Czesc!Tez mam tyle wzrostu co ty ,jestem od ciebie troche starsza i wiem co przezywasz bo w twoim wieku mialam identyczne kompleksy...i nie powiem mam je do tej pory czasami ale juz nie tak czesto...sporadycznie jak mnie najdzie ;).Wydaje mi sie ze nie ma sensu isc na operacje bo wydaje mi sie ze wtedy bedziesz wygladac pokracznie-za dlugi tolw ,za krotkie nogi.Jedyny sposob to polubic siebie-nic wiecej nie zostalo,a tym ktorym to nieodpowiada niech nie patrza i tyle.Do tej pory slysze czasem komentarze od ludzi ze jestem wielka itp,ale mam to gdzies bo nic juz nie zmienie a tacy ludzie nie maja za grosz empati-nie wyobrazam sobie ze moglabym podejsc to jakiejs babki i jej powiedziec -ale ty jestes gruba,hehe.glowa do gory,zobaczysz ze w koncu sie z tym pogodzisz:)A propo butow na obcasie-ja z kolei bym chciala miec 175 cm bo wtedy bym miala najpiekniejsze szpilki jakie mozna sobie wyobrazic :)ale to musi pozostac w sferze marzen,trudno.Pocieszajace jest to ze z wiekiem czlowiek sie "zdeptuje"ponoc wiec jak Bog da majac 70 lat bede akurat hehe;)

Gość ja pani wasza
ja mam 175 i nosze obcasy wzrostem czy docinkami sie juz nie przejmuje i nosze obcasy ,mimo ze moj men ma 183 cm i czsem jestem w obcasie ciut wyzsza od niego ,ale nam to nie przeszkadza a inne opinie mam gdzies

Gość a sobie pogadam troszkę
Twoim problemem nie jest wzrost tylko problemy z głową, osobowością i intelektem. Jak widzisz można być wysokim i pewnym siebie wtedy ma się powodzenie, Ty jesteś zakompleksiona, dlatego nikt na Ciebie nie leci a nie przez Twój wzrost. Do tego pewnie przeszkadza charakter, bo to co tutaj pisałaś to mnie wręcz żenowało, szczególnie kłótnia z tą laską - porażka. Zastanów się może lepiej nad tym, a nie nad wzrostem który nie jest do chuja pana problemem, a jak już będziesz zajęta czym innym to zapomnisz o pierdołach, zresztą z wiekiem też powinno Ci przejść.

Gość a sobie pogadam troszkę
zresztą w ogóle na chuj tu piszesz? Informacje o operacjach prędzej znajdziesz w necie na jakichś stronach klinik a nie na forum, czego oczekiwałaś zakładając ten temat? Że wyleczymy Twoje kompleksy, każdy będzie pisał, jaka to z Ciebie musi być super dziunia, wszystkie zazdrościmy, od małego marzymy o takim właśnie wzroście?

Gość Kontynentalnoglobalna głupota
a sobie pogadam troszkę - ale jesteś jebnięta/ w nast. życiu będziesz miała tyle wzrostu, zobaczysz :D A autorka w nast. życiu będzie miała 170 :)

Gość 177mam
Też jestem wysoka, chociaż niższa od autorki. Ale nie mam z tym żadnego problemu, a w szpilkach (nawet 10 cm, jak tutaj: http://www.voila.pl/497/iecax/index.php?get=1&f=1 ) nie czuję się ani wielka, ani babochłopem, a wnioskując z opinii wielu różnych osób - nie odstraszam ani facetów, ani nikogo innego :P Lubię swój wzrost, lubię nawet swoje wielkie stopy - jak widać można dostać szpilki w rozmiarze 41/42 :) lubię być wysoka.