Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska0194

Jestem zaniepokojona...

Polecane posty

Gość Ciekawska0194

...że mogę być w ciąży. Wiem, że to raczej nie możliwe i że panikuję, ale proszę o wsparcie. W połowie czerwca miałam owulację, kilka dni po niej współżyłam bez zabezpieczenia, ale mój ówczesny chłopak nie skończył we mnie. Od 1 lipca (półtora tygodnia po stosunku) miałam okres, ale i zaczęłam pierwsze opakowanie tabletek Yaz. Plamienia miałam przez 2 tygodnie codziennie, piersi tak nabrzmiałe, że się nie dało dotknąć (piersi miałam takie przez cały czas brania tabletek), pełniejsze niż normalnie. Yaz brałam przez 4 miesiące (4 opakowania), ale odstawiłam je w październiku, bo rozeszłam się z chłopakiem. Okres (teoretycznie) powinnam mieć 17 listopada, ale ciągle się stresuję, że może nie dostanę... Ból piersi przeszedł po odstawieniu leków, za to mam wrażenie, że urósł mi brzuch (równie dobrze może to być efekt wzdęć). Zastanawiam się czy jestem, czy nie, czy dostanę normalnie okresu, czy nie i chodzę jak struta... pomóżcie.

Życzę Ci powodzenia w czekaniu na miesiączkę po odstawieniu tabletek. 🖐️ Tylko błagam, nie zakładaj miliona tematów z pytaniem czy jesteś w ciąży. 😴

Gość Ciekawska0194
up

Gość jagodowaROZKOSZZZ
NIE RACZEJNIE JEST TO MOZLIWE. POCZEKAJ A NIE PANIKUJESZ,PANIKOWAC ZACZNIJ JAK CI SIE BEDZIE SPOZNIAL CO NAJMNIEJ 2 TYGODNIE :D POZDR

Gość nikaadnkjo
kolejna idiotka an topiku

bralas piguly regularnie? Nie wymiotowalas, nie mialas biegunki? To nie jestes w ciazy, a okres po odstawieniu hormonow moze nie wracac nawet przez 2 lub 3 miesiace :P :D moze, ale nie musi zanim sie zabierzecie za hormony, to troszke poczytajcie, albo poproscie ginekologa p wytlumaczenie co jak dziala, ...przede wszystkim wlasny organizm... Ech...

Gość jagodowaROZKOSZZZ
KOCI P. W SUMIE RACJA

Gość Ciekawska0194
Niedoedukowanie a panika to dwie różne sprawy. Stosunek się odbył ZANIM zaczęłam brać tabletki stąd mój strach, że jeśli zaszłam to mogły one zataić objawy.

przepraszam, ale w takim razie powinnas byc w... 4 miesiacu ciazy?????? Ech... A o testach ciazowych slyszalas? I o badaniu ginekologicznym PRZED wypisaniem recepty na piguly...

Gość Ciekawska0194
Kolejność była taka : badanie i recepta, stosunek, tabletki (bo tak wypadł mi okres). A jeśli chodzi o test to już gdzieś pytałam czy branie antykoncepcji może wpłynąć na jego wynik?

Gość Ciekawska0194
Czytałam tyle, że wszystkie informacje zaczęły mi się mieszać xD

Gość Ciekawska0194
W sumie to raczej nie wierzę żebym była w ciąży tylko sama się nakręcam żeby mieć się o co martwić... Dziękuję za pomoc. :)