Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexapros

jak się zabezpieczacie po porodzie?

Polecane posty

Gość lexapros

mialam cięcie i musze 2 lata czekac z kolejną ciążą. mysle nad zabezpieczeniem ale są plusy i . Jaką metode stosujecie?

mi ginekolog przepisał tabletki cerazette a karmisz piersią? te są właśnie dla karmiących

Prezerwatywa póki co bo karmię Co prawda są tabletki dla karmiących ale ja nie chcę nie wiadomo ile razy zmieniać tabletek Poczekam aż skończę karmic i wtedy zobaczę Myślałam nad plastrami A jak nie to tabsy

Gość lexapros
karmie piersią. dziecko ma 2 miesiace. jakos nie ufam prezerwatwom

Gość lexapros
ile płacicie za cerazette? je tez trzeba o stalych porach uzywac? ja jescze okresu nie dostalam

Gość cfsfafa
prezerwatyty

Gość kikolec
ja tabletki ale kolezanka chwali sobie zastrzyk- raz na 3 miesiace

Na razie mam tylko receptę w poniedziałek dopiero wykupie i nie mam pojęcia ile kosztują:-)

Tabletki dla karmiących przez pół roku (Azalia), potem skończyłam karmić to przeszłam na zwykłe, okresu nie miałam, tylko przy normalnych tabsach krwawienie z odstawienia w przerwie.

Gość RUDAMAMA
JA PO 3 MIES.DOSTAŁAM OKRES. KARMIŁAM I KARMIĘ PIERSIĄ. NIE PLANUJĘ KOLEJNYCH DZIECI I GIN ZAPROPONOWAŁ MI SPIRALĘ HORMONALNĄ. SAMO ZAŁOŻENIE POWODUJE LEKKIE UCZUCIE DYSKOMFORTU, ALE PÓŹNIEJ BEZPROBLEMOWA :) NA 5 LAT SPOKÓJ, JEDYNIE CENA (1000ZŁ) TROCHĘ WYSOKA, ALE JAK ROZŁOŻYĆ NA 5 LAT, TO NIE TAK ŹLE :) A SKUTECZNOŚĆ NAJWYŻSZA ZE WSZYSTKICH ŚRODKÓW ANTY :) POLECAM!

Gość Karolcia102
Ja stosuję tabletki cerazette karmię piersią 4,5 miesięczne dzieciątko, tabletki kosztuję coś w granicach 30 zł za opakowanie zależy też od apteki. Mogę Cię tylko uprzedzić że jak nie będziesz brała na czas tabletki to mogą wystąpić plamienia, ale ogólnie jestem zadowolona z nich.

Gość ja za cerazzete
zaplacilam w zeszly tydz 22 zl

ja po 1 porodzie brałam przez miesiąc tabletki ale niestety mój organizm ich nie tolerował i zygałam jak kot :/ więc gumeczki i tak ten czas co musiałam odczekac przetrwaliśmy (2,5roku) po 2 porodzie brałam zastrzyk super sprawa jedno ukłucie i 3 miesiące spokoju ale niestety po trzecim zastrzyku zaczełam strasznie tyć więc poszły w odstawkę i znowu powrót do gumek :D:D:D jak dla mnie to niestety jedyny sposób antykoncepcji i jeszcze jedno owszem spirala jest skuteczna ale jako środek wczesnoporonny a nie antykoncepcyjny :/